Реални или измислени (Количка????)

• 10 569
  • 189
  •   1
Отговори
# 105
  • София
   Аз съм свободна всеки ден по всяко време.

# 106
ние спим от 12.30-13.00 до към 15.30 - хайде да е то 16.30 моля и да е в петък за да съм сигурна че сме напълно здрави?ако го направим някъде в Бизнес парка или Арената ще сме готови и за 16.00..или ако искате съвсем наблизо в един трафопост са направили детски клуб с мого и различни играчки вътре а отвън пързалка и люлки - има и кафенце за мамите - казва се КИКИРИКИ;на спирката на 76 до БИЗНЕСПАРКА е?

# 107
АЗАФ това за яслата което разказваш звучи като сбъдната приказка..

# 108
  • София
   victress аз определено съм съгласна за КИКИРИКИ  Simple Smile Дори вчера пих кафенце там. Блока ми е съвсем наблизо  Wink

# 109
Наденце, ако се видим след 14 ч. няма да смогна да се прибера навреме, защото после пътят ми е поне час, а тази седмица ги вземам около 15:30, за да остават плавно до все по-късно (другата ще ги вземам към 16:30, а после вероятно често ще оставам в офиса и по цял ден, та ще ги прибира баща ми чак след 17:30 - аз надали ще си стигам у нас преди 19 ч.). Много ми липсват през деня (май досега те мрънкаха стурин за мама, а сега са спокойни, но мама започва да мрънка за тях).
Ако в неделя е хубаво времето, може да дойдем (ако има кой да ни докара). Много ми е далече, беееее. Cry
Наде, защо не ми пратиш на кю-то гсм-то ти и направо, когато идваме до там (дори и да не е тази неделя, а по принцип - щом на теб ти е близо), ще ти звънкам и ако можеш ще идвате да се видим (иначе, за нас си е направо като пътуване до друг град) - хи-хи, а братовчедка ми скоро се сърдеше, че трябвало да пътува по работа от Сливен до Ямбол, което реално е доста по-кратко от Западен парк до Патиланци  Twisted Evil.

Виктрес, наистина яслата ми надмина очакванията. И да си похваля госпожиците (благодарение на яслата): вчера ми направи впечатление, че вече не само Кика плямпоти, а и на Еса е започнало да й се разбира повече; при това вчера съвсем самички броиха до 10, а Кика цяла вечер пя с пълен глас "На ризката, на джобчето" и "Хепи бъртдей" (сори, за кирилицата  Embarassed) и постоянно се мият, бършат, оправят си прическите, раздигват си стаята - направо не мога да си позная чаветата  Heart Eyes.

# 110
  • София
Десиииииииии, Тедииииииииии - гарантирайте и за нас трите, че сме истински моля вЕЕЕЕЕЕЕ!
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
п.с. сега ми е смешно ама като се сетя, как ревах като крава за NaNa и едното "близначе" една нощ, че и на Теди звъннах да й подпаля чергата, ми и леля ми в Търново пращах да обикаля по болници да търси катастрофирали хора  smile3514 smile3512 smile3555 smile3555 smile3555

# 111
тя историята си беше като истинска  Sad вярно имаше куцащи моменти, но ......

# 112
Азафче, ето ме бе  Hug Laughing, тук съм, в Гевгелийския. Теб скоро не съм те виждала, само малките Simple Smile. За нас може особено много да гарантира Джъпмерчето, щото се знаем от 2-ри бременен месец  Grinning.
Микки, и нашата докторка е Джонгова Simple Smile, за вас знам от нея, ама сега засякох имената на юнаците. Тя разправяше, че имала идеи за още едно бебе, ама мъжа й и казал, че вече ще чакат внуче  Crazy.

# 113
и аз съм истинска!!! ДЕСИИИИИ, кажи!
здравейте, девойки.
аз се загубих доста, но не смогвам и дори не съм влизала във форума от 4 месеца... днес ми е сефтето.
за срещичка никой не свирка, но и да свирне, ние сме болни - с 39,4 вече трети ден.  Sick
днес и утре се стабилизираме, в събота щв носим още бацили в носовете си, а в неделя МОЖЕ БИ  ще ставаме за нещо. ако ешите нещо твърдо, ще преценя дали стават мойте за виждане и мога да дойда евентуално...

иначе - http://www.vivatel.bg/bg/personal_promo.php?promo=36 - само на снимка. Русичката НЕ съм аз. hahaha hahaha

защо темата се казва КОЛИЧКА, а си лафим общи приказки?

# 114
за яслата:
в средата на втората седмица започна да им харесва, т.е. - да не реват сутрин. макар че всеки път като почнем да се обличаме за излизане, дори и в събота или неделя, започват и двете една през друга - "нискам ходам тицата" /при децата/.
аз ги взимам на обяд. мисля да промена функциите на яслата като място за социални контакти и игри, обяд. понеже още не работя. пък като почна да копам пак - ще видим.
сега сме трета седмица, но както казах - са болни.
има ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Blush промяна, един ден седяха половин час с едни книжки /сами!/ и четоха за "уошата баба даде гучив абъка сежанка".
освен това са по-загрижени една за друга - "ема иска състу хияб". това го нямаше преди. само бой, бОй и хапане.
искат гърнета, защото вкъщи сме само на тоалетната, гърнетата съм ги прибрала, зор видях докато им обясня, че гърнето е само при децата, не вкъщи.
ами това е за две седмици по половин ден.
много сополиви целувки на всички дребоси.  bouquet

# 115
за Лу с 3 ръце гарантирам  Mr. Green гордост за кърмачките на близнаци ни е тя  Mr. Green

# 116
Лу, душице, не знаех, че ти си комшийката (хем по едно време честичко се засичахме по улиците с количките).
Как да ме видиш скоро, като "тъка на 3 стана" (т.е. опитвам се да работя 3 неща едновременно, че и децата да имам време вечер да гушкам).
Обаче, твърдо реших, от 1-ви хвърлям едната работа, а на моята си се връщам по цял ден (Комисията, ако има начин, ще си я влача цял живот, ама тя не ме натоварва, защото я има работя - я няма). Т.е. ще си работя спокойно през деня в офиса, няма да си вземам работа за вкъщи и вечер ще си играя само с децата.
Лу, тази и другата седмица още съм си следобедите вкъщи. Дай да пием по едно (я кажи, новото заведение "червената къща" хубаво ли е, че се гласях там да водя Полар-чето на биричка)? Дай да го изпробваме с теб в понеделник или вторник (че днес още покашлям). Пък и сме на 2 крачки - срамота е само по форумите да общуваме, а из квартала да сме само на "Здравей/Здрасти".

МамаМила, просто сме си превърнали темата в един мини близнашки клюкарник, защото разконспирирахме авторката и темата се оказа излишна, а пък и такъв хубав лаф отворихме. Grinning

# 117
е имахме нужда от такъв клюкарник  Flutter

# 118
Азаф, за срамотите наистина, ама май не е нужно да обяснявам що така няма време  Laughing... Не мога да обещая за биричката, щото следобяд няма на кой да ги оставя - само вторник и четв. предиобяд. Кръчмата си я бива, само дето ми скрива гледката към градинката, и паркират коли точно пред стълбите ни и ми пречат за количката...  Sad. Там правихме рождения ден на Стоян и Камен. Собственика и жена му също са от нашия клуб, само че техните юнаци са 10-11 годишни вече Simple Smile. Аз още не съм се засилила да работя, сама съм с децата. Ще ми изпратиш ли на ЛС подробности за яслата ви Simple Smile - надявам се да стане и наша.
Джъмп, 10х!

# 119
   victress аз определено съм съгласна за КИКИРИКИ  Simple Smile Дори вчера пих кафенце там. Блока ми е съвсем наблизо  Wink

СУПЕР!!И ние сме наблизичко - ще ти пратя на лични телефон и ако решиш още днес след обеда ще се видим по близнашки Laughing Laughing ако има и други на разположение - пишете за да пратя на лични кооринати и да се уговорим за нещо по-мащабно!!!

Общи условия

Активация на акаунт