Лакове за нокти - 147

• 38 260
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Quick dry ми се сгъсти много бързо и наистина някои от пътите се напуква много . Засега, съм най-доволна от Ейвън за топ лак gel shine. Изкарва по няколко дена и дори няколко приятелки ме питаха дали не съм с гел. Simple Smile
Бързо ли изсъхва? И при мен quick dry се сгъсти бързо и се напуква

# 616
  • В полите на Пирин планина
Лаковете Pastel и при мен са много трайни. Свалих го в събота вечерта, а го бях сложила предната събота. Имаше минимални забележки.

# 617
  • Пеликания
Освен онлайн могат ли да се намерят във физически магазин лаковете на Pastel?

# 618
  • София
В ДМ има Quick dry. В петък се запасих с поредното шише. При мен не се напуква, а когато почне да се сгъстява, му слагам разредител и така до края Stuck Out Tongue Winking Eye
PS При мен може и да не се напуква, защото поддържам ноктите къси, знам ли....

# 619
Освен онлайн могат ли да се намерят във физически магазин лаковете на Pastel?
Аз не съм виждала никъде. От Мейкъп си ги поръчах.

# 620
Здравейте! Включвам се в темата с един въпрос: С каква четка почиствате лака от кожичките? В момента използвам маркера на Essence, обаче при тъмните лакове много бързо се зацапва накрайника и по-скоро размазва, отколкото да чисти.
В момента съм с А-England - Koh-i-noor

Скрит текст:

# 621
На Ейвън топа изсъхва доста бързо, аз все вечер се лакирам и това му е голям плюс. Това е моята четка, върши ми стрхаотна работа за почистване. Лакочистител използвам от Лидъл, без ацетон. Напомпвам си 1-2 пъти и си топя четката директно отгоре където излиза. Ще покажа и това, което постигам с тази четка като почистване.

# 622
Осмичка, 😍😍😍!
М, много хубав цвят!
нещо от 2019 на този ден

# 623
М., чудесно първо включване. Много нежно, много прецизно, много красиво. Grinning

Elle.n, аууу, много, много ми харесва творението ти. Heart Eyes

Осмичка, чудна. Heart Eyes

Всички сте прекрасни. Heart Аз пак замислям някакъв луд кич, та да видим. Joy Wink

# 624
Джаста, това са стикери, нямам заслуги аз хах !
имам спомен и от 2016 на днешния ден с любим зелен брокат

# 625
  • При децата ми
На Ейвън топа изсъхва доста бързо, аз все вечер се лакирам и това му е голям плюс. Това е моята четка, върши ми стрхаотна работа за почистване. Лакочистител използвам от Лидъл, без ацетон. Напомпвам си 1-2 пъти и си топя четката директно отгоре където излиза. Ще покажа и това, което постигам с тази четка като почистване.

Четката за от тези за грим ли е?

# 626
Да, май е за очна линия или за вежди. Нищо специално, погледни четките на Импала - евтини и качествени.

# 627
Тази вечер музата липсваше. Лаковете са trend it up N°1 171 и flormar glitter gl10.

Скрит текст:

# 628
Този Флормар самостоятелно ли е толкова блестящ, има ли основа отодлу?

# 629
Този Флормар самостоятелно ли е толкова блестящ, има ли основа отодлу?
такъв си е, нищо няма отдолу
топът е prodigy gel

Общи условия

Активация на акаунт