Big Brother III - 3 част

• 28 095
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 705
Пак Панчо: Да си бъдем тука като двойка, дай боже и за по-дълго    Laughing Абе тоя ще го вземат за реклама на Спрайт - Жените надушват, че отчаяно си търсиш гадже  Crazy

# 706
 Joy Joy Joy
Панайот намъкна някакви бели панталони на Памела. Отдолу е с анцунг-подигравали му се, че бил като скелет.

# 707
  • някъде там
http://www.vbox7.com/play:af73b49e,

Малееееееееееее, малееееееееееее Sick
Егати олигофрена е този Пламен hahaha hahaha hahaha

# 708
Все повече ми става мъчно за първия ББ.беше ми най-интересен и най-истински.В този няма хора като Виктор,Джани,Здравко,лъчезарната Зейнеб....и всички други.
Абе не ми е интересно с две думи.То бива бива,ама тия от къде ги избраха ! Crossing Arms

# 709
  • ПАЗАРДЖИК
Искам да гледам на живо  smile3511

# 710
Все повече ми става мъчно за първия ББ.беше ми най-интересен и най-истински.В този няма хора като Виктор,Джани,Здравко,лъчезарната Зейнеб....и всички други.
Абе не ми е интересно с две думи.То бива бива,ама тия от къде ги избраха ! Crossing Arms

Еее, не пренебрегвай и Пипирудата  Heart Eyes Mr. Green

# 711
Цитирам от друго място изказване за новия сезон на ББ: Дебиляда 2006 в дисциплината "свободна тъпота"
Много ме накефи!

# 712
Какво става, някой гледа ли на живо да спусне малко клюкини  smile3508
Безплатен стрийм за сега няма, единият пич, дето предава е в щатите и спи, ще има по-късно тази вечер/инфо от форума на data.bg/

# 713
Палома и Тодор играят билярд. Rolling EyesПанайот, селския ерген беше полегнал с баба Вили на едно диванче. Опитваше се да придърпа Вяра-Надежда-Любов, но тя искала да се разхожда.

# 714
Шушон, ама Панайот лИбовника да не се пробва с лелята сега /то само тя остана май/ след като го разкараха всички мацки вече   hahaha
Може да му върже Joy

# 715
Някой знае ли какво стана с програмата, с която се гледаше фрий(freebb.gotin.com) ooooh! Онзи ден гледах онлайн, сега няма никой. Да не са я затворили? Sad

# 716
Бейбиту, няма предаване в момента, т.е няма кой да предава, по-горе го написах.Ще чакаме

# 717
Аз ги зяпам по НОВА + Не са давали скоро Панайот и баба Вили.  Дават Тошо, Палома и Пеньо. Пеньо обикаля около билярдната маса и припява докато другите играят. Мариола и останалите играят дартс в същата стая, но само се чува разговорът им. Нищо интересно.newsm78

# 718
Ще дават ли тази вечер по Нова ВВ3

# 719
Да, от 22 ч.

Общи условия

Активация на акаунт