Big Brother III - 3 част

• 28 246
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде там
Я някой да каже, Любов ли е вътре? newsm78

# 181
  • БГ
ако са знаели че е болен Пламен си е гавра , че са го вкарали и ми става жал за него Shocked Sick

# 182
Не знам дали това е Любов ама не виждам обичка на носа newsm78-може аз да недовиждам Embarassed newsm78

# 183
Пропуснах да добавя,че Пламен се бе кандидатирал за кмет на Варна миналата година.Хората може да го помнят от плакатите,които собственоръчно лепи(явно нямаше фен-клуб).
Човека е болен по независещи от него причини.Едно обещаващо бъдеще е било провалено и е грозна спекулацията на продуцентите от СИА с цел рейтинг.Може да е всякакъв,но не е виновен за болестта си и страданието,което е преживял.Мислите ли,че не са го проучили.?Че не знаят за сполетелите го събития?.Но НЕЕЕЕ-всичко в името на сеира.Все едно да пуснат човек с Даун,за да му се подиграват и присмиват.Нима е по-различно?!
Той ни е неприятен и всички го мразят,но това е така,защото го възприемат,като нормален преструващ се на нещо повече от другите.И на това разчита продуцентската шайка.Дали и другите участници имат такива тайни?!И нали точно на това се залага.?Независимо от разни глупости,като толерантност,човечност,милосърдие.
Отвратена съм от СИА.Да залагаш на интересни характери е едно,но да използваш болестите,за да си вдигнеш рейтинга....
Да не би Пепи да е много по-различен?!Горкото момче-момиче се съгласи за мисията ,за да получи операция.Вярно е че участниците избират да останат,но след умела манипулация на психолози без скрупули,за които клетвата на Хипократ не значи нищо!
Грозно,грознооо и тъжно.
Извинете,че се увлякох.

Добре де, непрекъснато повтаряте, че бил болен - от какво?
В крайна сметка сам е избрал да влезе в къщата, не може да не му е било ясно, че ще бъде обсъждан.

Не зная за теб, но аз намирам разлика между Пепи и Пламен.
Пепи прие мислията, защото тази операция малко или много ще улесни животът му за напред, а Пламен, какво ? Тия 5000лв. ще ги издуха бързо, бързо - направо си се продаде. След всичките закани да му търсели смяна и анатемата дето хвърли за 5 бона да остане в къщата, много мъжка постъпка.

Като се замисля вярно е, че има проблеми - ама трябва ли да го съжалявам, че ги е направил сам самичък достояние  на цялата аудитория на ББ? Изборът си е бил негов

# 184
  • Бургас
На мен ми допада Тодор - винаги се изказва на място и излезе много проницателен. Все още нямам изграден фаворит, но него ще следя по-внимателно. "Градския" и той е доста по-готин отколкото се изкара. Гаро ме кефи, а Пепи е супер артистичен - и на мен ми напомня много на Мариус.

# 185
Не знам дали това е Любов ама не виждам обичка на носа newsm78-може аз да недовиждам Embarassed newsm78

Любов е доста по-пълничка, ще се забележи. Дават Гаро в момента

# 186
Поне се разкри мистерията около "неизлечимо болния човек в ББ3".  Rolling Eyes

# 187
  • София
Оф момичета помагайте,при инсталирането на програмата Official накрая ми се появява това събщение:

Runtime error!
Program:C:\Windows\temp\is-6C861.TMP\is-V9PIA-TMP

THIS APPLICATION HAS REQUESTED THE RUNTIME TO TERMINATE IT IN AN UNUSUAL WAY.PLEASE CONTACT THE APPLICATION'S SUPPORT TEAM FOR MORE INFORMATION.

Немога да си го преведа като хората,а пък и като инсталирам някоя от другите програми се получава същата работа.Тя програмата е една и съща де,само че се дърпа от различни места.

# 188
А какво ще кажете за стила на навиване на косата на Ева #Silly-с червило,спирала,макара от конец,самобръсначка.От сутринта се разхожда така. CrazyСигурно мъжъти я е научил как да се фризира  newsm57

# 189
  • БГ
E разкажете какво прави Гаро и Любов?

# 190
  • София
Я, да ви преразкажа историята на Светлана, защото успях да разбера...Много ми е неприятна и слушам всяка нейна сричка...
Та, значи тя се вижда със старата си любов на купона. Светлана все още не е безразлична към него, но се оказва, че той никога не се е отнасял към нея, като мъж към жена, защото бил обратен (тук имаше кратка пауза и се чудеше да каже или не за този човек, че  е гей и в името на историята го направи) . Милата, била потресена и много се заинтригувала от проблемите на гейовете. Решила да научи повече за тях. Започнала да чета книги, ровела се (само да спомена, че няколо минути преди това обясняваше колко й е било тежко, как се уморявала с детето, работата и мъжа, и нямала време за себе си) и точно тогава им пуснали интернет. Влязла тя в един сайт за гейове и случайно попаднала в чата им. Там се запознала с въпросният мъж, с който си споделяла, пишела, били си много близки. Не сподели кой е сайта, въпреки въпросите от слушателите. И накрая спомена, че той я бил насилил...
След като заваляха куп въпроси, Светлана ги отряза и каза, че това е първата част на историята и по-нататък ще доразкаже...

# 191
  • Варна
Оф момичета помагайте,при инсталирането на програмата Official накрая ми се появява това събщение:

Runtime error!
Program:C:\Windows\temp\is-6C861.TMP\is-V9PIA-TMP

THIS APPLICATION HAS REQUESTED THE RUNTIME TO TERMINATE IT IN AN UNUSUAL WAY.PLEASE CONTACT THE APPLICATION'S SUPPORT TEAM FOR MORE INFORMATION.

Немога да си го преведа като хората,а пък и като инсталирам някоя от другите програми се получава същата работа.Тя програмата е една и съща де,само че се дърпа от различни места.
И аз не мога. Т.е. инсталирам я, но не тръгва и ми дава грешка. Няколко пъти я теглих от различни места Sad

# 192
Гласувах за Гаро. Той е единствения, който ми допада засега. Останалите са ми или антипатични, или безразлични. Но все още е рано според мен за фаворит. Като приключат мисиите на Пеньо и на тризначките, като останат без храна и цигари следващата седмица - тогава ще видим кой какъв е.
Сега гледам как Вяра и Надежда си готвят нещо и си говорят за Боби. Според мен Любов се държи най-адекватно от трите досега. Забелязах, че гласовете и артикулацията и на трите са идентични, за разлика от външността и поведението.

# 193
 newsm78 Чудя се на Пепи брада не му ли расте, много гладък ми се види newsm78

# 194
Любов е в къщата 100%.Едно ,че изглежда много стресната  и друго дават от тайната стая как Вяра и Надежда си говорят Grinning. Едната(Вяра )каза на другата- аз пък не ти казах с кого спя

Общи условия

Активация на акаунт