Big Brother III - 3 част

• 27 890
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 870
дайте новини от къщата, че ни кръцнаха фрии линията...моляяяяя newsm17  love001

# 871
  • София
Май ще трябва да ги върне.  Simple Smile Ама той доста нахален се оказа : "Колко ще ми дадете, че ме държите тук и нарушавате човешките ми права? "  hahaha /цитатът е по памет/ Май реши, че всеки път като тръгне да излиза ще му дават парички, за да остане.Надценил се е малко.... Simple Smile

# 872
Дават фризиорски принадлежности,но какви са, не се знае още.

# 873
  • welcome to the Jungle
На предишната анкета гласувах за Ева като за най-симпатична от несимпатичните  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. (сори, ама никой не ми харесва).
Сега, към този момент май на първо място ми излиза Борислав  Mr. Green

ЩО не пуснете анкета - кой най-много ви дразни? И примерно - с 3 отговора право на глас.  Heart Eyes
Бас ловя, че Панайотчо ще е №1, но кои ще са следващите  Thinking

# 874
Май ще трябва да ги върне.  Simple Smile Ама той доста нахален се оказа : "Колко ще ми дадете, че ме държите тук и нарушавате човешките ми права? "  hahaha /цитатът е по памет/ Май реши, че всеки път като тръгне да излиза ще му дават парички, за да остане.Надценил се е малко.... Simple Smile
правата? че нали е подписал договор.  newsm78

# 875
  • София
Така каза снощи след скандала с Панайот,  когато го бяха извикали в изповедалнята. Simple Smile

# 876
  • София
От другия форум:
"Дияна ръси безумия
Влязла в къщата без 6-тото си чувство и много я е страх,че то никога няма да влезе
6-тото ми чувство е избягало!Няма го!
какво щяла да прави без него "
 #Crazy

# 877
Сега се приготвят за лайфа.
Гаро нави Пепи на маша,а в момента изправя Панайот с преса.

# 878
Имаме ли шанс за нов канал? А на Пламен ще му вземат паричките. Като си представя как той държи пачките от едната страна, а Ники Кънчев тегли от другата.  rotfImao

# 879
   Аз щракнах пак в Готини и ми тръгна..  newsm78

# 880
А не ви ли прави впечатление ,че повечето от тях са фризьори Rolling Eyes
И няма ли да ми разкажете за Палома smile3506 smile3516

# 881
    Айде, пак привикаха Пламен в Изповедалнята... Тоз човек надали толкова се е 'изповядвал' през целия си християнски живот  Mr. Green

# 882
Мацки, която не хваща сигнал през gotin ето през този канал работи/поне при мен/:
http://www.freebigbrother3.hit.bg/  Peace

# 883
   Аз щракнах пак в Готини и ми тръгна..  newsm78
Има нов линк за безплатно гледане в www.freebb.gotin.com newsm44 newsm44 newsm44

# 884
   Пламен излезе от Изповедалнята спокойно-сериозен и разгледа снимките на Лиляна. То и без това от един час само нея дават (разказва на Тодор за всичките си бивши гаджета, за Дюни, завършила е в Габрово публична администрация, и т.н.т... приятелки по снимките...)... Тодор и пуска от време на време по някой комплимент и тя хихика и се черви..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт