Big Brother III - 3 част

• 28 148
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 660
Някой наясно ли е защо вече неможе да се гледа от тук: http://freebb.gotin.com/   Cry

# 661
Вчера четох статия във връзка с ББ във Седмичен Труд.Там Нико Тупарев, продуцента на ББ, казва така;"Не ме интересува дали ги харесват, а дали ги гледат"Браво Нико, умен човек си, евала ти давам!

# 662
Знаете ли, че Тодор е бил женен? Развел се е с жена си Бригита.

От Варна ли са? Че имам една позната Бригита..от Варна Wink

# 663
А някой да ми разкаже за Палома повече,аз останах с впечатление,че е изоставена от родителите си Rolling Eyes

# 664
  • На небето

От Варна съм, но нали не очакваш да я познавам - тук не е някое провинциално селце с по 1000 души.  Wink Все пак сме 2 по големина град и някак ми се струва абсурдно да познавам твоя позната. Всъщност тази информация я прочетох от друг форум където хората са ги познавали докато са били студенти.  Peace

# 665
Някой наясно ли е защо вече неможе да се гледа от тук: http://freebb.gotin.com/   Cry
И аз гледах от там , но от днес не мога Sad дава program closet ,жалко...

# 666
  • някъде там
И аз гледах от там , но от днес не мога Sad дава program closet ,жалко...

И при мен е така Sad

# 667

От Варна съм, но нали не очакваш да я познавам - тук не е някое провинциално селце с по 1000 души.  Wink Все пак сме 2 по големина град и някак ми се струва абсурдно да познавам твоя позната. Всъщност тази информация я прочетох от друг форум където хората са ги познавали докато са били студенти.  Peace

Аз питах..дали тази Бригита дето се е развела с Тодор са от Варна...? Не съм очаквала нищо...!
Не питам дали ти я познаваш лично точно нея....

След като казваш това, реших, че познаваш някой от тях лично... Thinking

Пък и името Бригита е супер рядко срещано...
Ох..както и да е...човек да не попита нещо Crossing Arms

# 668
Пламен явно е казал, че е взел 5000 за да остане, преди малко коментираха нещо newsm78

# 669
Варна е 3-я по големина град в България! Wink

# 670
  • На небето
Вини питай бе кво. Аз ти отговарям, какво се вързваш.

Пламен явно е казал, че е взел 5000 за да остане, преди малко коментираха нещо newsm78

Абе в последния ББ казаха, да гледаме за да разберем как са реагирали съквартирантите когато Пламен им е казал за парите и защо е останал всъщност. Но се учудих, че им е казал, като знам как си ги къткаше и криеше парите преди да научат. Какво ли ще стане като научат се питам. Егати човека, сигурно ще ги носи със себе си и ще спи с тях.

Варна е 3-я по големина град в България! Wink

Вече е 2, при последни проучвания. Информацията ти е стра.  Peace

# 671
Прожектирали са им от изповедалнята как е прибрал парите.

# 672
Панайот е под юргана с една от близначките  Joy Joy Joy
Ще ги сменят ли пак близначките ?

Може и да са ги сменили вече, нали пак пуснаха апаратната одеве.А Панайотчо, пишман лИбовника пак търси презервативи.Абе тоя още ли си вярва ,че ще му върже  hahaha hahaha Joy

А защо ББ не им дава презелвативи!? Thinking

# 673

Хайде сега-кой е по-по-най!!!! Joy

Някой знае ли кога ще са номинациите?

# 674
  • На небето
Прожектирали са им от изповедалнята как е прибрал парите.

Ей това трябва да се види.  Twisted Evil Да им видя физиономиите.

Панайот е под юргана с една от близначките  Joy Joy Joy
Ще ги сменят ли пак близначките ?

Може и да са ги сменили вече, нали пак пуснаха апаратната одеве.А Панайотчо, пишман лИбовника пак търси презервативи.Абе тоя още ли си вярва ,че ще му върже  hahaha hahaha Joy

А защо ББ не им дава презелвативи!? Thinking

Не знам обаче Панаьот си пропусна шанса и сигурно съжалява, Паломчето го заряза, ама като гледам и нея ще я зарежат май. А пък тея близначки как ще си изпълнят мисията като са толкова тъпи.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт