Big Brother III - 3 част

• 28 212
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 345
А какво става с пловдивчанката.Тя тотално се губи!

# 346
ако са знаели че е болен Пламен си е гавра , че са го вкарали и ми става жал за него Shocked Sick

Може и гавра да е, но я си спомнете Радо от ВВ2 - та той си беше още по-тежък случай.
Поне Пламен няма общо с християнството - евангелист ли е какъв, потвърждава ми мнението за сектантите, че не са в ред.  Thinking

# 347
А какво става с пловдивчанката.Тя тотално се губи!
Пловдивчанката и Виолета нарочно не ни ги показват, пазят ги за по-нататък.

# 348
#2gunfireКак ме ядоса този Панайот!Никой човек не заслужава такова отношение! #2gunfireТочно пък той намерил да обижда #Cussing out Освен че е грозен е и много тъп!

И на мен Панайот тази вечер ми стана много антипатичен. Стана ми жал за Пепито. Cry

# 349
А защо почна така да ви опротивява Ева, гледам само нова тв и не мога да рабера, кажете нещо?П
Пламен е протестант ,еретик т.е. не сектант.

# 350
  • Пловдив
В един от разговорите вчера Мариола спомена че и тя има тайна? Някой има ли представа за какво говори?

# 351
Според мен Мариола прилича повече на травестит от пепи.

Няма да се учудя ако в понеделник повечето съквартиранти посочат нея за травестита!  Joy

# 352
Хора айде бе ,кажете ! Разкриха ли Пепи,и как ?  Praynig
Много ми е жал за него.Мисля че е добро дете,ама много объркан.
А тая Дияна ми е много противна,Панайот също.Близначките пък са като статуи там,нищо не казват и правят.
Дайте инфо че тази вечер го изпуснах......

Ми какво да правят близначките като не са наясно коя какво е вършила преди нея.В смисъл...по-добре да си седят отстрани и да не предприемат нищо индивидуално за да не се издадат...

# 353
Според мен Мариола прилича повече на травестит от пепи.

Няма да се учудя ако в понеделник повечето съквартиранти посочат нея за травестита!  Joy
Може да  и това,което Гаро си мисли и го каза на Пепи. Че Мариола била ку**а,но по-професионално.  newsm78

# 354
За малко Палома танцуваше, а Пепи пееше и Панайот го/я нарече Петър. Мисля, че ако досега не е със сигурност ще му се провали мисията в понеделник...

# 355
И аз мисля, че мисията на Пепи няма да бъде успешна.

Thinking Като гледах предаването тази вечер по ТВ се замислих : дали все пак ББ няма да му подари така желаната операция на носа дори и ако мисията му не успее !!!!???  newsm78

# 356
Май май така ще направят.
Коцето като беше онази вечер при Ники Кънчев и коментираха да му окажат помощ дори да е неуспешна мисията.

# 357
  • Smallville
Много гадно постъпи Панайот с Пепи,не заслужаваше чак такива обиди Sad

# 358
Нещо ме дразни начина, по който Нова ТВ /аз само там гледам Биг Бр./ ни казва какво да мислим и как да приемаме нещата.  newsm78 От както е почнало предаването дават повече Ники Кънчев, Дим Дуков и ония чавки с него, а не съквартирантите. Егааааааааааати говорилнята и обсъждането на неща дето ни ги дават за 2 мин и то по време на рекламата  Laughing

# 359
  • София
охоо.. Боян с Ева доста "гушкаво" спят Laughing

Общи условия

Активация на акаунт