Лакове за нокти - 147

• 38 248
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
И аз използвам такава четка плоска за грим, само че е заоблена. Тоест не е скосена, както е тази за очната линия, а просто има овал. Важното е да е плоска Grinning

# 631
Имам такава за очна линия, ще пробвам с нея. Гледах по сайтовете от тези специално за маникюр, но не можах да се ориентирам коя ще ми свърши работа.

# 632
  • София
Ползвам скосена за вежди и една много тънка за рисуване.

# 633
  • Измир
Аз да си призная нищо не чистя. Когато  се лакирам ако се разтече на момента го обирам.
Осмичка, радвам се че и ти се разбираш добре с Пастел. Много нежен маникюр.
Син ОРI от мен.

# 634
  • Бургас
Опито трепе.Green Heart

# 635
  • Bulgaria
Страхотни красоти сте показали всички!
Основният цвят е Flormar - 506 Peach'n Cream. Супер покривен е и е нанесен само на един пласт. На показалеца отдолу е 21 Cosmetics - 40 и отгоре Golden Rose Extreme Glitter Shine - 209. Основата на средния пръст е Golden Rose WOW - 12, а декорацията е направена с печат.

Скрит текст:

# 636
olgarita, чуден цвят!

# 637
  • Велико Търново
Имам един малко глупав въпрос. В бързината вместо топ лак съм взела този. Не ми е много ясно за какво се използва.

# 638
Уж за избелване на оцветени нокти от някой лак. Нямам идея дали работи, можеш като база да го пробваш.

# 639
Много красив и траен вид пясък, но ограничен избор на цветове. Има интересна текстура.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 21:18 от blondyberry

# 640
MK_ страхотен маникюр 😍много нежен ❤

# 641
Обещания от мен кич:

Скрит текст:
Пп Имам едни "ваденки", които са релефни и не се потапят във вода, а просто се отлепят от листчето. Някои от тях са много красиви, но са ужасни за ползване. Трудно прилепват към нокътя, стърчат, дори топа не помага. Та реших да ги пробвам отново и отново греда, груби и в случая и кичозни, но исках да видя как стоят на нокът. Е, видях, но не уцелих модела. Стоят грубовато и кичозно. И за късмет, колкото по грозни, толкова по трайни. Още се държат. Joy

# 642
Много красиво е, Джаста 😍 На мен ми харесва, както и формата на ноктитете 😍
От мен тъмно винено, макар да излиза черно на снимка

# 643

Catherine Arley 945, хич не е покривен. На някои нокти е на 3 пласта Simple Smile
Много сте хубави всички Heart Eyes

# 644
  • София
Джасте, изобщо не ми е кич. Много ми харесва Heart
От мен една Антония

Общи условия

Активация на акаунт