Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 934
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 2 670
  • Велико Търново
С първата бременност, мой близък приятел културист, ме снабдяваше с фитспо барчета и бонбони, за да приемам протеини дори когато ям сладко. Ефект нз дали имаше, но вкуса им тогава ( преди 3г) и сега е различен. Предполагам и съдържанието и рецептата са различни вече.
В лидл има(ше) и едни други барчета - Зидо. Те също бяха ок като състав, но на вкус ми бяха потресаващо странни.
П. С. Да знаете, че фурмите не са подходящи за вегани Simple Smile това го научих по начин, не особено приятен, направо си се бях изложила на една среща с клиенти.
Кашкавалената извара за какво я ползвате? Става ли за баница напр? Или за някаква разядка тип Снежанка?

# 2 671
  • ВАРНА
Спрея за фурна от петък става ли? Ползвам обезмаслител W5 но ми свършва и се чудя за спрея.

# 2 672
Skk,за разядка с варени яйца ,зехтин и люспи пипер е супер .

# 2 673
  • Перник
...
П. С. Да знаете, че фурмите не са подходящи за вегани Simple Smile това го научих по начин, не особено приятен, направо си се бях изложила на една среща с клиенти.
...

Не ми е жизнено важно, но съм любопитна Stuck Out Tongue Winking Eye Защо не са подходящи?

# 2 674
Сигурно имат душа...

# 2 675
Ей тц.тц..тц..От много метафори и алегории нито разбрахте, че таз с шпагата дет почти спъна горкия  дядо съм азе Flushed, нит мъ УтразихтИ, че питам к'во да правя тая жълта ряпа от Англия, щот до сега само от България съм имала Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning  Само помня, че я хвалихте?

# 2 676
Не ти трябва ряпа...що си я взела, мъри Stuck Out Tongue Winking Eye

Ми как да те отразя, не мож направиш пържоли от ряпата, нали...Joy

# 2 677
Значи парната четка не става, така ли?

# 2 678
  • София
Спрея за фурна от петък става ли? Ползвам обезмаслител W5 но ми свършва и се чудя за спрея.

аз го харесвам и не оставам без такъв

# 2 679
Ряпата- на пюре, като картофеното. Или овчарски пай пак със заместване на картофеното пюре. Опитах пържена, вместо картофи- не е моето.

# 2 680
  • софия
За кюнефе ще трябва и специално турско сирене. С какво от Лидл може да се замени?
Моцарелата калъп.

# 2 681
В Младост 2 има френски макарони - някой търсеше (аз пък си намерих бадемово брашно, този път имаше достатъчно).
Специално и етикета, а и самите букетчета погледнах лалета - 7 броя, и на етикета също толкова.
Намерих патица под 2 кг (1.9 , имаше още една почти толкова).

# 2 682
  • София

Здравейте ,спрея за фурна е страхотен .Аз пръскам фурната и оставям за през нощта-обикновено я почиствам когато се замърси много. За мен това е най-доброто за почистване на фурни. Ползвам го и за котлони, почиствала съм и загорели съдове, но не всички материали на съдовете стават за почистване с него.

# 2 683
  • софия
Лалетата са 7 броя,някой питаше...
Аз питах за лалетата, защото в брошурата пише, че са 9 броя за тази цена, а всъщност в магазина са 7. Обадих се на нац. телефон, уж щяха да ми връщат обаждане като изяснят ситуацията, но повече от два часа ни вопъл, ни стон. Всяка година всеки четвъртък купувам лалета и винаги са били 7. Сега ги увеличиха с 50 ст , ама си викам дават още  две лалета... Smile Ама не ми ги дадоха...
Едва ли ще ти отговорят Grinning Сигурно си една от малкото, които са обърнали внимание на малките букви. Браво за наблюдателността! Аз много рядко обръщам внимание на малките неща, когато си знам от преди. Идеален лапни-шаран съм. И 5 да сложат няма да забележа предварително.

# 2 684
  • Mostly in my mind
Лалетата при нас са 7 бр в опаковка, обаче най-интересното е, че има две табели. Едната е, която звънче е показала, на другата пише 4.99лв за 7 бр. Иди разбери...

Общи условия

Активация на акаунт