Януарски сладури VІІІ

• 8 609
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
Гвендолин, честито и от мен  bouquet Виждам, че вече си се ориентирала за проследяването на беменността и раждането. И другите неща ще си дойдат на мястото едно по едно

# 106
Чакайте да Ви кажа - Алекс вчера ходи на цирк #Crazy Mr. Green Joy
Аз не си взех билет и не влезнах с компанията,защото знаех,че след 10 мин. ще излезнем,ноооооооооо цели 3 часа издържа!!!Леле,не си познавам детето бре! Mr. GreenСедял е като хипнотизиран и със зяпнала уста Mr. Green,е опитал се е да разглоби парапета, на който се е подпирал,но иначе е бил адски послушен  newsm78 хм newsm78
Целувки от нас!

# 107
Аз не си взех билет и не влезнах с компанията,защото знаех,че след 10 мин. ще излезнем,ноооооооооо цели 3 часа издържа!!!Леле,не си познавам детето бре!

Браво на адашчето - все така да продължава са слуша!

Мисля си, че и на моя Алекс цирка много ще му хареса. Спомням си аз колко обичах да ходя като дете  Heart Eyes

# 108
  • София
Аз не си взех билет и не влезнах с компанията,защото знаех,че след 10 мин. ще излезнем,ноооооооооо цели 3 часа издържа!!!Леле,не си познавам детето бре! Mr. GreenСедял е като хипнотизиран и със зяпнала уста Mr. Green,е опитал се е да разглоби парапета, на който се е подпирал,но иначе е бил адски послушен  newsm78 хм newsm78
Целувки от нас!

Обнадеждаваш ме за Коледното представление тази година, че Ева ще го издържи. Иначе и тя има нещо в дупето - толкова бързо се отегчава да стои на едно място, дори когато играе с нещо. Като е на люлка - се люшне 2 пъти и почва да се върти: седнала с гръб и хваната за облегалката, седнала обърната наляво, седнала обърната надясно и после тръгва да слиза. Никаква я няма с концентрацията и съсредоточаването  Wink
Но гледам да не и дудна излишно, а да се карам само за важните неща и като съм ги казала да се изпълняват.

Та Лили на кой цирк сте ходили -препоръчай да знаем?

# 109
  • София
И ние бяхме на цирк. Не можах да повярвам, че малката издържа цялото представление и то с голям интерес. Доста време гледаше като хипнотизирана, а после скачаше от радост,особено при вида на тигрите, а на няколко пъти започна да имитира акробатите Joy Мисля да я заведа и на куклен театър вече Laughing

# 110
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Миа доколкото знам цирк Монте Карло е в София

# 111
  • На небето
Целувки от нас!

И аз поради тази причина не го заведох, реших да пробвам следващата година, но може и да съм сбъркала.   Thinking Той много обича клоуни..., язък че не го заведох.  Sad

# 112
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Гвендолинке честито, желая ти приятна и лека бременност. Ако имаш нужда от съвет или морална подкрепа ние сме на линия

# 113
Миа,Цирк монте Карло - до зона Б5,но не зная до кога ще е там.

# 114
  • София
Миа,Цирк монте Карло - до зона Б5,но не зная до кога ще е там.
Благодаря и на теб и на Деси за инфото. Аз ще го изчакам да дойде в Люлин, няма как да не отседнат и при нас за седмица поне. Ще пробвам да заведа Ева, и без туй забавленията за седобед силно намаляха. Отоплява ли се шатрата, знаете ли? И на Алекс по-напред ли му взе място - да вижда хубаво или по-назад, за да не пречи на другите хора newsm78

# 115
Ама аз не бях вътре,нали това писах по-нагоре,че не си взех билет ,а чаках отвън ,защото мислех ,че ще издържи само 10 мин.Така ,че не знам нито къде е седял,нито дали е отоплено вътре.

# 116
Здравейте, момичета!

Като стана въпрос за цирк, се сетих,че миналата година по това време заведохме Елена на цирк и тя много се забавлява. След това все я питахме как правят гълъбчетата и тя показваше с ръчичка. Иначе се страхува от клоуни.
В програмата на панаира преди няколко дни в Пловдив беше предвидено и детско шоу-дискотека,томбола,игри...Реших да я заведа.За късмет спечелихме и топка от томболата. Наградата трябваше да и връчи клоуна. Тя така го гледаше уплашено и се дърпаше назад, че жал ми стана.Пледи това пък бяхме в едно заведение със същия клоун,който забавляваше децата и и подари балонче, но това не и попречи пак да се страхува.
Предвидила съм рожденния и ден да го празнуваме в Паиланци,но оттам също ми предлагат клоун, та може и да се откажа

# 117
  • София
Ама аз не бях вътре,нали това писах по-нагоре,че не си взех билет ,а чаках отвън ,защото мислех ,че ще издържи само 10 мин.Така ,че не знам нито къде е седял,нито дали е отоплено вътре.

Е може ли такава майка - да не се поинтересува къде е седяло детето. Само хайманосваш ти Mr. Green

Предвидила съм рождения и ден да го празнуваме в Паиланци,но оттам също ми предлагат клоун, та може и да се откажа

Сигурна съм, че вече почти всички се замисляме за рождените дни, които наближават. Аз умувам за едно квартално детско клубче, но още не съм отишла да го видя. Само ми го препоръчаха, че каките били много готини.

Днес много ме доядя на Ева, че разхвърля играчки до безкрайност. Може да ги вади от разни чанти, чекмеджета и т.н., днес дори си домъкна един пластмасов джип с педали от кухненския балкон до хола. Мъкна го през всякакви препятствия, едва не ми беше помела бурканите със зимнина. Но после го заряза в центъра на хола сред хилядите други разпиляни конструктори, моливи, влакчета. Та се замислих, че може би дори съм закъсняла с обучението да си прибира играчките. Аз като почна да ги прибирам и тя идва и слага, но после решава, че това е игра и че трябва да ги изсипе наново. Та вие правите ли нещо по въпроса?

# 118
  • Варна
Оооохххххххххх ooooh!! Правим! Уча го да си ги прибира пустите сто тона играчки, но не винаги слуша Tired- понякога помага, понякога -не. Според моето педи- съм изпуснала момента- тя ме съветваше от момента на първо разхвърляне да го уча да ги прибира/към годинка и две месеца/, ама той като не вдява- да го бия ли Twisted Evil? Помага детето, ама понякога. И аз се дразня адски, ама все си напомням на мама сентенцията, че " ще дойде време когато ще искаш някой да ти разхвърли, ама няма да има кой" Grinning....

# 119
  • София
И аз се дразня адски, ама все си напомням на мама сентенцията, че " ще дойде време когато ще искаш някой да ти разхвърли, ама няма да има кой" Grinning....
А-а-а и мъжа ми може да я върши тази работа и то доста успешно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт