Къща или апартамент - Кое предпочитате?

• 17 980
  • 403
  •   1
Отговори
# 195
Аз сякаш предпочитам апартамент.

Живяла съм винаги в апартамент и мисля че ми е достатъчен.
Въпросът е да е собствен. Simple Smile

# 196
  • по света
Предпочитам апартамент,малко ми се струва страшно в къща.Единствено страха ме кара да смятам че апартамента е по-добро решение, иначе неудобствата му са ясни на всички Thinking

# 197
  • София
Категорично АПАРТАМЕНТ!!!!!
Голям, просторен апартамент в блокче на 3-4 етажа с гаражи за всички отдолу.

Живяла съм в къща - по-голям ужас от това не мога да си представя до ден днешен - в едно блокче има живот, в къщата си сам и всичко е притихнало и те наблюдава - сама си говорих  #Cussing out А за да имаш двор трябва да имаш и градинар. За 2 години в къщата НИТО ВЕДНЪЖ не изметох двора (мъжът ми искаше къща - да си го мете), едно цвете не посадих (по същите причини), нито веднъж не седнах на двора - не ми остава време, а ми липсва и желание, освен това е студено, от дървения покрив се сипе прахоляк на тавана, паяци плетът мрежи за отрицателно време и слизат и по етажите - никой не може да ме убеди, че една къща може да има предимства - не се сещам за нито едно!

# 198
Категорично АПАРТАМЕНТ!!!!!
Голям, просторен апартамент в блокче на 3-4 етажа с гаражи за всички отдолу.

Живяла съм в къща - по-голям ужас от това не мога да си представя до ден днешен - в едно блокче има живот, в къщата си сам и всичко е притихнало и те наблюдава - сама си говорих  #Cussing out А за да имаш двор трябва да имаш и градинар. За 2 години в къщата НИТО ВЕДНЪЖ не изметох двора (мъжът ми искаше къща - да си го мете), едно цвете не посадих (по същите причини), нито веднъж не седнах на двора - не ми остава време, а ми липсва и желание, освен това е студено, от дървения покрив се сипе прахоляк на тавана, паяци плетът мрежи за отрицателно време и слизат и по етажите - никой не може да ме убеди, че една къща може да има предимства - не се сещам за нито едно!

newsm10
Това е и моето мнение - не ме блазнят ни дворчета, ни камини (всъщност камини има и в апартаментите!).

# 199
КЪЩА, КЪЩА, КЪЩА И ПАК КЪЩА!
Съгласна съм да не ми е отоплено навсякъде, съгласна съм да чистя повече, съгласна съм да плащам повече за поддръжка, съгласна съм да съм изолирана, да не чувам джакузито на съседа между 0 часа и 4 часа, съгласна съм да не му обирам водата от канала, съгласна съм да не виждам човешка физиономия, съгласна съм да не чувам кога съседите ми правят ремонт или си забиват например пирон в стените.
И най- хубавото е, че ми предстои да заменя квартирата с нашата къща

# 200
  • Толбухин
Разбира се че КЪЩА

# 201
  • Ruse
цял живот съм живяла в апартамент и си ме4тая някой ден да си имаме къщи4ка с двор4е с бисетка и едно басейн4е Mr. Green.врно 4е в къщите през зимата е по-студено и по трудно се топлят,но е зад предпо4итане това от колкото в апартамента от всякъде да 4уваш караниците и 4алгията от комшиите

# 202
  • Стара Загора
Аз живея в къща.Супер е.Особено лятото, като седнем в двора, а и бебе ще има къде да си играе като порасне

# 203
Хубав спретнат,удобен,просторен апартамент!

# 204
Голям апартамент, нов, хубаво обзаведен, светъл и топъл. Всъщност, в такъв си и живея. Не искам да живея в къща, с мъжа ми постоянно спориме на тая тема, защото той иска, в къща. В къща задължително трябва да имам чистачка, защото нямам никакво намерение да й робувам и да чистя няколко етажа. Освен това трябва да се поддържа и двор, а и къщата. Мъжът ми изобщо не е по тази част, с поддържането и всичко ще легне в/у мен. Не, мерси. Сега живеем в много хубав голям апартамент, на една крачка от парка, супер ми е!  Crossing Arms

# 205
# 206
ОО как мечтая за една не много голяма къща с огромен двор, куче, котка и две дечица family 1swing  Nature Sunny, но ще трябва да се примиря с апартамент, в които е невъзможно да се гледа нито котка, нито куче, понеже сме по-цял ден на рабоа и няма кой да им обръща внимание на животинките , а и дечицата нещо още не се появяват  cry но все ми се иска да мисля положително и все някоя част от мечтата ми ще се сбъдне.  Praynig
А иначе по темата, категорична съм, че къща  newsm10е много по-добре от апартамент.

# 207
  • София - Бургас
Къща!

# 208
  • На черешата
Аз съм за къща,но за сега сме в апартамент.
Надявам се ,някога да можем да си позволим малка спретнаъа къщурка с хубав двор,кученце,барбекю ....

# 209
през голяма част от младостта си живях в къща и сега ми е много трудно да свикна в апартамент - тясно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт