Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 319
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 115
И с двете деца ползвах и ползвам Лупилу внос от Англия. Аз ги харесвам. Тук не съм вземала

# 2 116
М
Да питам: замразено брюкселско зеле в Лидл има ли?
Скрит текст:
Не, освен тематично- май във френска или ХХЛ седмица, но има в Кауфланд и е хубаво.   

# 2 117
  • София
Здравейте,
Много бройки от комплекта за маникюр има в Лидъл на "Самоковско шосе", София.
Пак там вчера имаше ножички, игли със златно ухо за лесно вдяване и всякакви комлпекти шивашки материали.
Понеже се води "OUTLET", реших че са изостанали от предишно зареждане, та си взех комплект с ластици и една малка и лека ролетчица 1,5м..
А плюшените комплекти ги разграбиха още в понеделник, но бяха полиестерни, нито грам памук, затова не си купих. Иначе мекички и приятни на допир.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 11:04 от geos

# 2 118
  • София
По напред в темата бях писала за електрическото ми ренде за салати на което му се счупи пластмасовата част и е още в гаранция - та писах им имейл пратих снимка на бележката и снимка на отчупената част, която по мое мнение е слабо място и като се натискат зеленчуците за да се рендосат там се създава напрежение /долното зъбче за захващане/ и ме пратиха за "зелен хайвер" да си купя частта от targa.de , както една съфорумка каза, че се е случило при нейна приятелка. Надявах се, че ще ми пратят частта, както друга съфорумка писа, че при нея така са направили, но явно вече не процедират така - което според мен не е редно де, все пак е в гаранция.
Сега се чудя да поръчвам ли частта, която ще излезе към 30 лв с доставката или да изчакам май месец и да си купя ново за 50 лв, като се има предвид, че и рендетата се поизхабиха.

# 2 119
Що не им занесеш целия уред в магазина за ремонт. Щом е в гаранция.

# 2 120
Кокосовото кисело мляко вярно доста гадничко. Ще го пробвам още веднъж като съм зверски гладна, да видя дали ще "влиза". 😁 Но по-скоро си мисля, че ще търся рецепта за гофрети с кисело мляко.

# 2 121
  • София

Пластмасовите части не подлежат на гаранция. Нещо като да счупиш дисплей на телефон и да ти го сменят гаранционно Wink

# 2 122
  • София
Струва ми се, че няма смисъл да го нося, явно не зависи от тях.
Първо ми отговориха на имейла от лидъл, като пишеше, че ще предадат запитването и после получих имейл от поддръжката на targa. de, е аз изнахалствах и им върнах имейл с възражение, но едва ли ще се трогне някой Grinning
По принцип съм съгласна за пластмасовите части, но в случая тази част започна да се чупи на етапи и то в процеса на работа т. е за мен не е добре конструиране, докато примера със счупен дисплей, това няма как да се случи без да си изпуснеш или удариш телефона.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 12:25 от kupu

# 2 123
soul81 ММ също не го хареса Кокосовия йогурт, а на мен ми е вкусен. Нещо по-различно.
Печените чушки са все така хубави, но наистина доста меки/като разварени при стерилизация.
Хлябът на филийки Родна страха ми хареса -купих преди известно време.
Искам пушена Скумрия и Авокадо, но да видим ще остане ли време днес.

# 2 124
Исках едно, мъжя ми друго купил..кажете на какво се слага лимонена трева...

Може да я сложиш на пилешка супа, и готвено пиле, и за картофки, и за нудли става.

# 2 125
Защо не им звъннахте, аз им звъннах не изпращах имейли или другия вариант е както тета каза да се занесе в магазина. Всичко подлежи на гаранция най-малкото търговската гаранция от 2 години за физически лица.

# 2 126

Пластмасовите части не подлежат на гаранция. Нещо като да счупиш дисплей на телефон и да ти го сменят гаранционно Wink

Мога да поспоря. Ама не искам.

Пак казвам...аз щях да го занеса в магазина с касовата и да направя рекламация.
Да видим какво и как ще ми го върнат.
Нещо не губиш.

# 2 127
Напазарувах си, доволна съм, че заварих гъбите конджак и един органайзер за бюро.
Вярно имало Активиа, но много беден избор:
Скрит текст:

Ето я и храната за птици:
Скрит текст:

От гъбите конджак си взех от всички видове, сега остава да разбера как се ползват и съхраняват...
Нямаше преоценени стоки (от тези по 3 и 5 лв), имаше от намалените с 30 % - взех си още едни карти с предизвикателства (за щастлив живот). Иска ми се да знам, къде са скрили органайзерите за грим - не вярвам, че са продали пълен кош, просто са ги прибрали до следващата акция Pensive
Не видях никакви неща за плетене, но за шиене имаше в огромни количества.

# 2 128
  • Пловдив
Някъде в Пловдив дали има останали от оризовите нудъли?

# 2 129
  • Бургас
Някъде в Пловдив дали има останали от оризовите нудъли?
Не са пускали този път. Имаше стъклени, но не оризови.

Общи условия

Активация на акаунт