Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 714
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 175
Не ви е срам. Днес в 17;45 нямаше кьорава скаморца.
Лакомии.

# 2 176
  • Велико Търново
Толкова вече е богат хранителния и нехранителен асортимент, че като четох за гъбите първо се чудех какво са, после стъклени нудъли, спагети, гюбеци и какво ли не.... Вече с гугъл трябва да пазарувам, за да не изям нещо, което не се консумира или с готвя нещо, което би трябвало да използвам като битова химия... Какви времена!
Лидълските Памперси засега се представят добре, евтини са и не миришат химически. Дано на някой е от полза моето мнение, също както вие ми помогнсхте когато питах.

# 2 177
Днес в Тракия нямаше нито една ножичка... Confused Към 15 часа пред магазина беше "митинг"...добре че имах малко работа в Декатлон и после като излезнах нямаше никакви хора отпред Simple Smile
Естествено, и в нашия магазин нямаше ножички... Bowtie Не че съм се надявала де...
Търтийн, моля те, кажи нещо за мини ВЦ ароматизаторите и за гел дисковете за ВЦ? Отлистени ли са?

# 2 178
  • Буркина Фасо
На специална оферта за специални хора Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 179
  • София
Толкова вече е богат хранителния и нехранителен асортимент, че като четох за гъбите първо се чудех какво са, после стъклени нудъли, спагети, гюбеци и какво ли не.... Вече с гугъл трябва да пазарувам, за да не изям нещо, което не се консумира или с готвя нещо, което би трябвало да използвам като битова химия... Какви времена!
Лидълските Памперси засега се представят добре, евтини са и не миришат химически. Дано на някой е от полза моето мнение, също както вие ми помогнсхте когато питах.
Памперсите 1 и 2 размер бяха супер наистина, но от 3 не останахме доволни. Не знам дали е субективно, но имаше разлика в качеството.

# 2 180
Гел дискове при нас има. Имаше и ножички. Каква е тази треска по тях...малко грубовати ми идват, гледах една, чудих й се, но аз имам изцяло метална, мъничка, отлична..и реших да не върша глупости с трупане на излишества. Намерих самовдяващи се игли, бях обещала на майка, ще я зарадвам.

# 2 181
Даже не съм и търсила такива ножички.. какво им е по-различното от обичайните?

# 2 182

Ти си най-свежото нещо сред нудели и памперси.

# 2 183
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

Ти си най-свежото нещо сред нудели и памперси.
с вечен срок на годност rotfImbo

# 2 184
И аз с въпрос към 13 и мишка ако може : днес забелязах, че сухата мая и пудинга на прах (само шоко имаше 10-тина бр.) бяха в много ограничени количества-дали ще ги отлистват? Напоследък там( при сладкарските) а и при др.подправки почват да изчезват продукти с марките на Л. и масово завземат позиции бг.опаковки. Благодаря!

# 2 185
Moмичета, кимчито веган ли е, защото някои ги правят с рибен или скариден сос. Споделете какво има в състава, моля.

# 2 186
И аз с въпрос към 13 и мишка ако може : днес забелязах, че сухата мая и пудинга на прах (само шоко имаше 10-тина бр.) бяха в много ограничени количества-дали ще ги отлистват? Напоследък там( при сладкарските) а и при др.подправки почват да изчезват продукти с марките на Л. и масово завземат позиции бг.опаковки. Благодаря!
Викаш, да ходя да изкупя маята, а? Само нея ползвам!

# 2 187
Moмичета, кимчито веган ли е, защото някои ги правят с рибен или скариден сос. Споделете какво има в състава, моля.

Има ферментирал екстракт от скариди.

# 2 188
Такава подмяна на марки би била мега гадно нещо. Дано Лидл удържат, ако има натиск.

# 2 189
Аз така и не можах да харесам памперсите Лупилу, твърди ми идваха, дупето беше мокро като ги махна.

Общи условия

Активация на акаунт