Асен-Александър на Gwendolin,Мариана на Kallymally!Килиан на Катя,Александра на Mucunka,Миа на Vaniliaice и Милена на Adi101!
На всичките им желая много здраве и прекрасно детство[size=10pt
Ние вчера бяхме цял ден на вън,времето беше направо лято
.Ние го използваме максимално.Снощи една съседка идва у дома и ми казва,че на някакъв съдия жена му починала,ама не знае на кой.Мъжът ми се прибира към девет вкиснат,а хем беше на алкохолно мероприятие и ми казва,че въпросната жена е на наш близък приятел.Ревах като магаре,тя оставя третокласник без майка.Та това всичкото го пиша колкото да си излея мъкато някъде,че мойте приятелки вместо сърца камъни имат и като ми кажат като не я познавам как да ми е мъчно ми иде да ги
и затова да използваме пълноценно всики миг,който Бог ни е дал и да оценяваме всичко,което имаме.Много се извинявам за написаното,но просто ми е ужасно днес
Много са ви хубави юнаците!Гледах клипчетата с голям интерес и удоволствие.Кабранска,голям талант тоз Самуил,ама нали си знаеш аз имам едни мераци да ми става зет,ама ха да видим.

Ани,то не ми е работа ама по каква линия се с тоз президент се срещаш?Тя и мойта свАни,то не ми е работа ама по каква линия се с тоз президент се срещаш?Тя и мойта свекърва е от активните членове на тази партия,даже и поработва от време на време,че и общински съветник е.
Това е от мен за сега и още веднъж си извинявам !
Лек и слънчев ден и целувки!
А гривничката-и ние имаме такава от Хиполенд.Ходих да търся играчка за палче и една сумсучеста продавачка ми измуча ,че такова нещо няма.Та да не е без хич купих гривничката,ама още не и разбираме.Кажи сега откъде е тоалета?

лошо!
.
.

-там най ще ви оценят старанието/