Лакове за нокти - 147

• 38 216
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Малко съм се поизложила с почистването. Blush

GR Color Expert 59
GR Ice chic 103

# 661
katerina, този цвят на средния какъв е? Перфект 170? Не успях да го открия...

# 662
  • София
Ето Масура за която си мислих моналата седмица. Въпреки тънката си четка лакирах се безпроблемно и даже не ме издразни.

# 663
Починах си от кичозните неща през целия декември, изкарах един месец без декорации и съм back in the game мощно Sweat Smile - https://www.instagram.com/p/CK4bMq_jEwo/

# 664
blondyberry, това е много приятно розово с чадтици, които не успях да хвана с телефона, на Перфект.
elle.n - много е хубаво китайчето, покривно е, на слънцето е някакъв разкош. Обаче... четката му е ужасна - къса и много права...

# 665
Грийни, чуден цвят!
AraBesqUe, 😍😍😍
Аз се чудех дали някъде може да се намери този лак

# 666
Добър ден, момичета ❤ Вчера дойдоха два лака от Ейвън и нямах търпение да пробвам червеното. На живо е разкошно ❤ Не е точно кърваво, но не е и малина. Нещо и от двете. Грабна ме веднага ❤

# 667
Днес ми пристигнаха лаковете от Makeup. За съжаление Lavender Love 464 няма нищо общо с този, който Блъд показа.. Този е някакъв розов, но ще си го използвам. Нямам търпение да пробвам лаковете на Pastel. Трябваше да се сдобия с някой, след като толкова ги похвалихте. 😆

# 668
И аз напоръчах преди малко пак от Мейкъп Simple Smile Как съм го изтървала този лилав Пастел, пфуу Laughing

# 669
и аз с поръчка от makeup, flormar 424 (по-син е на снимката) е лакът ми за педикюр през лятото от нямам представа колко години, реших да се запася хах

# 670
Какви странни партиди.. направо се изумявам колко голяма разлика има.
Аз днес минах през Лили и се сдобих с GR Prodigy Gel 05, че ми е на дъното, пък съм страшно доволна от трайността на тези при мен. И според мен мнооого се доближава до Lavender love 464. Естествено пак зависи каква партида се уцели явно..

# 671
Не се сдържах.. 😆
Страхотен цвят, много ми харесва. 😍

# 672
  • София
И аз ви споделих за разочарованието си от един лак на SH, оказа се че и другите лакове, които получих от makeup. bg, само 3 които няма разминаване с цвета. Много ме е яд, защото доста пари дадох, а не отговарят на очакванията. Говорих с куриерката на makeup, продуктите идват от Полша. Ще си помисля дали да правя други поръчки от тях.

# 673
То това повече прилича на lavender love от другото 😀

Katerina_girl, може ли снимка на китайчето в шишенцето? Прилича на ония линейни холограми, които Перфект имаха преди 10 години (бях качила снимка с 1 такъв).

# 674
Снимах като щура из къщи и пак не му хванах цвета. В действителност е лилав, но телефонът ми не мисли така.
Откакто Агент обясни как техниката предава цвета, още повече усилия полагам да го хвана, ама не дотам успешни Joy

На малките снимки е преди топа.

Общи условия

Активация на акаунт