Лакове за нокти - 147

• 38 281
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Измир
И аз в бледо лилаво

# 571
  • При децата ми
Какво мислите за лаковете на snb?Харесах си 3 4 лака и са по 2 лв, но май не си струва да плащам доставка на същата стойност... ако пък са наистина хубави, защо не🤔

Blonyberry, къде има лакове на SNB за 2 лева?

# 572
  • София
Очаквам с нетърпение тези лакове.

# 573
В сайта им има намалени цветове.

# 574
Catrice Spectra light 04

Лакирах се само за да установя, че ми се носят светли лакове... Joy

# 575

Скрит текст:

Лаковете:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 17:12 от Джаста Праста

# 576

Скрит текст:

Лаковете:
Скрит текст:

Уаууу! Джасте, дошла ти е музата от известно време 😍😍😍

# 577
  • В полите на Пирин планина
Два лака Miss Sporty:

https://www.instagram.com/p/CKrm_RKjXEH/?igshid=1di2txsynurao

# 578
Момичета,много хубави неща показвате.Мислех си,че тази бременност ще се радвам пак на дълги нокти,но предпочитам къси.Даже ме е срам да си показвам късите нокти,защото не са с равна дължина.

# 579
# 580
Момичета, прекрасни сте! Пак ми се напълниха очичките и душичката... Heart Eyes
Скрит текст:
Особено след като от няколко часа ме "преследва" този образ:

http://myglitteryobsessions.blogspot.com/2011/11/playing-with-ho … polishes.html?m=1
По-ужасно лакиране не съм виждала досега, а за момичето това не е нищо особено, защото чистела "the little mess" по-късно Laughing По-притеснена е как някакъв топ и' променял холо частиците (нещо което аз не успявам да забележа особено, ама лакираното направо ми извади очите) Sweat Smile Не вярвах, че е възможно някой да се лакира чак толкова зле, вярно, че на снимките изпъкват дефектите, ама... Thinking
Какво да кажа...тези дни влизам с най-невинни намерения да купя хляб в малко квартално магазинче и отсреща ми се изпречиха лакове- тъмно синьо-сиво и интересно зелено... Sweat Smile
Скрит текст:

Леко по-тъмни са на живо, но само със светкавицата успях да ги щракна така, че синьото да не изглежда тъмно сиво Smiley На нокът синьото стои по-тъмно отколкото изглежда в шишенцето и даже сивее на снимки...Затова си взех още едно бутилче което ще изсветля до желания синьо-сив нюанс Stuck Out Tongue Winking Eye
Ремонтирах малко предишния маникюр като си оставих само декорираните нокти:

Скрит текст:

Искам да дам отзив и за Перфект F5+ Перфект Ridge filler като база- страхотна комбинация, направо заедно стоят като гел! Никакво отлепване откъм кожичките- дори и след толкова дни, блясък, безупречен вид (малкo напукване имаше към върха на ноктите където е нанесено и от по-плътния лак, но впечатленията ми са супер от F5). Даже и сега пак си оставих от декорациите, че нямах време да правя други Blush
Скрит текст:

Блъд, Бенчита, Лилипан, какво казвахте за късите нокти? Stuck Out Tongue Winking Eye Joy И двата безименни бяха започнали да ми се отчупват напречно (все откъм кутрето, та се чудя дали не е било от формата Thinking ) и затова когато единият все пак се счупи...отрязах всичките. За съжаление, на безименните нокти по принцип съм с по-малки плочки, затворете по едно оченце Wink

Скрит текст:

Любимото ми кремче за ръце Blush :

Лаковете са Перфект 174 (за мен е цвят пистакио), Перфект S129, ГР Калър експерт 91. Перфект S129 е зеленият двойник на лака който показа скоро Арабеск, и той е с холо частици:

Установявам, че вече май няма дължина на ноктите с която да се чувствам некомфортно с лак... Laughing

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 02:11 от dolce miele

# 581
  • Варна
Ох, Долче, нави ме за този F5, а пък днес гледах пълните с лакове кутии и си казах, че няма да купя нито 1 лак повече...
Тази девойка със затворени очи ли се лакира, пълен потрес... вчера пробвах нови лакове и детето (на 5 г.) ми лакира един нокът по-добре от показаната блогърка. Grinning

# 582
Долче, късите нокти са ти много хубави, на всички пръсти Simple Smile

# 583
Всички сте страхотни и много, много креативни! Джаста , не мога да си представя да докарам такъв маникюр...
От мен нещо набързо Blush

Скрит текст:

Продължавам да нехая по отношение на кожичките, днес даже ги окълцах на сухо- защо правя такива глупости не знам Angry

# 584
  • на последния етаж
Момичета, търся Let's Take an Elfie OPI, но не го намирам. Сещате ли се за нещо друго, което се доближава до този цвят?

Общи условия

Активация на акаунт