Big Brother III - 3 част

• 28 142
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 420
Две от тризначките

Те си говорят.Някой запознат ли е дали ще ги сменят пак, кога ще ги разкрият?
Доколкото разбрах в понеделник, ако мисията им приключи успешно ще оставят в къщата и трите. Много са ми готини и имат едни такива роботски гласове... Grinning
Иначе като че ли най-много ми харесва ръгбистчето, имам късмета и брат ми да го познава... Mr. Green

# 421
Май трябва Вяра да влезне днес, нещо такова си говореха сутринта, ама пусто, като едвам им разбирам, с тия гласове,като свраки....А иначе в понеделник свършва мисията и ще ги разкрият

# 422
Пеня, Панайот и Пламен.
Но едно не ми е ясно.След като Пламен се съгласи да остане две седмици, за което той получи 5 000 лева, той имунизиран си е за номинациите?
Защото ако не е имунизиран той ще бъде първия излязал от къщата и ББ ще се е минал.Тоест платил е 5 000 не за 2 седмици, а  за няколко дена newsm78

# 423
Аз разбрах, че Пламен се съгласи да не излиза по собствено желание през следващите 2 седмици, т.е може да го номинират.

# 424
Пеня, Панайот и Пламен.
Но едно не ми е ясно.След като Пламен се съгласи да остане две седмици, за което той получи 5 000 лева, той имунизиран си е за номинациите?
Защото ако не е имунизиран той ще бъде първия излязал от къщата и ББ ще се е минал.Тоест платил е 5 000 не за 2 седмици, а  за няколко дена newsm78
Не е имунизиран от номинации, но според мен по-скоро целта беше да го покажат, че е продажен, не да се заседява много. newsm78 Отвратителен човек, с удоволствие ще гласувам против него.

# 425
  • БГ
Чудя се какво толкова си падате по Ева.Опитайте се да се абстрахирате от факта, че е "жена" на Мъро, какво е преживяла с него и т.н. Ами с нищо не ми е интересна.Понякога я дават как ги гледа с някаква едва ли не ирония в погледа.Все едно ги съжалява  Rolling Eyes Ако не знаете коя е - дали пак така ще се впечатлявате???

това е и моето мнение,няма нищо женско в нея , никакъв финес, нещо ми е разпусната като повлекана и груба.

# 426
Пепи : "Ти от какво семейство си - заможно,средно,нормално?"
Лиляна:  "Ти как мислиш?"
 #Crazy

Натиснаха Пепи, как изкарват семейството  с 300лв и как излиза, като не иска от майка си.Ох заседна ми нещо на корема..........

Последна редакция: сб, 23 сеп 2006, 13:58 от Ivellina

# 427
  • в ябълковата градина
На мен Ева също не ми е симпатична. Доста е безлична, опитва се да бъде изповедник на всички и е толкова прозрачно маниерна. Следва си някаква предварителна линия на поведение. А има отношение към другите на "много видял човек", едно такова високомерно-снизходително.

За мен тя ( а и Мариян ) е един въздух под налягане. Гола поза и нищо ценно.

# 428
Пеня, Панайот и Пламен.
Защото ако не е имунизиран той ще бъде първия излязал от къщата и ББ ще се е минал.Тоест платил е 5 000 не за 2 седмици, а  за няколко дена newsm78
Не е имунизиран от номинации, но според мен по-скоро целта беше да го покажат, че е продажен, не да се заседява много. newsm78 Отвратителен човек, с удоволствие ще гласувам против него.
Еми това е идеята на ББ - ще си избият паричките от смс-и, пратени против Пламен, че може и на печалба да излезят.  Laughing

# 429
Тодор попита Палома за каква работа мечтае и тя отговори:"криминолог" Shocked -искала да работи с болни мозъци и да работи като криминален психолог. Куха лейка-35 литра е тя. Joy

Абе, все си мисля, че това което иска тя е все пак "психолог"???? куха лейка не, ами не знам какво....

# 430
Чудя се какво толкова си падате по Ева.Опитайте се да се абстрахирате от факта, че е "жена" на Мъро, какво е преживяла с него и т.н. Ами с нищо не ми е интересна.Понякога я дават как ги гледа с някаква едва ли не ирония в погледа.Все едно ги съжалява  Rolling Eyes Ако не знаете коя е - дали пак така ще се впечатлявате???

това е и моето мнение,няма нищо женско в нея , никакъв финес, нещо ми е разпусната като повлекана и груба.

Евичка се прави на Девичка... И Мъро и тя са абсолютни позьори... Ева се отнася с "леко снизхождение" към всички в къщата, съмнявам се обаче да стане победител... Няма хъс и очарование в нея. И ме се струва леко лицемерна...

# 431
Ако изгонят Пламен в понеделник,дали ще му оставят парите,а?Как мислите?Ако му ги вземат,тоя ще откачи.

# 432
# 433
мен пък всички ми допадат по определен начин, всеки за себе си, интересни са ми........

# 434
Тодор попита Палома за каква работа мечтае и тя отговори:"криминолог" Shocked -искала да работи с болни мозъци и да работи като криминален психолог. Куха лейка-35 литра е тя. Joy
А повече , повече..... Joy

Общи условия

Активация на акаунт