Big Brother III - 3 част

• 28 124
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 540
Детето е от любовника й, който уж я е изнасилил..................

# 541
Maatete за Светлана специално след ,като я видях тази сутрин в 7,30  Shocked да надига чашата с водка , дори да не беше бременна пак щях да я коментирам.Все пак това е форум, всеки има право на мнение, нали?

Добре а ти видя ли тя как си сипва в чашата от шишето с водката? Ако си видяла ок! Няма да споря защото наистина е грозна картинка бременна+водка.

# 542
Maatete това,което видях е Светлана и Дияна сутринта от 7 до 7,30 да се киснат в басейна ,Светлана пушеше цигара от цигара и си пийваше на малки г.ътки прозрачна течност от чаша за водка.По-късно отиде да спи като каза, че нене спала цяла нощ и спа до към 17ч.Стана,отиде при бар-плота или там каквото е и си сипа пак водка, както и всички останали.Това видях аз, ако нещо съм се объркала, извинявам се, да не се броят коментарите ми за нея  Peace

# 543
  • ES
Пламен май, след като за пореден път се скара с Панайот, иска да излиза .
Обвинявал биг брадър, че едва ли не бил терорист.Ама парите прибра Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
дето ги прибра ама и подписа договор, там няма противозаконни неШта

# 544
Някой ще ми обесни ли какво му харесват на това дете Палома  #Crazy

# 545

Еми лесна плячка изглежда  Joy Joy

# 546
  • някъде там
Имам чувството, че усещат Палома как лесно може да се даде newsm78
Като ги гледам с Павел сега как се гушкат и си шушукат на ушее Thinking

# 547
А Панайот нали говореше,че е нейното момче у а там ....ревности,дали ще отиде при друг,хахаха ама защо не реагира на Павел  newsm78
Защото там не става да се прави на мъж май  Whistling

# 548
Ама Палома да не би да е готова пак ?  Tired
А този Гаро на всяка втора дума се смея - сладур

Ау това дете Палома много езици знае бе

# 549
Ей ама разговора в тайната стая между Надежда и Вяра направо ме разби голям смях беше въпреки ,че много не им се разбираше какво говорят /че имат странна интонация/ ама си легнах от смях  newsm62

# 550
  • Пловдив
Maatete за Светлана специално след ,като я видях тази сутрин в 7,30  Shocked да надига чашата с водка , дори да не беше бременна пак щях да я коментирам.Все пак това е форум, всеки има право на мнение, нали?

Добре а ти видя ли тя как си сипва в чашата от шишето с водката? Ако си видяла ок! Няма да споря защото наистина е грозна картинка бременна+водка.
Абе както се казва в тия количества и вода да е пак е много, ама баш водчица си е  Peace

# 551
  • На погрешната планета
Имам въпросче Praynig! След като отворя тази страница-http://freebb.gotin.com/ , ми изписва следното-"След като инсталирате програмата, натиснете тук". Та въпросът ми е, коя точно програма трябва да инсталирам newsm78? Извинете ме, ако ми е глупав въпросът, но нищичко не разбирам от тези неща Rolling Eyes. Благодаря ви предварително  bouquet!

# 552
Ама Палома да не би да е готова пак ?  Tired
А този Гаро на всяка втора дума се смея - сладур

Ау това дете Палома много езици знае бе

smile3521 Готова е от няколко часа насам

# 553

още почти нищо не съм гледала и не съм запозната с нещата , но нея е гледах по сайта преди два дена , когато разказваше за детството си ,
как е живяла в Никарагуа , как се е върнала тук , за родителите си , след това за отношението на баща й , как тя му се е обадила , а той не е искал да говори с нея и т.н.  , въобще доста интересно беше ... не знам дали са го давали това .
мъжете бяха доста привлечени от нея ,  Simple Smile

-------------
иначе като чета тук , доста май евтино се държи , ще видим .

# 554
Имам въпросче Praynig! След като отворя тази страница-http://freebb.gotin.com/ , ми изписва следното-"След като инсталирате програмата, натиснете тук". Та въпросът ми е, коя точно програма трябва да инсталирам newsm78? Извинете ме, ако ми е глупав въпросът, но нищичко не разбирам от тези неща Rolling Eyes. Благодаря ви предварително  bouquet!

Мама Мери я виж тук, че на твоя ми се включи антивируса и нещо не ми харесва
http://rasatevh.data.bg/BB3_p2p/CCIPTVSetup.exe

това направо го сваляш и го инсталираш

Общи условия

Активация на акаунт