Big Brother III - 3 част

• 28 142
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 645
и при мен не работи Sad дава program closed
И при мен

# 646
  • На небето
100% Пламен.
Ама ще си тръгне със 5000лв. гада.

# 647
Току що ББ съобщи, че един от съквартирантите е сключил договор с него за ББ да остане в къщата, но го нарушил. И дадоха апаратната. Mr. Green

# 648
100% Пламен.
Ама ще си тръгне със 5000лв. гада.

е аз защо си мисля, че номинациите с/у него няма да се зачитат?
Току що ББ съобщи, че един от съквартирантите е сключил договор с него за ББ да остане в къщата, но го нарушил. И дадоха апаратната. Mr. Green
може пък да ни изненадат с нещо най-после - то досега всичките им "изненади" ни бяха известни  Laughing

# 649
Кво става бе?Някой гледа ли,да каже за какво става въпрос?

# 650
Явно Пламен не е спазил уговорката между него и ББ. Сигурно пак е искал да си ходи, защотонали това беше условието-прибира 5000 и остава две седмици още. Сега редуват апаратната с профилите на участниците от старта на шоуто. #Cussing out

# 651
  • Smallville
и при мен не работи Sad дава program closed
и при мен така,то не че нещо успях да видя с този скапан интернет #Cussing out

# 652
  • На небето
Явно Пламен не е спазил уговорката между него и ББ. Сигурно пак е искал да си ходи, защотонали това беше условието-прибира 5000 и остава две седмици още. Сега редуват апаратната с профилите на участниците от старта на шоуто. #Cussing out

Може би нарочно го спират за да ви е интересно и да гледате предаванията вечерно време и да не знаете какво става всъщност. Те във събота и неделя дават ли го? Или само през седмицата?
мен ме съмнява Пламен да развали сделката като го знам как си криеше паричките и им сменяше местата по 100 пъти сакън някой да не ги намери.

# 653
кога ще са първите номинации?

# 654
  • На небето

Ами не са ли в понеделник?

# 655

Ами не са ли в понеделник?
не знам - за това питам  Laughing

# 656
  • София
Уговорката беше да спазва правилата, явно пак е нарушил някое....

# 657
И к`во  к`во  снощи Павката с Палома,а сега го гледам с Лиляна се прегръща.
Еххх излъганото камилче Паломка,че и Панайот я замени с близначката  hahaha

# 658
Понеже този път нямам възможност много , много да гледам и коментирам Rolling Eyes Wink...
Та да питам...Интересен ли Ви е ББ този път, или просто се опитват да се гаврят с хората, та да се получи поредната клюкарска глупост. Ама този път по  най - ужасният начин мис е струва, че се гаврят...Поне това са моите наблюдения...

Не бяха ли предните предавания по- интересни....сега това ми се вижда чисто и просто интригантска сбирка на супер мега гига, различни характери...ама натруфено от класа с интриги, глупости и де да знам и аз с какво newsm78 Rolling Eyes

На това ли наблегна ББ този път? На човешката драма, жалката ни съшност..какво? Thinking

# 659
  • На небето
Знаете ли, че Тодор е бил женен? Развел се е с жена си Бригита.

Общи условия

Активация на акаунт