Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 895
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 295
Къри соса Тики масала, червения, много ми хареса. Ако сте попадали на суха къри подправка с този вкус, моля снимайте ми пакетчето, търся все неуспешно.

# 2 296
Къри соса Тики масала, червения, много ми хареса. Ако сте попадали на суха къри подправка с този вкус, моля снимайте ми пакетчето, търся все неуспешно.

комбинация от кориандър, кимион, чесън, червен пипер, джинджифил, чили, мента, черен пипер.

Струва 1,80/100гр. в онлайн магазин за подправки.

# 2 297
Скрит текст:
Внимавайте с авокадото в мрежички. От 5бр. само едно ставаше са ядене, другите бяха проядени и изгнили от вътре. Помня някой също се оплакваше...
Направи им рекламация.
Как да им направя рекламация - да ги занеса нарязани в магазина да си ги вземат ли? 😄
Няма да те върнат, но можеш да го снимаш и да се оплачеш в контактната форма.

# 2 298
Аз преди месец си поръчах онлайн един кашон с най-различни подправки, включително няколко, за които не бях чувала. Тика масалата е 2.40 за 100 гр. Сайтът не е този от етикета (там са само промишлени опаковки), а друг сайт на същата фирма. Ако ви интересува, ще го пратя на лични, за да не се тълкува като реклама.

# 2 299
  • София
Тика Масала е вид ястие, не само подправки. Все едно някой да ти продава микс за мусака и да си мислиш, че е истинска мусака...

# 2 300
  • sf
Френските макарони заслужават ли си цената?

# 2 301
  • Стара Загора
Аз да питам за гофретника, че преди малко приятелка ми казва ще си купувам и на мен колко ми трябва. Имам силиконови форми, щото уж място не заемат, ама сега се замислих... Друго си е да се изпекат наведнъж от двете страни. 😁
Със сигурност е коментиран, но толкова много стоки се обсъждат тук, че нямам спомен какви са били отзивите. Май някой казваше че лесно се почиствали плочите?

# 2 302
  • София
Гофретника го имам отдавна. Поне веднъж седмично правя на децата. Гофредите се правят с масло и изобщо и не залепва и не се цапа. Много е лесно за почистване. Цената му е малка висока...
П.С. сбърках цената с уреда за палачинки - доббре, и моят струваше толкова преди 2 години

# 2 303
Търсих торта в Лидл, преди време бяхме взели. Не са ли в постоянен асортимент?

# 2 304
Френските макарони заслужават ли си цената?

Не. Тук като цяло не ги харесват.

# 2 305
Тика Масала е вид ястие, не само подправки. Все едно някой да ти продава микс за мусака и да си мислиш, че е истинска мусака...
Мисълта ми е, че имах (бяха ми дали) подправка за къри с този вкус и аромат, но не намирам същото, а ми допадаше.

# 2 306
На мен ми харесват много френските макарони на Лидл и Кауфланд (последно взех от К, предполагам, че са еднакви).

# 2 307
  • София
Търсих торта в Лидл, преди време бяхме взели. Не са ли в постоянен асортимент?
Има някакви шоколадови/червено кадифе в доста стабилна кутия по 8-9 лева, които са в постоянния асортимент, а има и едни плодови в тънка и чуплива кутия по 6-7 лв, които ги пускат само от време на време. Говоря за цели торти, защото има и на парчета.

# 2 308
Дъвча,преглъщам,нито вкус,нито мирис!
- Ковид?
-Не, домати от Лидл.

# 2 309
Само черито докарва някакъв вкус..
Ивче, вземай гофретника!

Общи условия

Активация на акаунт