Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 851
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 800
  • вкъщи
Отзиви за новите омекотители? Посегнах и взех един Madame glamour... Но на касата видях,че една трета липсва и го върнах . Дали са трайни..

# 1 801
Момичета, дайте идеи, как да оползотворя готовото маслено тесто. Днес взех едно намалено на 30%, но се чудя. Нещо с конфитюр ми се върти да направя, но как...?

# 1 802
При нас и етикета е грешен. Така че вземам по етикет и както искат да  я цъкат, ама искам цена и вид както е на етикет
Принципно де. Така е по закон

А под етикета наредили

# 1 803
  • софия
Момичета, дайте идеи, как да оползотворя готовото маслено тесто. Днес взех едно намалено на 30%, но се чудя. Нещо с конфитюр ми се върти да направя, но как...?
Ръсиш обилно със захар, слагаш малко/повече канела, завиваш на руло и режеш кръгчета с дебелина около 1 см. Печеш ги легнали в тавата. Става нещо средно между канелени кифлички и Сълзица.

# 1 804
  • Буркина Фасо
При нас и етикета е грешен. Така че вземам по етикет и както искат да  я цъкат, ама искам цена и вид както е на етикет
Принципно де. Така е по закон
Скрит текст:

А под етикета наредили
Скрит текст:
аз не виждам нередности. френска леща пакетирана от Крина.

# 1 805
Екстра леща.

# 1 806
  • Мадрид / София
Извинявам се за наместа, но екстра леща може да бъде френска, пакетирана от Крина. Не че знам как трябва да бъде, но за мен такава комбинация е възможна.

# 1 807
За друго става въпрос. Не следихте ли темата днес?

На предната страница поста на Денил също е ясен.

# 1 808
  • Буркина Фасо
Извинявам се за наместа, но екстра леща може да бъде френска, пакетирана от Крина. Не че знам как трябва да бъде, но за мен такава комбинация е възможна.
възможно е, но тук коментират надписа на етикета и на пакета. късно видях, че има полемика за това.

За друго става въпрос. Не следихте ли темата днес?
трябваше да цитираш на кой отговаряш. помислих си , че по принцип пишеш за  правото и не прочетох предната страница. Smiley

# 1 809
Чаршафи мразя.
Отговорих на всички в темата. Които се интересуват.
А и може монолог само да правя, аз обичам и не ме бърка Joy
Важното е че съм по темата Satisfied

От сметка 60 днес, 1.30 от лидл плюс. Много е сгодно ..няма що.

# 1 810
Все се канех да попитам и забравих - защо крушите, за които има талон, поразително приличат на жълти ябълки? И това ли е някаква грешка?

# 1 811
Такъв им е сорта..

# 1 812
  • Буркина Фасо
Чаршафи мразя.
има скрит текст за това.
Отговорих на всички в темата. Които се интересуват.
А и може монолог само да правя, аз обичам и не ме бърка Joy
Важното е че съм по темата Satisfied
аз писах по твоя пост. ако знаех, че има и други щях да ги прегледам и вероятно нямаше да пиша.
и аз съм по темата. rotfImbo

а ич ...

# 1 813

Аз спестих 28 стотинки Wink

# 1 814
  • София
А аз нищо.Ама като ходя с мм така е,за него това е глупост и чак го срам като разметам телефона да сканирам.

Общи условия

Активация на акаунт