Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 888
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Стара Загора
Някой писа за кокосовия йогурт тези дни, че не му харесал - малко е странен, ако трябва да съм честна. На ферментирало леко е вкуса. Приятен и кремав, но не бих повторила. Направих си banana split с био бананите, който взех с купона 😁 и така ми допадна. Предпочитам си скира или млякото с каймак на Родопчанка. ☺️

А с маслото на Pilos, крема сирене, мед и кокосовите стърготини направих последната седмица 3 дози чийз бонбони. По средата парче смокиня от сладкото на Родна стряха.. Ммм. 👌

# 2 281
Като малка, помня ликьорите и все твърда пиячка нашите държаха в шкаф в хола.
Нищо не се разваляше.

Възглавницата я имам. Какво за нея. Първо е обемна, после се сляга. А и завики в каква калъфка ще я натикаш. Без калъфка е разлята и ниска. В калъфка става по-обемна.
Благодаря. Когато се слегне, това перманентно ли е или за малко? Удобна ли е?
Това "стабилна поддръжка на главата, врата и раменете" има ли нещо вярно?
Наистина ли има миризма?

# 2 282
  • Мадрид / София
Уж разгледах, но или съм пропуснала или не е обсъждано. Купували ли сте от този пудинг, и ако да, може ли да споделите впечатленията си. Взех си за бисквитена торта, но все пак ще се радвам и на отзиви 🤗

Любим ми е, но го няма при нас от много години.

# 2 283
Като малка, помня ликьорите и все твърда пиячка нашите държаха в шкаф в хола.
Нищо не се разваляше.

Възглавницата я имам. Какво за нея. Първо е обемна, после се сляга. А и завики в каква калъфка ще я натикаш. Без калъфка е разлята и ниска. В калъфка става по-обемна.
Благодаря. Когато се слегне, това перманентно ли е или за малко? Удобна ли е?
Това "стабилна поддръжка на главата, врата и раменете" има ли нещо вярно?
Наистина ли има миризма?

Миризма не усещам.

На мен михаресва да се слегне, защото иначе си е височка.
Взех я за подпиране принципно, като сме седнали и облегнати на леглото, но след слягането става и за спане..средно височка.

Доста е индивидуално. Да не ви подведа. Най-добре на място да прецените.

# 2 284
Писах отзив за шкафа за пералня по- назад. Осяен мен, още хора писаха.
За пудинга също съм писала , че го ползвам за бисквитена торта. Става бързо и лесно

# 2 285
  • Бургас
Пудинг и аз зареждам постоянно, особено за бебетата, правя им го с бисквитки и мляко и кокосово масло, за следобедна закуска, много е нежен и не седи нешестян.

Пробвали ли сте протеина на Лидл, дали го поддържат като асортимент и бива ли го. Взех го преди 2 седмици и сега ми свърши моя и го наченах. Не е лош на вкус, разбива се лесно, аз го ям за закуска. Друг някой с отзиви и колко често го пускат?

# 2 286
  • Козлодуй
Протеина аз взех пакет от 900 гр. - много хубав шоколадов и сравнително ефтин но го пускат рядко - само в седмици със спортни неща Simple Smile

Скрит текст:
През останалото време си взимам ето този - https://gymbeam.bg/protein-just-whey-1000-g-gymbeam.html

# 2 287
[Ползвали ли сте тези душ гелове?https://www.lidl.bg/bg/p/udobstvo-i-krasota-v-banyata/dushgel/p49376

# 2 288
  • Буркина Фасо
[Ползвали ли сте тези душ гелове?https://www.lidl.bg/bg/p/udobstvo-i-krasota-v-banyata/dushgel/p49376

# 2 289
  • София

Да, стандартен, обикновен душ гел. Като другите им в прозрачни опаковки. Крем душ геловете в непрозрачни опаковки са значително по-хубави и на съпоставима цена. Под "по-хубави" разбирам и като усещане за мекота на кожата след душ и като богата пяна и като интензивност на аромат.

# 2 290
Внимавайте с авокадото в мрежички. От 5бр. само едно ставаше са ядене, другите бяха проядени и изгнили от вътре. Помня някой също се оплакваше...

# 2 291
Наскоро вземах авокадо в мрежа, но имах само едно развалено - и то защото вкъщи престоя повече от планираното. Първото, което пробвах още след закупуване пък беше толкова твърдо, че трябваше в чопъра да го нарязвам. Така че - зависи каква партида имат в магазина.

# 2 292
Внимавайте с авокадото в мрежички. От 5бр. само едно ставаше са ядене, другите бяха проядени и изгнили от вътре. Помня някой също се оплакваше...
Направи им рекламация.

# 2 293
Душ гелът не е нищо особено, усеща се, че е прекалено голяма химия.

Аз се интересувам от тигана за палачинки другата седмица дали става и за пържене на яйца и омлети?

# 2 294
Направи им рекламация.
Как да им направя рекламация - да ги занеса нарязани в магазина да си ги вземат ли? 😄

Общи условия

Активация на акаунт