Big Brother III - 3 част

• 28 237
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 315
  • София
На мен ми се искаше Пламен да седне в изповедалнята да брои пачките, да не би ББ да го излъже нещо с мангизите  Joy

# 316
 #2gunfireКак ме ядоса този Панайот!Никой човек не заслужава такова отношение! #2gunfireТочно пък той намерил да обижда #Cussing out Освен че е грозен е и много тъп!

# 317
  • Между гори и планини
Тъп, тъп - та чак вдлъбнат! По-просто е само момичето което си легна още първата нощ с него...
Не се ли притесняват че родителите им и семействата им гледат?
Ако имам такава дъщеря няма да смея носа да си покажа навъм от срам  Embarassed

# 318
Тоя Пламен егати сребролюбеца!Направо се отвратих.Как му треперят ръчичките,докато си крие пачките...Боже опази от такива божи хора.

# 319
  • София, в полите на Витоша
ха, не е истина просто какво направи Пламен. Само дето не му треперят ръцете, докато крие пачките по джобовете и в пуловера  Mr. Green този път ББ уцели много слабо място.

Peace Peace Peace

# 320
Там са ги събрали "от кол и въже"- само боклуци- как да имам фаворит??

# 321
Е са, понеже Борислав е много умен, и заради него ще ядат грънци другата седмица.Толкова ли не може да се усети, че може би Пепито има мисия.Не е ли гледал другите ББ?

# 322
  • UK
Като гледам Пламен и не знам защо ми напомня Декамерон... На някого не му ли напомня?
А само на мен ли Пеньо ми е симпатичен като момиче? В смисъл, ако беше момиче изобщо не бих я намирала за кой знае колко грозна и отвратителна... На мен Дияна ми е по отвратителна.

# 323
Е са, понеже Борислав е много умен, и заради него ще ядат грънци другата седмица.Толкова ли не може да се усети, че може би Пепито има мисия.Не е ли гледал другите ББ?
smile3521 smile3533

А за Паломчето... не помня кой се направи на ощипанн... 12 много били, к...ва била...Я да бъде на нейно място... пък после да хвърля камъни!!! #Cussing out Не казвам, че ми харесва поведението и, но всеки е бил малък... и това е времето да се вършат простотии...Пък и беше пийнала... В крайна сметка не спа с Пацко! И определено се срамува от случилото се.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 23:02 от Winny

# 324
  • София
Евала, Winny, точно това мислех да кажа, изпревари ме  Embarassed

# 325

Уф и на мен ми е много отвратителна. Sick

# 326
А само на мен ли Пеньо ми е симпатичен като момиче? В смисъл, ако беше момиче изобщо не бих я намирала за кой знае колко грозна и отвратителна...
Не  е само на теб, и на мен ми е симпатичен.Най-гадна е Мариола

# 327
  • Mediterraneo

Точно това ме навява на  мисълта , че и той има някаква мисия. Ама пък щеше да е редно зрителят да знае за нея... Thinking

А за Паломчето... не помня кой се направи на ощипанн... 12 много били, к...ва била...Я да бъде на нейно място... пък после да хвърля камъни!!! #Cussing out Не казвам, че ми харесва поведението и, но всеки е бил малък... и това е времето да се вършат простотии...Пък е беше пийнала... В крайна сметка не спа с Пацко! И определено се срамува от случилото се.

Ами и аз да се направя на ощипана- много са си 12 бройки за момиче на 18  Naughty Какво като не съм на нейно място  newsm78 Изобщо това с камъните лекинко ми се изплъзна... И да, всеки е бил малък, аз също, но... 12 партньори все още не съм натрупала. А вече не съм малка  Mr. Green Алкохолът пък не би могъл да е никакво оправдание- ще рече, че ходи постоянно натряскана, че да си ляга с всеки срещнат. За силния й период просто не ми се споменава  ooooh!

# 328
Аз пък не знам как определяте кое е много и кое не  Laughing
Не всички са непорочни девственици до първата брачна нощ.
Не съдете хората  Peace

# 329
  • Пловдив
Той канала е POdcaster, но нета ми е толкова слаб днес, че имам желание да си разбия главата. Още ми зарежда....
Кой точно е канала POdcaster защото имаме пет такива.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт