Big Brother III - 3 част

• 28 218
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 330
Съгласна съм, не е добре - но ми се струва, че е страхлив  newsm78 ама това не му пречи да е куку
     Е, той е страхлив само когато другите са по-силни.. Майка си например съвсем безстрашно я бие толкова години, както разбрахме  Sick.. Ма Панайот като го преследва да му сложи микрофона викаше "Аз незнам да се бия, не съм такъв.."...

А Пепи знае ли, че е мъж?
   И на мен малко вероятно ми се вижда.. Предполагам, че просто се сеща от време на време, и остава неприятно изненадан от някои факти.. Симпатяга!

Пък и страда на глас и говори на камерата  newsm78

Това със страдането пред камера... вече подозирам, че ги съветват в тази посока преди да влязат.. Няма да забравя Вяра от Стар Академи с "Майчице, майчице..."... Аз 'га р'ва, не говоря... Ма то н мож всички да са като мен, разбира се...  Twisted Evil

На мен ми се искаше Пламен да седне в изповедалнята да брои пачките, да не би ББ да го излъже нещо с мангизите  Joy
    Честно казано и на мен ми се искаше... Направо ме изненада, че не го направи...  Twisted Evil

# 331
   При цялото съжаление към Пламен, което се изсипа в тоя форум, ще ме изкефи да остане до последната седмица... Нещо почва да ми намирисва на стратегия това неговото...  Whistling

# 332
  • София
Кажете накратичко какво е станало с Пепи и как са го разкрили Praynig

# 333
А не мислите ли ,че ще го номинират пръв , като разберат истината(не че не са наясно всички)  newsm78

# 334
Евала Марче, евала Winny , аман от моралисти в тоя форум   newsm10

# 335
  • София
Мъчно ми стана и за Пеньо и за хилядите деца на негова възраст, които се тормозят само защото на едното зъбите били криви, на другото ушите стърчали на третото носа бил крив, а на четвъртото килограмите били повече. Няма място по света, където да се налага такъв терор върху психиката на децата, че трябва да изглеждат перфектни! Стига се и до допресии и до къде къде  по-страшни работи! Телевизия, медии, реклама, фолк величия налагат политика на геноцид върху собствените ни деца! Гади ми се от това!

# 336
Аз пък съм възмутена от цялата еофория и стратегия на ББ3- мисля си психологът към екипа или там какъвто го раздава че яко блее т.е. никва работа не върши и също ... може ли болни хора да вкарват в реалити игра ... то бива комерсиалност, рейтинг, воайорство ама... това ми иде в повече... Shocked Shocked Shocked

# 337
А тризначките кога трябва да им съобщят дали са успели  newsm78 Тази вечер ли?

Много са различни от това, което беше като представяне в началото. За някои имам мнение за други не... Панайот и Борислав са ми много противни. А Борислав ми се стори един от малкото свестни в началото, Ева ми беше фаворит при представянията, а сега въобще не я трая... Палома за мен разсъждава доста по детски и въпреки това явно се е сблъскала с много неща и е преживяла много... Пепи може и да е мъж, за мен си е жена и не мисля, че проблема е в носа му, на мен ми изглежда нормален носа, по-скоро зъбите, но какво толкова. Хора с такива зъби под път и над път...

Ох Гаро ме влуди с това какво ще готвим утре, какво ще правим утре и какъв е планът за утре  ooooh!

# 338
И аз съм на мнението на Уини (сори за кирилицата).
Какво нападате Палома? Колкото и връзки да е имала си е неина работа. Някой познава ли я лично, че да прецени защо е имала 12 мъже? Ама нали по дрехите посрещат...

# 339
  • София
Кажете накратичко какво е станало с Пепи и как са го разкрили Praynig

Да, в крайна сметка разкриха ли го? Нали щяха да го хващат отдолу и т.н. проверка...

# 340
Евала Марче, евала Winny , аман от моралисти в тоя форум   newsm10

Нещо не си разбрала, red shoe! Лично аз не съм /и Боже опази!/ никога да не бъда моралистка, ама Паломчето, която е безспорния фаворит за наградата "не си ме пожелал - не съм ти се отдала" заяви категорично при влизането си, че е от типа "недостъпни". Не става въпрос за връзките й навън, а за фриволното й поведение вътре.
 Абе, като обичаш секса и не искаш да изневеряваш на себе си  - не се прави на Дева Мария...  NaughtyЛицемерно и гнусно е... Е, извинявай била пила и затова .... Била на 18 години и затова... Хората на тези години се грижат и възпитават деца... Аре, стига...
Гаро има по-голямо достойнство от нея....

# 341
Хора айде бе ,кажете ! Разкриха ли Пепи,и как ?  Praynig
Много ми е жал за него.Мисля че е добро дете,ама много объркан.
А тая Дияна ми е много противна,Панайот също.Близначките пък са като статуи там,нищо не казват и правят.
Дайте инфо че тази вечер го изпуснах......

# 342
  • Пловдив
Много ми стана мъчно за Пеньо. Ако това не е режисирано от ББ това объркано същество трябва да им тежи на съвестта.
А тоя Панаьот - нямам думи  #2gunfire Да го бяха оставили още 2-3 дни в невидение съм сигурна че щеше да вържи и на Пипи. И както пишеше в един смс щеше да има "Честито на цяло Гълъбово снаха Пепи"   Joy

# 343
  • София

А тоя Панаьот - нямам думи  #2gunfire Да го бяха оставили още 2-3 дни в невидение съм сигурна че щеше да вържи и на Пипи. И както пишеше в един смс щеше да има "Честито на цяло Гълъбово снаха Пепи"   Joy

Като нищо така щеше да стане  ooooh!  Laughing

# 344
Панаьот прави отпускащ масаж на една от тризначките(забравих коя е вътре newsm78)

Общи условия

Активация на акаунт