Big Brother III - 3 част

• 28 118
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 510
Ама тоя Гаро много ме кефи. newsm10Обаче  едва ли ще го оставят да спечели. smile3502Българите още не са дозрели да оставят гей да спечели. smile3506

# 511
Гаро е пич, и мен ме кефи.И на двете анкети гласувах за него. Peace
Ама бременната Светланка много надига чашката беееееее, не е спряла направо Sick

# 512
Гаро е пич, и мен ме кефи.И на двете анкети гласувах за него. Peace
Ама бременната Светланка много надига чашката беееееее, не е спряла направо Sick
Ми тя и с цигарките май попрекалява newsm78

# 513
А да и цигарка от цигарка пали и чашката се е залепила за ръката й, абе не знам, горкото бебе  Cry

# 514
тоя пак иска да си ходи  Joy Joy Joy Joy

# 515
Пламен сега роптае на глас срещу правилата на ВВ, ама взе кинтите ,нали Mr. GreenАма и той е един артист........ hahaha
Сигурно е скъсал средните страници на Библията и е скрил вътре пачките, нали все се чудеше къде да ги скрие,че да не ги намери някой hahaha Joy

# 516
тоя пак иска да си ходи  Joy Joy Joy Joy

Дааа бе, взе 5000лв., а сега го държали на сила, било противоконституционно  Sick

# 517
Ама тоя Гаро много ме кефи. newsm10Обаче  едва ли ще го оставят да спечели. smile3502Българите още не са дозрели да оставят гей да спечели. smile3506
Да и мен ме кефи много е готин, а тоя Пламен-баси селския тарикат отврат

# 518
Kakwo стана тази вечер в ББ? кажете, че изпуснах. Моля ви.

# 519
Аааа сега Палома с Павел  Sick
С още някой?  Whistling

# 520
Ми какво....почти разконспирираха Пенята и Панайот-Идиот му се заканва.Любов се разхожда насам -натам,Гаро прави-травеститшоу,и бременната разправя че била нещо като низнасилена ама не точно.Аз за това се сещам ама гледах с едно око.Сега гледам ама много ми сече

# 521
Панайот е под юргана с една от близначките  Joy Joy Joy
Ще ги сменят ли пак близначките ?

# 522

Пеньо изигра страхотен спектакъл пред Мариола и тя повярва, че е жена, но няма бюст , щото е болен от "киста" и т.н.глупости
Светлана призна , че е изнасилена от любовника си и е забременяла без да иска.

е горе-долу това бяха интересните работи, а другото халтури както обикновено

# 523
Изнасилена от любовника си,забременяла без да иска,  doh
К`ви глупостиии  ooooh!

# 524
Панайот е под юргана с една от близначките  Joy Joy Joy
Ще ги сменят ли пак близначките ?

Може и да са ги сменили вече, нали пак пуснаха апаратната одеве.А Панайотчо, пишман лИбовника пак търси презервативи.Абе тоя още ли си вярва ,че ще му върже  hahaha hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт