Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 879
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 265
Соулче, по-добре да не ги беше замразявала...пресичат се. Стават едни тричави изварата и маскарпонето.
Маскарпонето дори след като му изтече срока нищо му няма, защото е запечатано и доста мазно. Бях забравила едно забутано отзад в хладилника. Мислех да го хвърлям ама като го отворих си беше супер. Ако е развалено е с горчив вкус, но това става ако го забравила отворено дълго време. 

Да питам любителите на Бейлис в групата. Като го отворите в хладилник ли го държите или може и на стайна температура?
Като го отворим го изпиваме. Че то колко е...

# 2 266
Конджак гъбите не ги препоръчвам на никого. Събират всякакви бактерии и микроби.
Четката за зъби - също, но това не е причина да не ползваме такава, нали? 😉 Трябва правилно поддържане.

# 2 267
  • Козлодуй
Здравейте , тези маслини https://www.lidl.bg/bg/p/pri-nas-ne-izbirash-mezhdu-kachestvo-i- … mata-blond/p49193 - натурални ли са или мариновани? Не обичам да ми накиселяват маслините.
По скоро нагрчат но това е нормално за маслини - много са вкусни Simple Smile

# 2 268
Благодаря ви момичета! Hug Притеснявах се защото е със сметана бейлиса...да не се развали. Blush
Със сметана, ама в алкохол. Как ще се развали!
Зависи колко време ще е навън,бяхме забравили бутилка Бейлис почти пълна за около 2 години,и беше направил тапа.

# 2 269
Премествам си въпроса от друга тема тук.
Днес видях в брошурата на Лидл ето този шкаф за пералня: https://broshura.bg/lidl/lidl-broshura-do-31-01-21?rs=1921#page=19

Някой купувал ли е такъв шкаф и дали има забележки. Пералнята ми е в килер, а над нея има стелаж, който не ми е удобен и искам да го заменя с по - тесни рафтове. Притеснявам се при евентуално наводнение да не се съсипе шкафа.

# 2 270
Като малка, помня ликьорите и все твърда пиячка нашите държаха в шкаф в хола.
Нищо не се разваляше.

Възглавницата я имам. Какво за нея. Първо е обемна, после се сляга. А и завики в каква калъфка ще я натикаш. Без калъфка е разлята и ниска. В калъфка става по-обемна.

# 2 271
Премествам си въпроса от друга тема тук.
Днес видях в брошурата на Лидл ето този шкаф за пералня: https://broshura.bg/lidl/lidl-broshura-do-31-01-21?rs=1921#page=19

Някой купувал ли е такъв шкаф и дали има забележки. Пералнята ми е в килер, а над нея има стелаж, който не ми е удобен и искам да го заменя с по - тесни рафтове. Притеснявам се при евентуално наводнение да не се съсипе шкафа.

От три години имаме шкафа, не е мръднал. Но е в тоалетната, не в банята. При влага не знам как ще се държи.

# 2 272
Айварът на Родна стряха наистина е божествен, а съставът е все едно баба го е правила. Брадичке, благодаря 🌼, ти ми го показа и си причината да примижавам от удоволствие на закуска днес. 😊

# 2 273
  • София
Отзиви за чаршафите с ластик, които са от утре? "Хавлиени" ли са или памучни? Спалните комплетки също ми грабват интереса, но не съм купувала досега от Лидл Simple Smile

# 2 274
  • София
Майонезите, мисля се получи преплитане на мнения преди няколко страници и понеже ги ползвам всичките :

- Стъклен буркан 500 мл Каниа извън хладилни витрини е салатен майонезен сос - сам по себе си не е вкусен, плътен и не се консумира успешно извън предназначението си  - като добавка към салатни сосове.

- Високомаслена в жълто бурканче Каниа 250 мл на витрина - тя освен високомаслена, съдържа и най-много яйца. Заради маслеността тези продукти сладнят, дори да нямат или да имат малко захар. Универсална употреба - директно, върху картофки, сандвичи, пилешко, пуешко.

- Кофички с фолио отгоре на витрина - класическата българска майонеза, тип трапезна в кофички  Краси, Олинеза. Това е всъщност една от двете, но с друга марка отгоре. Това е фундаменталната идея на Лидл и формулата за успех. Възможно е да има повече от 1 вид с различна масленост - тип "лека" не харесвам, не купувам и не съм сигурен има ли даже. Вероятно има. Идеална с цедено кисело мляко, чесън, горчица и копър за филенца с корнфлейкс.

- 3 вида туби  500 мл извън витрина - и трите са с различна масленост, сладнят леко. Ремулада е по средата като масленост, със зелени подправки. За сандвичи, дюнери, барбекю. Нискомаслената е салатен тип, но за разлика е от стъклената салатна, може да се консумира и извън салати. Високомаслената ( 80% ) е най-плътна, универсална.

Ако харесвате и правите домашна майонеза - кофичката или жълтото бурканче, някъде по средата ми идва.

По изключение имам вкъщи хайнц ... ами не бих дал пак повече пари за нещо, което ми харесва по-малко от лидълските.

# 2 275
Ааа, салатната майонеза Каниа в стъклен буркан си има доста почитатели и ние я намираме за вкусна. Всякак съм я ползвала, само в салата не съм я слагала. 😁 С рапично масло е, за съжаление, поради което гледам да не се сещам често, че съществува.

# 2 276
  • София
От рапичното масло трудно ще се скриете, ако купувате продукти, произведени извън Източна Европа - слънчогледовото е масово и евтино само тук.

# 2 277
  • In transit
The Stranger, у вас сигурно, ама вкъщи никой не пие такива неща. Blush Ама ще се жертвам да не образува тапа. Grinning

fsyyy, постелките за йога, от същата материя са като предните за фитнес, т.е хлъзгат се при някои йога упражнения. Едната беше с по-грапава повърхност, мисля, че розовата. По-добре нея вземете ако сте решили.

# 2 278
  • Варна
Отзиви за чаршафите с ластик, които са от утре? "Хавлиени" ли са или памучни? Спалните комплетки също ми грабват интереса, но не съм купувала досега от Лидл Simple Smile

Харесвам и ползвам техните чаршафи от памучен сатен. Те са 100%памук. Тия от утре са с високо съдържание на памук т.е. имат и синтетика. За чаршафи с ластик техните бархетните са добри както и тия от памучен сатен. Утрешните ми се струват от трико и не са моите. Стават на топчета от плюшените пижами на ММ.

# 2 279
Уж разгледах, но или съм пропуснала или не е обсъждано. Купували ли сте от този пудинг, и ако да, може ли да споделите впечатленията си. Взех си за бисквитена торта, но все пак ще се радвам и на отзиви 🤗

Общи условия

Активация на акаунт