Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 856
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 2 250
Хубави са чушките в Лидъл.  Няма оцет и не са солени.

# 2 251
За първи път в нашият Лидл видях корен от магданоз. Много ми хареса, сложих в супа. Също за първи път видях в пакетче зеленчуци за супа-морков, пащърнак или корен от магданоз, не мога да ги различавам, парче целина и парче праз. Пуснали са бариерата при нас, супер тъпо, защото на излизане билетът само се сканира и остава при теб. Има да събирам и да изхвърлям, на другите паркинги на излизане си пускам билета в машинката и си заминавам. Нищо не са разместили при нас, освен свинско с телешко в различни хладилници. Обаче 1 час търсих кокосово мляко в консерва къде стои.

Да питам за наденицата от младо телешко може ли да се нареже на парченца и така да се пече или по-добре цяла?

# 2 252
Брадичке, много ти благодаря за отзива за чушки Брей! Точно тях бях загледала да пробвам.

# 2 253
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
За първи път в нашият Лидл видях корен от магданоз. Много ми хареса, сложих в супа. Също за първи път видях в пакетче зеленчуци за супа-морков, пащърнак или корен от магданоз, не мога да ги различавам, парче целина и парче праз. Пуснали са бариерата при нас, супер тъпо, защото на излизане билетът само се сканира и остава при теб. Има да събирам и да изхвърлям, на другите паркинги на излизане си пускам билета в машинката и си заминавам. Нищо не са разместили при нас, освен свинско с телешко в различни хладилници. Обаче 1 час търсих кокосово мляко в консерва къде стои.

Да питам за наденицата от младо телешко може ли да се нареже на парченца и така да се пече или по-добре цяла?
като е на парченца изтичат соковете.
за това цяла и няколко разреза само отгоре.

# 2 254
Тази вечер за пореден път вечеряхме с медено-пикантните ребърца. Днес успях да си взема рачел, не бях опитвала досега, но ми хареса.

# 2 255
Конджак гъбите не ги препоръчвам на никого. Събират всякакви бактерии и микроби.

# 2 256
Ел, как ги приготвяш ребърцата?

# 2 257
  • In transit
Благодаря ви момичета! Hug Притеснявах се защото е със сметана бейлиса...да не се развали. Blush

# 2 258
Благодаря ви момичета! Hug Притеснявах се защото е със сметана бейлиса...да не се развали. Blush
Със сметана, ама в алкохол. Как ще се развали!

# 2 259
Няма , няма.

# 2 260
Ел, как ги приготвяш ребърцата?
абсолютно нищо не правя, само ги слагам в тавата. Последните 2 пъти бяха много люти, аз не ям люто и направо не можех да дишам след вечеря 🤣 но са вкусни

# 2 261
  • София
Ребърцата аз ги мятам в тавата с картофки. Добавям малко бяло вино и топла вода. Завивам тавата с фолио и във фурната. Накрая махам фолиото за да се запекат. Стават разкошни!

# 2 262
На Сточна гара имаше бая чушки, както и бут на 4.49 лв.

# 2 263
На някой случвало ли му се е ел. каната да пуска капки вода така (известно време след спирането на каната се случва, преди не ставаше така)?
Теч, най-вероятно, върни я ако е нова, все пак е електрически уред и това е дефект в уплътнението. Иначе вкъщи веднъж протече дори доста повече от това, след като я почистих с лимон по съвет от интернет... Satisfied Ползвахме си я поне месец без проблем, просто правеше мокро върху стойката, накрая ми омръзна и си взех нова.

# 2 264
Имате ли отзиви за възглавницата и постелката:

Общи условия

Активация на акаунт