Big Brother III - 3 част

• 28 090
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 720
Пак Панчо: Да си бъдем тука като двойка, дай боже и за по-дълго    Laughing Абе тоя ще го вземат за реклама на Спрайт - Жените надушват, че отчаяно си търсиш гадже  Crazy

Joy много точно

# 721
Не е ли от 22.30 newsm78

# 722
# 723
Абе тая отврат Пламен защо е още там? Нали нещо се издънил ... Апропо стана ли ясно с какво и ще го гонят и ще се прощава ли с паричките - някой в час ли е?

# 724
от 22.00 до 22.30. Шушон да не го проспиш  Joy

# 725
В програмата пише 22,00

# 726
Въъъъъъъъъъй как ще го проспя.  Joy Шушон си ляга в 2-3. Коментират, че Ева се явила на кастинга и се представила:"Аз съм жената на Мариян" и я взели.

# 727
Ами тя-Ева-освен с това , че е `жената на Мариян`, не прочетох от вас с нещо друго да се е откроила (благодарение на вас научавам новините Winkbouquet

# 728
Абе имам чувството, че Ева ще играе театрото "Аз съм над нещата Wink", ама ще видим ... Хареса ми на влизането в къщата, че ми се видя най-нормална, но до тук не ме заинтригува много май ...

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 21:42 от Atropa

# 729
Много поувяхнала ми изглежда за 29-годишна. newsm78

# 730
ЦИТИРАМ ОТ ДРУГ ФОРУМ:

» 2006-09-24 19:44
Утре, 25 септември, в първия редовен лайф, който ще трае 2 часа, Ники Кънчев ще посрещне в своето студио Пламен, защото той завинаги ще напусне Къщата на Биг Брадър. Това е неговото окончателно решение, взето днес, неделя, една седмица след старта на Big Brother 3. Отново по време на живото предаване зрителите ще разберат какви бяха реакциите на останалите Съквартиранти, след като видяха на плазмата в хола как Пламен прибира 5 000 лева от Изповедалнята. Отново в лайфа утре вечер ще бъде отсъдена тайната мисия на Пеньо-Пепи и ще стане ясно получава ли 20-годишният от Чирпан мечтаната пластична операция на носа. Гости в новото студио на Ники Кънчев ще бъдат фамозната Елза Парини и доц.Цветков, пластичен хирург, който ще направи операцията, ако мисията бъде обявена за успешна.

След бурен скандал с Панайот Пламен отново раздаде анатема над Къщата, шоуто и неговите участници.
В хола пред останалите Съквартиранти -
Панайот: С тая брада, виж се, приличаш повече на маймуна, отколкото на човек. Облякъл си се като типичен селянин. Мисленето му е селско, манталитетът му е селски
Пламен: Той има поставена задача, той е най-неприятната личност за мен и аз исках да напусна заради него. По-неприятна личност в живота си аз не съм срещал. Ти си един лош българин за мене.
Панайот: Нали се правиш на много свят, защо пускаш ръце на момичетата тогава? Това ли ти е святото?
Пламен: Нали сестрински, сестро, сестро...
Панайот: Каква сестра? Сядаш отзаде, зад нея, това ли ти е сестринското? Тя с къса пола, ти зад нея. Ти си един дърт перверзник бе, ти си една откачалка.
Панайот предлага на Пламен да излязат навън и да се разберат по мъжки.
Пламен отказва.
Пламен: Ти си най-големия боклук, който съм виждал през живота си.
Панайот започва да псува Пламен, хваща една чаша с вода и я лисва върху него.
Всички скачат и ги спират
Павел към Панайот, успокоява го: Това е най-лесното, боят. При насилие веднага излизаш, обиждай го, но не скачай на бой.
Вътре, Пламен казва, че продуцентите са платили 5 000 на Панайот (което не е вярно), „на това лайно”, и че заради него той е искал да напусне, защото Панайот нарочно го провокира. Тодор се опитва да успокои Пламен, но му е трудно. Варненецът казва, че тази агресия трябва да се използва срещу друговерците, а не срещу свои.
По-късно Пламен е в спалнята, вика и псува, показва среден пръст на камерите - „Вие сте най-злото нещо, което някога е създадено в тая държава. Това е анти-християнско предаване и трябва да бъде спряно.”
Малко по-късно отива в Изповедалнята и пак казва, че иска да напусне Къщата. Днес, неделя, той потвърди това свое решение и утре по време на живото предаване Пламен ще напусне Big Brother 3 без 5-те хиляди лева.

# 731
От `попарите`  на Мариян не поувяхнала,ами направо би трябвало да се е  съсухрила smile3536

# 732
Мерси за информацията, не е ясно обаче защо това говедо е взело такова решение - нали подписа анекса, че мин. 2 седмици трябва да си натиска парцалките за да получи заветните 5 бона ...

# 733
От `попарите`  на Мариян не поувяхнала,ами направо би трябвало да се е  съсухрила smile3536

Има нещо такова - сега обрщам внимание на възрастта и ... за 29 год. - доста се е ...

# 734
Все повече ми става мъчно за първия ББ.беше ми най-интересен и най-истински.В този няма хора като Виктор,Джани,Здравко,лъчезарната Зейнеб....и всички други.
Абе не ми е интересно с две думи.То бива бива,ама тия от къде ги избраха ! Crossing Arms
Мм да и на мен ми е мъчно за ББ1,особенно за Здравко,той беше моят фаворит Peace,но и останалите бяха много лъчезарни и готини Wink

Общи условия

Активация на акаунт