Реални или измислени (Количка????)

• 10 557
  • 189
  •   1
Отговори
# 120
  • София
  victress жалко късно го видях съобщението. Ние днес бяхме на разходка от 12 до 4 тук в квартала с nadiaeuro  Simple Smile  Обещавам следващия път да се обадя  Simple Smile

# 121
Victress , едно голямо съжалявам и от мен!  PraynigСама съм вече и почти не ми оставя време за компютъра, та чак сега видях съобщението. Но за неделя, ако искате можем да се разберем. Hug

# 122
аз съм си виновна че писах толкова късно - но в последно време едвам смогвам с двамата..съвсем се промениха - плачат, тръшкат се, ритат, не-то вече е константна величина при отговора на всеки въпрос..ама ще го изживеем и този период..да сме живи и здрави!!!
писах и на НАДЕТО на лични с тела ми и се надявам в неделя да успеем да се видим  bouquet

# 123
Хахаха както си пишем тук за Нана, отивам в "Нашите деца" и на какво попадам ...? Мнение от тази потребителка http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=34792
Mama_Nana ... с близнаци ... да му настръхне косата на човек  Mr. Green

Съжалявам ако съм внесла смут сред вас. Да наистина имам близнаци - момче и момиче. Родени през 1999година. От Стара Загора съм и от скоро съм регистрирана във форума. Ако някой го интересува нещо нека пита на лични. Нямам причини да лъжа или крия нещо. Дори да покажа снимки е абсурдно да се повярва, че са близнаци, нямат нищо общо.

# 124
Съжалявам ако съм внесла смут сред вас...
По скоро аз трябва да ти се извиня Blush Повода да напиша това е една история, много неприятна, долна лъжа в продължение на 2 години, която разплака целия форум и вероятно близките на всички форумки. Не ми се припомня случката, но потребителката която ни подреди така беше с ник NaNa .... и твърдеше, че има близначки  Sick
Нямах предвид, че може да не си истинска, а като ти видях постинга ми напомни `онази` Нана   bouquet

# 125
  • София
   Аз пък да се похваля че днес случайно се засякохме с victress и се запознахме и на живо. Надявам се скоро да успеем да си уредим една срещичка  Simple Smile

# 126
ААА за днес сме се разбрали за  срещичка. Сега почвам да звъня, че не остана време. Хайде до скоро! Hug

# 127
  • София
Така, първо да потвърждавам за съществуването на Биби и Мамамила, защото се познаваме лично.  Joy
Да ви кажа, дори да имаше среща (която щях да се пръсна, ако бях изпуснала  Embarassed), моите са болни и щяхме да пропуснем.  Cry С температура са, не е висока, но за мен е признак че нещо човърка и не мога да рискувам да ги събирам с други деца.

# 128
  • София
Ама не е чесно всички ли живеете в Младост?Няма ли някой около Северния парк?

# 129
Нищо не стана със срещата! Но аз не се отказвам, днес пак ще пробвам! Mr. Green

# 130
Съжалявам ако съм внесла смут сред вас...
По скоро аз трябва да ти се извиня Blush Повода да напиша това е една история, много неприятна, долна лъжа в продължение на 2 години, която разплака целия форум и вероятно близките на всички форумки. Не ми се припомня случката, но потребителката която ни подреди така беше с ник NaNa .... и твърдеше, че има близначки  Sick
Нямах предвид, че може да не си истинска, а като ти видях постинга ми напомни `онази` Нана   bouquet
Коя беше тази НаНа? Имаше верно такава мама, но не си спомням да е имало трагични истории около нея. Я дайте линк?

# 131
  • София
Микки, и нашата докторка е Джонгова Simple Smile, за вас знам от нея, ама сега засякох имената на юнаците. Тя разправяше, че имала идеи за още едно бебе, ама мъжа й и казал, че вече ще чакат внуче  Crazy.

Здрасти, Лу  Hug И аз знам за вас, само не бях много сигурна в имената... Обаче си спомням, че Стоян и Камен се родиха в моите първи тежки бременни дни, когато и през ум не ми минаваше мисълта за близнаци Grinning Имам идейка за календар за 2007г. да снимаме трите (май последни засега) двойки на докторката ни и да й го връчим предколедно. Какво ще кажеш?
Лелеееее как променям темата, а?  Embarassed обаче къде по-реални всъщност от това да сме на снимка  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 132
Все поглеждам в темата да видя дали потребителката Серри не се е появила... Гледам била е активна наскоро - в събота...

# 133
Серри ни е сърдита, че и опропастихме темата  Wink и няма да пише повече  Crossing Arms

# 134
Съмнително е да си обърква имената на децата Mr. Green Гергана веднъж, Сиси - друг път Wink

Ми то толкова много деца, как да ги запомниш. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт