Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 692
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 145
в лидл на каква цена са? аз съм купувала от зоя за 6-7 лв.

# 2 146
Ей, защо не казахте вчера за конджака, много ме радват и много добре се отразяват на кожата ми.

# 2 147
В Лидл са по 3,99. Сега видях, че в Али има по около лев, по-натам може да си поръчам.

Скрит текст:
Тези, които приличат на Лидлските, са по 2,56: https://www.aliexpress.com/item/1005001896986192.html?spm=a2g0o. … ,searchweb201603_

# 2 148
За акумулаторната прахосмукачка се писаха няколко страници.
На предната страница има снимана цената на гъбата

# 2 149
  • Варна
Аз да си побутна въпроса за безлактозното мляко от новата брошура...Някой има ли отзиви?

Не е ново. Отдавна си го купувам, защото имам непоносимост към лактоза. С това мляко нямам никакви проблеми. Купувай смело!

# 2 150
  • София
Аз да си побутна въпроса за безлактозното мляко от новата брошура...Някой има ли отзиви?

Не е ново. Отдавна си го купувам, защото имам непоносимост към лактоза. С това мляко нямам никакви проблеми. Купувай смело!

Благодаря ти много! Simple SmileЩе заредя количество Flowers Hibiscus

# 2 151
  • София
За акумулаторната прахосмукачка се писаха няколко страници.

Благодаря. С търсачка нищо не излезе, но се върнах и видях, че и други питат.

# 2 152
От гъбите за лице синята и зелената за каква кожа са?

# 2 153
Тези гъби в Младост не ги видях никъде. Обаче са изчезнали и ябълките Амброзия. Търтийн, Мишка, дали са изчерпани изцяло и повече няма да ги зареждат (като бяха и на -50% , вчера питах на каса дали са последни количества, но служителката не беше много наясно)?

# 2 154
А толкова ли са хубави тези ябълки?

# 2 155
Много са хубави според мен и децата- сладки с лека кисела нотка и много сочни. (Децата ми са много капризни и това са едни от малкото плодове, които похапват).
Много благодаря за всички отзиви за маскарпонето, много ми хареса, чийзкейка сега се стяга в хладилника.

# 2 156
  • София
Скрит текст:
И аз да помоля за състава на майонезите им, ако някой им е под ръка.
За пръв път бях взела от памперсите им, ами не съм доволна, сравнявам ги с Литъл Ейнджълс и Мамията. Верно, че синът ми е пикльо, ама някак одържахме положението през нощта с другите, а с Лупилуто, всяка сутрин ми се будеше мокър. Опраскахме промоционалният кашон , няма да повторя. Но пък съм доволна от мокрите им кърпички , много.

Тестото за пица пробвахме, предвид че по принцип си правя- става, но моето си е по-добро. Но за бърза закуска на ученичката примерно, става. Днес предстои да им пробвам тестото с мая, прясното, ще направя едни сиренки, да видим то как е.

Пастетите опитвали ли сте ги? Състава им как е, вкуса?

Ще ми се да си взема от комплекта им за гел маникюр, дали ще има скоро
Вчера на Оряхово/бул. "Сливница" имаше една бройка - отворена кутия.
Преди малко видях две здрави кутии на бул. "Вардар"/Западен парк.
Пак да си кажа мнението - лампата е хубава, но само ако действително ще изграждате нокти. В случай че ви трябва само заради лампата, то по-добре изчакайте да пуснат малката Sanitas.
Скрит текст:

Напазарувах доволно рано рано преди коридора. Заредих и от двата вида мюсли, Скаморца пушена, Едам. Загледах доматените сосове, харесвам ги, но няма смисъл да купувам. Сос Болонезе правя / голяма доза / и докато е топъл го затварям в бурканчета с винтова капачка и бам в хладилника. После само сварявам пастата и обърквам със соса и готова бърза вечеря. Та пропуснах сосовете. Още моцарела, нарязано свинско филе и още един зелен чай...да има!
Колко време издържа? Може ли да помоля (ако прецените на лични) за рецептата?

Намерих си ножичка, много съм доволна.
Купих си и намален "кръглия" органайзер за гримове, а в първия ден на промоцията бяха изчерпани във филиала до Халите.
Конджак гъби имаше доволно количество на Вардар и на Оряхово.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 17:18 от mimeime

# 2 157
Някъде в Пловдив дали има останали от оризовите нудъли?
В Тракия има, ако става въпрос за стъклените от грах.

# 2 158
Мисля, че всичките са еднакви, просто който цвят ти подхожда на банята или ти харесва. Поне аз така си мисля де, не намирам никаква разлика при моите нито нещо пише в описанието.

# 2 159
На зелената пише, че е с екстракт от зелен чай, а на синята пише pure root fibres.
Розовата е с червена глина, а кафявата с черупки от орехи.

Общи условия

Активация на акаунт