Big Brother III - 3 част

• 28 124
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 525
  • някъде там
Въй, чак Пепиту гу усетила Пламьен, чи и пидираз.
Гаро: Видях гу аз кък си би чикия пуд чършава. Бръдата изобщу ни можи да ми ий тьема на разгувор на менье.
Павката: Пишман станах, чи съ зъбърках в тоз роман.
Пепи/Пеньо: Той саму чите Библията. Аз за първи път виждам българската библия, написана на английски.    

Това трябва да се окачи на някое табло!
 м
АМА ИЗКАЗВАНЕ Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

П.П. копнах го от друг форум hahaha

# 526
  • Пловдив
А да и цигарка от цигарка пали и чашката се е залепила за ръката й, абе не знам, горкото бебе  Cry
А в началото разправяше дори една жена да се вдъхновяла да роди бебе гледайки ББ тя щяла да е изпълнила мисията си.  smile3513
А за Панайот - той е от тая категория хора за които казват "Ти го плюеш той си мисли че дъжд вали". Все ходи да обяснява на всички мацки колко много си "съвпадали" /цитирам него самия/. Него не го мислете, като зная психологията на малкия град, вече го очаква лепнат доживотен прякор за позорното опипване от Пеньо. Mr. Green
Преди малко Лилито и Диана говореха че се разигравал голям трилър. Разбрахте ли за какво става въпрос?

# 527
Изнасилена от любовника си,забременяла без да иска,  doh
К`ви глупостиии  ooooh!
Абе то не било баш изнасилване-така да те хванат на улицата, бой и ..........Ама пак я бил насилил, а иначе Светланчето само с презерватив го дава, щот не искала второ дете.А Павката я попита що не е пила "някакво хапче" и тя каза ,че е била в стрес и много изплашена и така.................. #Crazy

# 528
От кой форум newsm78 да поровя там?

# 529
Изнасилена от любовника си,забременяла без да иска,  doh
К`ви глупостиии  ooooh!
Абе то не било баш изнасилване-така да те хванат на улицата, бой и ..........Ама пак я бил насилил, а иначе Светланчето само с презерватив го дава, щот не искала второ дете.А Павката я попита що не е пила "някакво хапче" и тя каза ,че е била в стрес и много изплашена и така.................. #Crazy
Аз казах само глупости.Ебаси стреса,ще кажеш,че е бил непознат/пребил я и т.н. Нали не било истинско изнасилване,какъв стрес, охххх  Stop

# 530
За Светлана аз искам да кажа. Няма какво да я обсъждате пи ли не пие ли, пуши ли не пуши ли! Това си е лично нейна работа!  По този начин тя вреди само на себе си и на детето си - на никой друг! Да не говорим, че тя само пие (не съм видяла колко и какво) и пуши а колко бременни момичета се дрогират и какво ли не друго правят. Това си е лично нейна работа! Колкото до Панайот- наистина прилича на джинка и е много противен. А тоя Боби вярно е много прозорлив. За момента симпатизирам на Тошко и на Гаро. Лиляна ми харесва като външност но ми се струва много повърхностна.

# 531

от www.bigbrotherfans.info  - там са най-големите бисери още от ВВ1

# 532
  • София
Kakwo стана тази вечер в ББ? кажете, че изпуснах. Моля ви.
http://www.bigbrotherfans.info/modules.php?name=Forums&file= … wtopic&t=7115
информирай се от тук-много е подробно и забавно  Laughing

# 533
  • някъде там

Преди малко направих една невероятна глупост Embarassed
 Скрих си лентата дето пише адреса и сека не мога да ти го копна , защото няма от къде Embarassed Embarassed Embarassed
Мъчих се да я оправя, ама явно нещо не се справям .С опера съм Embarassed
Иначе там е много интересно, само да се чете, не може да се пише.

# 534
  • някъде там
Точно за  същия форум става въпрос  Hug Hug Hug

# 535
  • Пловдив
За Светлана аз искам да кажа. Няма какво да я обсъждате пи ли не пие ли, пуши ли не пуши ли! Това си е лично нейна работа! 
Нейна си е ама да не беше правила предварително изявления. Да на говорим как постоянно повтаря как не искала да прави аборт защото било убийство. Има хиляди жени за които това някога е било избор. Не е лошо преди се говорят подобни неща човек се поогледа.

# 536
Maatete за Светлана специално след ,като я видях тази сутрин в 7,30  Shocked да надига чашата с водка , дори да не беше бременна пак щях да я коментирам.Все пак това е форум, всеки има право на мнение, нали?

# 537
Преди два дни Пламен излизаше на 100%, но спряха да се занимават с него. Аз съм с две ръце за него, не мога да го понасям #2gunfire

# 538
За Светлана аз искам да кажа. Няма какво да я обсъждате пи ли не пие ли, пуши ли не пуши ли! Това си е лично нейна работа! 
Нейна си е ама да не беше правила предварително изявления. Да на говорим как постоянно повтаря как не искала да прави аборт защото било убийство. Има хиляди жени за които това някога е било избор. Не е лошо преди се говорят подобни неща човек се поогледа.
Тук определено си  права така е съгласна съм! Аз обаче така и не разбрах от кой точно е детето, което чака- от любовта на живота и или от някакъв любовник изнасилвач или от приятел...абе хич не ми стана ясно.

# 539
  • някъде там
 Пламен май, след като за пореден път се скара с Панайот, иска да излиза .
Обвинявал биг брадър, че едва ли не бил терорист.Ама парите прибра Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт