Big Brother III - 3 част

• 28 080
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 780
за имащите програмката CCIPTV - отваряш я първо нея, и след това на сайта на:
 http://freebb.gotin.com/          чукаш на ТУК (друг линк за свободно гледане) Успех!

10х, гледам и аз!!! Супер си!

# 781
Гледааааааам, гледааааам фрииииииии отновооооооооо  newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
И аз ги гледам newsm44 newsm44 newsm44

# 782
  • някъде там
Имам усещането, че тризначките ще приключат мисията си на 01.10.2006 newsm78

# 783
  • някъде там
Я като гледате поразкажете нещо Hug Hug Hug Hug
 При мен пак ми дава програм глосед Sad
Сега си инсталирам на ново програмата, дано тръгне Praynig

# 784
    Чудят се какъв ще бъде съквартиранта, който ще влезе на мястото на Пламен. Вили: "Друг като него няма да намерят". Права е жената!  hahaha

# 785
Мариола лежи с Борислав на едно легло, бабата на друго и Пламен там си лежи и те го питат какво ще каже за тях като излезе, той вика:
за бабата: добра жена, готви им
за Мариола: добро момиче бля, бля, бля
за Борислав: хубав български мъж, ама да не си дава силите на жените  Joy

# 786
Съвета към Борислав е страхотен:)))))))))))))))))))))))ха-ха-ха
за Борислав: хубав български мъж, ама да не си дава силите на жените 

# 787
Гледааааааам, гледааааам фрииииииии отновооооооооо  newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

http://freebb.gotin.com/          чукаш на ТУК (друг линк за свободно гледане)
Успех!

Хмм на мен ми дава,че ако инсталирам тази програма,ще може да се виждат всички какви там бяха файлове,и нещо за кредитни карти?При вас така ли е?Или аз нещо не разбрах пак ..

# 788
Съвета към Борислав е страхотен:)))))))))))))))))))))))ха-ха-ха
за Борислав: хубав български мъж, ама да не си дава силите на жените 
   А на кой - на мъжете ли?
   Диорела, при мен нямаше такова нещо?  newsm78

# 789
въй, въй, въй....малиииииии ново двайси
Мариола почти са обясни в либоф на Бориславчо...малиии въй, въй.....
той и бил на нея като Лилито - принцеска...и тя най- си го харесвала
и филма си бил неин, кога искала щяла да си флиза и излиза...и немало вече да праи като преди да флиртува с всичките, щото си го харесвала! - малииииииииииииии
а преди това имаше 10 мин. пазарлъци - тя вика Боби искам да ти кажа нещо, той вика нема да ми казваш нищо, аз знам, ходи си на леглото. Тя пак -искам, чуй ма..., той - не , ходи си на леглото......
въй, въй, въй  Joy

# 790
  • някъде там

http://freebb.gotin.com/          чукаш на ТУК (друг линк за свободно гледане)
Успех!

Хмм на мен ми дава,че ако инсталирам тази програма,ще може да се виждат всички какви там бяха файлове,и нещо за кредитни карти?При вас така ли е?Или аз нещо не разбрах пак ..

при мен нищо ново, неще и неще да тръгне.  Crossing Arms Програм глосед и това е

# 791
Въй Въй Въй, язЪк за момчето  #Crazy

А ако близначките спечелят мисията,няма да има нужда да вкарват някой......... Нали ще станат малко повечко А?
Или трите,ще играят като една - смисъл трите ще ги номинират едновременно, но не мисля ........ как ще номенират те - по отделно разбира се.ААА много се замислих нещо  newsm78

# 792
Мариола каза че ще се промени и се обърна към мъжа си че го обича, да и прости, повярва и че ще се промени, няма вече да наранява мъжете, като флиртува с тях и им дава напразни надежди - с една дума щяла да стане примерна съпруга! - ще ми се да и повярвам!

# 793
Операторът на ВВ е влюбен в Палома  #2gunfire

До преди малко играеха някакви игри с думи, на развален телефон. Все нея я дава, а тя милата, две думи едва на кръст връзва.
От всички най-интелигентно се изказва Пеньо, между другото. Значи още не е разкрит, нали?  bowuu

# 794
Ех па тая Мариола как извъртя нещата, сега казва на Павел че Борислав си я харесвал и нарочил и че тя му била казала, че няма вече да флиртува с други, за да не му давала надежди...и едва ли не зарад него , ша бъде вярна на мъжа си
И сега кара Пвел едва ли не да подтвърди че Борислав я харесвал, ама той вика: аз си мислех че ти имаш нещо към него, не той към теб....
егати и сапунката  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт