Лакове за нокти - 147

• 38 292
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Блъд, мразя те Stuck Out Tongue Winking Eye Откога го издирвам този цвят и все го няма... Confused И нищо достатъчно близко не мога да си харесам, все са по-наситени. Накрая ще взема да си забъркам един подобен и да мирясам Joy
Ще ви чета после, сега мернах Блъд и исках да...изразя завистта си Laughing

# 556
хаха благодаря, Долче Grinning Аз пък ви завиждам за дългите нокти.. Нещо бременността не им се отрази много добре. Младежът ми изпива витамините Grinning Но поне няма да ми пипа лаковете след време (надявам се Grinning )
Като заместител на 464 мога да ти предложа Golden Rose Prodigy Gel 04 и 05 много са близки до Флормар-а, особено 05.
Скрит текст:

# 557
Долче, не завиждай, ами си го поръчай от Мейкъп има го там Simple Smile

# 558
Долче, виж на Бел номер 44, много ми прилича на лавандулата на Флормар

# 559
Моите нокти никакви ги няма, но ми писна да стоя без лак..

464 Lavender love
Прекрасно ти стои този цвят на къси нокти - много е стилно!

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 18:01 от Agent Provocateur

# 560
Блъд, мразя те Stuck Out Tongue Winking Eye Откога го издирвам този цвят и все го няма... Confused И нищо достатъчно близко не мога да си харесам, все са по-наситени. Накрая ще взема да си забъркам един подобен и да мирясам Joy
Ще ви чета после, сега мернах Блъд и исках да...изразя завистта си Laughing
има го наличен https://makeup.bg/product/192847/, доставката за Пловдив е и по-евтина

# 561
  • Измир
Блъд, много нежно ти стои.
Сега сравних ГР 05 и Флормар 464. Моите  са доста различни. Дали не е от партидата?

# 562
Да, явно определено е до партидата. Аз моя го свърших и трябва да потърся да видя сега какъв е като цвят. Последно преди 4-5г съм купувала и си беше много подобен на Флормар-а. Като цяло тези на Golden rose ми бяха най-издръжливи на ноктите и главно с тях се лакирах.

# 563
Какво мислите за лаковете на snb?Харесах си 3 4 лака и са по 2 лв, но май не си струва да плащам доставка на същата стойност... ако пък са наистина хубави, защо не🤔

# 564
Блъд, моята госпожица също добре дърпа от витамините ми..толкова лоши нокти никога не съм имала. Но нищо де, това да ни е проблема 😁 Ти не се заричай много за лаковете, че като ти доведе някоя кандидат булка след време, ще видиш 😁
П.П Онзи ден в Лили видях детски лакове и посегнах да ги разгледам и ММ само ми каза.. "не си и помисляй" 😁 ..само се усмихнах и на ум си казах "късно е вече" 😈😁
Много сте хубави всички. Аз ще ви гледам известно време и ще правя терапията на Георгиева.

# 565
Какво мислите за лаковете на snb?Харесах си 3 4 лака и са по 2 лв, но май не си струва да плащам доставка на същата стойност... ако пък са наистина хубави, защо не🤔

Много са хубави. За мен са по-добри от всички дрогерийни. Ако те интересува някой цвят от тези за 2 лв мога да снимам, че и аз отстрелях всички на промоция преди време.

# 566
Освен цветните са ми интересни Диамант, Евгения и Албена...

# 567
Много харесвам лаковете на СНБ ❤ Искрен и Марина са невероятни ❤ Едни от най - любимите ми. А, Зорница за мен е легенда. Най - добрия брокат! Плътен, плътен няма нужда от напластяване. При менхса много издръжливи, даже когато ноктите ми се белеха. Имам Искрен на 2 години и като консистенция не е мръднал. Четите са ми много удобни - широки и разпределят лака равномерно. С две ръце ги препоръчвам. И други цветове имам и мога да кажа, че са чудесни❤

# 568
И на мен SNB са ми едни от най-любимите лакове. Имам всички техни цветове, които съм харесала през годините. Имат хубава покривност, лесно се нанасят, трайни са и изобщо не са мръднали за толкова време.

# 569
Освен цветните са ми интересни Диамант, Евгения и Албена...

Евгения и Албена са почти идентичини. Не си заслужава и двете да имате. Много са красиви. Безцветни с лилави отблясъци. А диаманта не е нищо особено като ефект.

Общи условия

Активация на акаунт