Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 720
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 955
  • Велико Търново
Стигнах до кварталната лудница, наречена лидл днес! Влизам и шок!!!! Вътре имаше стотици хора още на зеленчуците. Обиколих бавно, бързо нямаше как, трябва да мога да летя и стигнах до делукс щанда. Там буквално всяко второ нещо беше на-30%... Как да не купувам?! Продължи напред и хоп ядки на промоция... Хайде пак в количката. Стигнах до виното ииии край, върнах се за сирена!
Звъннах на снаха ми да дойде да ме прибере, защото бях без кола, а физически стана невъзможно да замъкна три тежки торби до нас. Качих се в колата, тя ми се смее - " луд с картечница" ми вика и тъкмо стигнахме до нас и.. ооооо, не! Забравих Памперси!!!

# 2 956
Днес при нас, към 11ч беше ад. Паркинга пълен. Вътре лудница.
Нямаше кралска печурка, ни вест ни кост. Исках азиатски сос, те винаги изостават, но този път нямаше.
Напазарувах някои основни неща. От скреч картата, "опитай пак".

# 2 957
Скрит текст:
Лудницата е пълна, дори и в часовете, когато преди беше спокойно, сега е пълно с хора. Най-зле е петък, събота и неделя, тогава вече е ад. Вярвате ли ми, че не ми се ходи на работа вече, цялата тази лудница ми действа страшно потискащо и депресиращо. Мислехме, че след празниците ще кротне положението, но не. Навалицата петък, събота и неделя е равносилна на коледната лудница, всеки уикенд е Коледа. Постоянно някой ме бута, блъска или мрънка на висок глас, че видиш ли точно сега сме намерили да зареждаме стока. Има моменти, когато забравям какво съм тръгнала да правя, докато стигна от офиса до склада са ме спрели поне 5 човека да ме питат нещо. Не сме почивали повече от 10 мин. на смяна от не помня кога, а смените ми вече редовно са по 10 - 11 часа. Прибирам се скапана и неспособна да обърна внимание на семейството си. Много е трудно вече, баланса между работата и семейството е тотално нарушен. Въпреки заплащането и факта, че спазват всички законови разпоредби(в нашия град все още масовите заплати се въртят около 600 лв, а ако са повече то имаш право на 5 дни отпуск годишно и ще работиш по 6 дни в седмицата, и тук далеч не говорим само за работа в сферата на продажбите, а и в много други сектори), вече ми е много трудно да издържам психически и физически на това натоварване и ще се наложи да се разделим с Лидл, ако нещо не се промени в близко време.

Вече трудно изостава нещо, пазарува се като за последно. В някой сектори при нас има повишение на продажбите  с над 300%.

# 2 958
  • София
Аз за това спрях да ходя в близкия лидъл, лудницата е пълна!

Ринг Мол ми е на 15ина минути, добре че колата е хибрид, харчи малко, предпочитам спокойното пазаруване. По-празен, добре зареден магазин от която и да е верига не съм виждала. Нищо не свършва, пазарувала съм и след работа.

# 2 959
  • до най-прекрасния мъж
Имам импрегниращ спрей- годен до края на 2020 г. Още преди това обаче изглеждаше така, защо? Съхраняван е в стая, не в някое влажно мазе...
Скрит текст:

И аз изхвърлих един такъв преди време. Имаше още поне година срок, но изглеждаше по същия начин. Съхраняван беше в шкаф в коридора, където държа още сума препарати и нищо не е придобивало подобен вид. Все едно съдържанието е разяло опаковката отвътре навън и се опитва да избие.

# 2 960
Мишка,
много ти съчувствам. Наистина клиентите са  агресивни, невъзпитани. Трупат се покупки, и после се зарязват около каса...това вие трябва да подреждате.
В моя филиал на каса са много кисели, но вече не им се сърдя, виждам с какво се сблъскват.
И огромен респект че работите на първа линия,  и удържате натиска.

# 2 961
Blue angel, освен това, моят импрегниращ спрей е използван малко, а опаковката е доста лека вече... Thinking

# 2 962
  • Г. О.
Момичета, да ви споделя за ботушите. Срокът от 90дни за връщане на стоките важи и за обувки. Оказва се, че нямат никаква гаранция след това. Това са думите на управителя на магазина. В моя случай е минала една година и ще пия една студена вода. Здраве да е! Благодаря ви за отговорите:)

# 2 963
  • до най-прекрасния мъж
Blue angel, освен това, моят импрегниращ спрей е използван малко, а опаковката е доста лека вече... Thinking
А моят беше чисто нов, дали и един път бях пръскала от него. Явно нещо партидата е била зле или опаковката. ММ има измиващи трици за много замърсени (монтьорски) ръце. Кутията стана същата отвън, отдавам го на лоша опаковка. И те стоят в шкафа в коридора, не са на влага в банята. Явно е кофти ламарината и с времето става така и съдържанието изтича.

# 2 964
Мишка от написаното ми се струва, че лудницата е навсякъде народа се чуди къде да се разкара като са затворени моловете. Дано сега малко да отихне тая денонощна лудница по хранителните магазини дори в 8 ч преди  коридора е пълно с хора,че чак и студенти дето се мотат безцелно последно един щях да го набия с ръцете в джобовете обикаля безцелно 100 пъти ме блъсна.
В понеделник просто не ми се мисли какъв бой ще е за глупости.

# 2 965
Това за обувките не само че е невярно, но е и незаконно. Управителят е некомпетентен. Пиши на клиентската контактна форма. Ще си направят справка и ще те компенсират адекватно. Ако не - КЗП.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 22:10 от soul81

# 2 966
Моят спрей стоеше над скрин- по скрина няма следи от нещо изтекло, ни-що, все едно съдържанието направо се е изпарило...

# 2 967
  • София
По всички вериги май всеки ден е пред Коледа.
Днес на паркинга на Кауфланд в Х. Димитър и Младост нямаше места. Скъпия ме чака в колата, между блоковете докато купих 2 - 3 неща. И  вътре опашки, грабят като невидели.
Не знам защо става така, а уж реват как нямат пари.
За прословутите стреч карти - от Нова година все е Опитай пак. И имен и рожден ден имах - нищо. Днес пазарувах в Лидл към 15 ч, още я няма картата. Халал да им е. Хич няма да пиша по контактни форми.

# 2 968
  • Г. О.
soul81, написа рекламация, даде ми копие и до месец съм щяла да получа отговор от София. Обясни ми, че не е специализиран магазин за обувки и ботушите минават под гаранцията за всички текстилни стоки. Нямало такова нещо като три години гаранция. Ще чакам отговор и ако наистина не ме компенсират, ще се обърна към КЗП.

# 2 969
Законовата гаранция е 2 години и това не е концерт по желание, а е обвързващо за всички юридически лица, извършващи търговска дейност в България. Лидл даваха 3 години, както правят и Кауфланд за много техни стоки. Дори и третата година да е премахната вече, другите 2 са в сила. Аз септември връщах в Лидл обувки на 1 година чрез рекламация. И въпросните 2 години не се отнасят само за обувки.

Общи условия

Активация на акаунт