Big Brother III - 3 част

• 28 124
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 495
  • някъде там
Наистина ли го разкриха вече?
 Той предаде ли се т.е. Пепи де?
Или изводите ви са от тазвечершното предаване по нова? newsm78

# 496
Пепи не знае още, защото не присъства на разговора между Боби, Дияна,Лиляна и Светлана.дияна се закани да го съблече утре

# 497
  • София
 ooooh! Мариолкаа, вече сериозно се замислям дали и тази няма мисия - да се прави на тъпа  newsm78. Пък и с тези мъжки наклонности да не знае травестит и хермафридит (даже пък да не ги е чувала...)
А на Пеня мисията е спукана

# 498
Според мен Мариолка просто си е много тъпа, едва ли има мисия, освен ако нямаш предвид мисията на живота й Joy Joy
А Пеньо, горкият си хапва сладко,сладко, без да подозира,че вече повечето го разкриха Mr. Green

# 499
Другата седмица са на диета...  Mr. Green

# 500
Какво му има на Панайот ?

# 501
  • UK
Ами те как ше разберат дали съквартирантите знаят за тризначките, например? Надявам се няма да ги извикат и да кажат "в Къщата има тризначки, кото се сменяха, коя съквартирантка е една от тризначките", тогава всичко ще е повече от ясно, за Пепи също.

# 502
Те може да си мислят, че има награда ако разкрият мисията Joy

# 503
тоя тъпанар Боби ми лази по нервите , цял ден се правеше на дружка на Мариона сега я обсъжда зад гърба и

# 504
Малиииииииииии колкото пъти погледна тоя Панаьот-Идиот токова пъти ми призлява-толкова е противен bash box smile3517 smile3527

# 505
Малиииииииииии колкото пъти погледна тоя Панаьот-Идиот токова пъти ми призлява-толкова е противен bash box smile3517 smile3527
Направо ми взе думите - отвратително човече
Само аз ли го оприличаам на ония малките декоративни петлета, дето организират бой с тях - все подскача и се напъва за нещо

# 506
дали ще има бой ?

# 507
Направо ми взе думите - отвратително човече
Само аз ли го оприличаам на ония малките декоративни петлета, дето организират бой с тях - все подскача и се напъва за нещо

Да ,наистина прилича, ама много жалък  тоя бееееее, не е за гледане и слушане.Ужас  Sick

Айде пак апаратната, значи има нещо интересно, дето ще го видим на лайфа по нова

# 508
  • някъде там
Панайот се прави на интересен за да спечели фенове Joy
Ама уви... май си забива нож в гърба все по на дълбоко hahaha
 Голямо е лекеееее  Sick
А бой едва ли ще допуснат newsm78
Пацо ако иска да остане, Twisted Evil ще трябва да се сдържа от такива прояви

# 509
И според мен не е много вероятно да има бой в къщата - с тия наказания по 5 000лв май наистина успяха да ги накарат да вземат насериозно правилата... само не знам какво ще стане, ако наградата падне до минимума от 250 000   newsm78 - тогава ще знаят, че не могат да им я намалят повече

Общи условия

Активация на акаунт