Big Brother III - 3 част

• 28 118
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 480
  • На едно ветровито място...
имах предвид гласовете им и интонацията,имам чувството че някой ги стиска за гърлото Crazy

# 481
.......
Иколко смешно говорят и трите hahaha

като пуйки  newsm57
(това май е кокошка, ама пак става)

# 482
  • Варна
Тошко го полазиха отвсякъде  Grinning
Ау, Гаро е номер едно!!!  Joy

# 483
Гаро е сладур!
 А Пепи е за "Оскар" милият, така  "влезе" в образ.... Joy Joy Joy rotfImbo
Мариолката е просто интелект от горе до долу.... То от обща култура трябва да поназнайваш разликата между травестит и хермафродит.....  Тъпа кат` .... animal085

# 484
Пепи как го измисли тва с кистата,направо...Има киста верно,ама в мозъка май. Mr. GreenА Боби как ги усеща само,като екстрсенс е.А Мариолка милата,като че е хваната от гората.Абе голям смях с тия хора.
А нали половината форум е на купон, няма много отзиви.

# 485
Въйййййййййййййй голямо шоу с тая Мариолка Laughingвкара коня в ряката с нейните разбирания за травестит и хермафродит.Все пак си мисля ,че не е лош човек,дори ми се струва,че е състрадателна до наивност.

# 486
Аааааааа, на Пеньо представлението беше грандиозно..... Grinningчак взех да му вярвам и аз  Mr. GreenБраво от мен

# 487
  • при най-добрия мъж...
Гаро,Гаро newsm44.Това ми е фаворита.Жените в къщата да вземат пример от него.

# 488
  • незнам вече на кой свят съм
Пеньо шъ го лапнат за някоя реклама , не го мисля много аз .Ще му направят нос и за още ще питат .Току виж от това http://www.picvalley.net/v.php?p=u/24/23628_878.JPG станал това
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57743&photo=12  Mr. Green

# 489

То в Горна Оряховица такива няма. Ела в София и ще ти намерим колкото искаш Mr. Green

Абе, в Горна не очаквам да срещна. В Търново може и да има.

# 490
Нещо взеха да се усещат всички, че Пенята е мъж, бременната даже каза, че няма да спи при него , а ще спи в хола, щото не иска да спи с мъж.тя била дошла в къщата да се пречиства и т.н.  Mr. Green

Ама и Боби много настоятелен- мъж е , та мъж е  Laughing

# 491
А знае ли някой Мариола има ли братя и сестри?Прилича ми на някой,това момиче...

# 492
Пепи е разкрит, много ме е яд.

# 493
Боби сега се пъне и настроива всички , обаче другата седмица ще ми е интересно като останат без храна  Joy Joy

# 494
Да, язък за мисията и театрото на Пеньо.Ами Панайотчо как ли ще реагира, бая се канеше какво щял да го направи и бля,бля. Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт