Лакове за нокти - 147

• 38 275
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Натуся , това не е ли Ginger polish? Smile

# 601
Добро утро,  момичета❤
В червено от снощи и брокатенато тиксо, което не личи на снимката, но се запази ефекта му и под топ лака. Червеното до цветето е брокат, ама и той те се вижда 🤣

# 602
Expressie Dial it up и Avon Agate. Нещо не ми е в комфортната зона цветът и май довечера ще го трия.

# 603
  • София
Натуся , това не е ли Ginger polish? Smile
А ми да.Аз понеже си мисля как следващият ще е Масура и го написах Flushed

# 604
Още една промоция от SNB:
Скрит текст:

# 605
  • Варна
Като стана въпрос за snb, онзи ден разцъквах техни лакове и попаднах на снимки на Ивчето с Магдалена. Страшно ми хареса, но не го намерих в старнейлс. Ще го търся тези дни, но ако се сетите за други сайтове, където ги предлагат, ще съм благодарна да споделите. Също ако знаете други техни холограмни лакове. Simple Smile

# 606
Като стана въпрос за snb, онзи ден разцъквах техни лакове и попаднах на снимки на Ивчето с Магдалена. Страшно ми хареса, но не го намерих в старнейлс. Ще го търся тези дни, но ако се сетите за други сайтове, където ги предлагат, ще съм благодарна да споделите. Също ако знаете други техни холограмни лакове. Simple Smile
Тинче, холограмите им бяха страхотни на SNB. Имам ги всички без един, но не се предлагат от години, иначе бих се и запасила.

# 607
  • София
Споделям с вас сайт за маникюри https://bestartnails.com/fashion-nails/nail-picture/
Някой може да реализира и да ни покаже неговия вариант.

# 608
От мен SNBТеодора. Страхотни лакове.
Натуся, благодаря за сайта. Определено ще пробвам от идеите, на пръв поглед има хубави неща 😉

# 609
# 610
  • Русе
Започвам седмицата в сиво.

# 611
  • Варна
Тинче, холограмите им бяха страхотни на SNB. Имам ги всички без един, но не се предлагат от години, иначе бих се и запасила.
Еее, жалко. Защо вече не правят холограмни лакове, само тук-таме се намират разни останали бройки от стари колекции...

# 612
  • на последния етаж
И аз търсих миналата година някои от холограмите на SNB, но са спрени. Дано започнат да ги предлагат отново.
Събирам и предложения за бързосъхнещ топ лак - ГР Quick dry намира ли се още или е спрян?
За начало на месеца се спрях на GR Rich Color 17:

# 613
Quick dry ми се сгъсти много бързо и наистина някои от пътите се напуква много . Засега, съм най-доволна от Ейвън за топ лак gel shine. Изкарва по няколко дена и дори няколко приятелки ме питаха дали не съм с гел. Simple Smile

# 614
Аз съм с Пастел 266. Съжалявам, че не взех повече лакове на марката. Имат страхотна покривност и голяма трайност на моите нокти.

Общи условия

Активация на акаунт