Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 170
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Честити месечинки на::

Асен-Александър на Gwendolin,Мариана на Kallymally!Килиан на Катя,Александра на Mucunka,Миа на Vaniliaice и Милена на Adi101!
 На всичките им желая много здраве  и прекрасно детство
[size=10pt

Ние вчера бяхме цял ден на вън,времето беше направо лято Simple Smile.Ние го използваме максимално.
 Снощи една съседка идва у дома и ми казва,че на някакъв съдия жена му починала,ама не знае на кой.Мъжът ми се прибира към девет вкиснат,а хем беше на алкохолно мероприятие и ми казва,че въпросната жена е на наш близък приятел.Ревах като магаре,тя оставя третокласник без майка.Та това всичкото го пиша колкото да си излея мъкато някъде,че мойте приятелки вместо сърца камъни имат и като ми кажат като не я познавам как да ми е мъчно ми иде да ги  #2gunfire и затова да използваме пълноценно всики миг,който Бог ни е дал и да оценяваме всичко,което имаме.
 Много се извинявам за написаното,но просто ми е ужасно днес Embarassed

Много са ви хубави юнаците!Гледах клипчетата с голям интерес и удоволствие.Кабранска,голям талант тоз Самуил,ама нали си знаеш аз имам едни мераци да ми става зет,ама ха да видим. Heart Eyes

Ани,то не ми е работа ама по каква линия се с тоз президент се срещаш?Тя и мойта свАни,то не ми е работа ама по каква линия се с тоз президент се срещаш?Тя и мойта свекърва е от активните членове на тази партия,даже и поработва от време на време,че и общински съветник е.

Това е от мен за сега и още веднъж си извинявам !
Лек и слънчев ден и целувки! Hug

# 106
  Здравейте и от нас!
  Честит Рожден Ден на Бг.Вики!Макар и на патерица ти желая много здраве,мир и разбирателство в семейството ти!
   Снощи писах,ама нещо сайта се скапа и не можах да си изпратя отговора!
   Честито и на всички малчовци,които днес(и вчера)са пораснали с още един месец!Да са живи и здрави,весели,засмяни!
   Ох,как ми се спи,отново се будим на 2 часа и то през ноща иначе денем правим по-големи паузи!какъв е този нощен апетит незнам,нито биба,нито водата оправя положението!
  За козметиката-ползвам Нивея,а от скоро хидратиращото мляко на Чико,много траен аромат има и лесно се нанася!
   Тази сутрин,така ме страсна малкия.Бях го оставила в кревтчето си да си играе,а аз в кухнята щетам нещо.Погледнах го веднъж-играе си и няма  и минути чувам силен рев...Леле,за секунди нях при него и какво виждам,заклещил си крака между решетките и реве и ритка и мята ръчки.Ох,гушнах го,така ми стана кофти.Знам,че това едвали ще е последен такъв случай,ама....И като пораснат,колко бели ще правят!
   Лек ден и много усмивки на всички  bouquet

# 107
честито на месечковците!!  bouquet  bouquet
Иночка много ми хареса тоалета ви и обувчетата ,абе въобще много сте джиджани CrazyА гривничката-и ние имаме такава от Хиполенд.Ходих да търся играчка за палче и една сумсучеста продавачка ми измуча ,че такова нещо няма.Та да не е без хич купих гривничката,ама още не и разбираме.Кажи сега откъде е тоалета? Joy

# 108
  • София
Милена и мама Ади101

Поздравяваме Миа и мама Ванилаайс , Килиан и мама Катя.
Да са живи и здрави малките бебоци и да носят много радост на всички около тях!

# 109
Да се включа и аз с честитка:
Честита месечинка на Килиан на Катя,Александра на Mucunka,Миа на Vaniliaice и Милена на Adi101,Асен-Александър на Gwendolin!!!!!И на моята слабост Елла/със закъснение,но се надявам Ирка да не се сърди,.....той таковата....сървъра е виновен Embarassed/На всички тях/ и на всички останали ,които днес имат повод да празнуват/желая най вече да са живи и здрави....И всичко останало което си пожелаят/т.е.което си пожелаят мамите им/
Благодаря ви на всички за милите думи за чавета-та....и аз си ги харесвам Embarassed/даже,както казва зълва ми"Как може ти и брат ми да имате такива хубави и сладки деца?" newsm78 newsm78 newsm78...без коментар/А за оформящата се агитка почитателки на Сами,предупреждавам,че вече съм го уредила с една черноока и много люта мома...скоро и нея ще я изтипосам на снимка тука/или на клип,че откак се научих да ги качвам спиране нямам/
Олчето-не се впрягай мила на мъжкия ПМС-че техните състояния са по страшни и по-дълго ги държат...И прояви коравосърдечност и не излизай с шампоана....остави ги да се оправят по мъжки/аз съвети много смело раздавам,ама ела ме виж какво е тука...само да изляза от стаята и се чува и у комшиите/
Сиска,напълно те разбирам мила....преди две седмици почина моя съученичка/на 31години/ с тригодишно момиченце и въпреки ,че не бяхме твърде близки още ми е гадно като се сетя....Жалкото е,че наистина има хора които от нищо не се трогват....А още по-жалко е,че се случват такива неща/защото аз лично приемам смъртта като естествен завършек на един извървян жизнен път...но когато се случи рано....ми е трудно да я приема.../
А сега да ви се оплача и аз и да отивам в друга тема-моят пръст става все по-зле и явно и днес няма да се излиза....ще чакам татито да се поприбере,та вземем да иден на хирург,щото въпреки голямото ми желание/инай-вече инат/ май без рязане няма да се размина.....

# 110
  • Плевен
Здравейте и от нас!
Честита месечинка на Килиан на Катя,Александра на Mucunka,Миа на Vaniliaice и Милена на Adi101,Асен-Александър на Gwendolin! Да са здрави и усмихнати бебоци!
Отново се изкефих на хубавите майски бебоци! Браво! Да хубавеят все така и да ни радват!
Сиска съжалявам и аз! На смъртта гледам по особен начин. Въпреки че е неизбежна, мисълта, че този човек вече го няма направо..... Sad
Кабранска много съжалявам за пръста и дано мине максимално безболезнено.
А за мъжете - думи нямам - когато са кисели мрънкат като....Колкото и да се старая да не му обръщам внимание на мъжо когато е кофти, той все ще намери начин да ми се "навре" за да ме ядосва повече...........МЪЖЕ
Да се оплача и аз - тази нощ беше много зле - будихме се първо в 1, а после от 3,30 до 5.30 имаше първо усмивки, а после голяяяяяяяяям рев и днес гледам  #Crazy лошо!
Чао и да е лек деня ви! smile3531

# 111
Aaaaa,така няма да се разберем с вас,момичета!Влизам днес и какво да видя първо-Иночка и Ади изтипосали едни красавици с едни прекрасни тоалети/мноооого благородно,ама завидях/ и ни правят конкуренция за ергените.Я ги скриите малко,че се притеснихме Grinning.
Кабранска,благодаря за поздрава.Защо така тоя пръст се заинати?Дано да ти мине бързо,че като те знам каква си хаимана,сигурно ти е много тежко вкъщи.Ние получухме страхотни подаръци вчера,ама като си забравих кабела на фотоапарата в Бг, сега не мога да се изфукам Blush.
Сиска,много съжалявам!Горкичкото детенце,то по-малко и от нас може да разбере защо се е случило това на неговата маичица.Ама защо толкова млада?Аз от вчера съм в шок и ми е много гадно и мъчно за едно детенце тук/на 5 месеца/,което е било нахапано от кучета и в последствие починало.Само като си помисля,ме втриса.Бях ви писала за една моя приятелка,чието детенце се оказа,че има някакво мн рядко заболяване.На пук на това,което пише в интернет за трансплантация на костен мозък като единствен вариант,лекарите са казали,че ще оздравее без такива краини мерки и аз съм много щастлива!
Олче,да е само твоят мъж така,да се притесним.Ама те маи всичките ги е хванал тоя грип с единствен симптом киселинност на характера.Ако някои знае какви хапчета помагат,да казва,че много упорит се оказа и при нас.
Пеизи,мислех си аз,че може скоро Елла да си заклещи крака,но ти днес ме убеди,че е време за онова там,което обгражда леглото,както и да се казва.Това е много щуро,бе хора!Видях се вчера с една приятелка с момченце колкото Елла-еми стои си детето в /порт бебе ли е това "легълцето" към количката/.Гледа си,хили си се само.Нашто,ако не вижда какво става около него през цялото време,е голяма сръдня.И се върти като щуглаво-един памперс не мога да сменя,да е живо и здраво.Обича дрънкалки/които си пъха в устата,защото не може да се усети като Велизар,че с тях друго се прави/.Но двете ръчички са в спот коя да я държи,изпуска я и си мисли,че аз съм и я взела.Съответно и съвсем по инатски започва да рита гневно с десния крак.Моля,не се караите,всеки по реда си-задписи "герои" има за всички

# 112
Да са живи и здрави днешните "рожденици"!Да растат щастливи и буини,приказливи и смели!И често да пускат снимки и клипчета.
Креизииииии,Креизиииии....

# 113
Днес отново времето е чудесно. Сега се прибрахме от разходка. То пак става за излизане, но нещо ме домързява, да си почина малко , че и на фитнес ще ходя после. а и нещо да посготвя.
Сиска ми и аз значи като твоята свеки, само че аз съм секретар в младежката организация. Големи купони стават там. Така ме зарибиха мене. От купон на купон, та секретар. Но сега вече с детенце, не мога като преди да обикалям по света и у нас. Та само като има тука събиране ходя, ама тука не е интересно. Най си ме кефи конгреса в София, но тази година няма да ме огрее  Sad
Кабранска, какво стана с тоя пръст! Нали веднъж са го рязали, пак ли!? Дано бързо да минава и да не се повтаря.

# 114
  • Варна
Честита месечинка на празнуващите бебчета днес и на Елла на патерица. Да са ви много много здравички дечицата и да радват мама и татко.
Моя мъж и него го хващат понякога кривите. Дори се опитвам да го разбирам -много е ангажиран на работа, а не може да я смени, че семейство храни. Но разбирането е ден-два  Twisted Evil. После започвам аз да мрънкам и обвинявам -"...ти само заради детето ли се прибираш в къщи, мислиш ли че ми е лесно, ако не можем да живеем заедно да отида за няколко дни при мама..." и подобни крилати фрази  Mr. Green Обикновенно помага. Поне за няколко дни държи влага. Успех момичета!

# 115
  • София
мами, благодарим за милите думи!

черпим ви виртуално Simple Smile Wine Glass Misc Baby Bottle

да са живи и здрави и всички дечица, заедно с месечничетата!  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

txtloves

# 116
  • Русе
   Здравейте май-чета и честито на празнуващите днес!
   Вие вече клипчета качвате, а аз се ослушвам, но ето поне една наша снимка от преди 2 дни Grinning Останаха ли свободни ергени?

# 117
Е,аз още не съм минала под ножа,щото татито го няма и засега се кисна в един леген със смрадлика/вече ми гъбяса всичко/....и болиииииииииииии.................но поне като ми съчуствате се успокоявам/колко малко му трябва на човек newsm78/
И напук че имам толкова време за компа,цял ден си имам ядове с форумския сървър-абе само при мен ли се губи постоянно връзката...
Сега за проба качвам пак един клип-дано дай стигне до вас:
Ивчо си играе с бибата
това ни е ежедневното занимание...напоследък/за съжеление с това можем да се похвалим/,е и с много добре усъвършенствано сваляне на чорапите,но това още не съм го заснела..
А за масовата болест по мъжете-аз да ви дам една изпитана рецепта-обръщайте им малко повеме внимание...и ще видите как ще станат по-мили/особенно в luvbed-там най ще ви оценят старанието/

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 15:51 от Анонимен

# 118
  • София
Ей, сложих манджата да се готви, приспах Румчо и най-накрая остана време да се отчета и аз.
Първо да честитя рождения ден на БгВики на патерица! Да е жива, здрава и все така дейна!
Честито и на месечковците от вчера и днес!
Вчера бях решила да видя дали ще издържа цял ден без да пусна компютъра, обаче успях само до 17.20 Laughing, след това излизахме, изчетох темите обаче нямаше време да пиша.
Много са сладки клипчетата, много ми хареса песента на Сами Grinning.
Кате, перфектно изглеждаш на снимката, много си елегантна.
Таня79, нали ме питаше дали си имаме мацка - ами да ти кажа оня ден Румен и една девойка на 3,5 месеца в градинката си разменяха усмивчици и погледи, та не знам и аз какво да кажа, ама естествено че с майските бебчовци никой не може да се сравнява, така че засега сме свободни Joy
Абе момичета, какво става, тия срещи все се уговарят, когато мъжо ще е в командировка и ще имаме проблем с транспорта (то не че напоследък не му идват в повече командировките - до края на годината още 3 остават). Много искам да срещнем бебчовците и да им се порадвам наживо, ама не знам как ще дойдем.
Кабранска, да кажеш какво е казал хирурга за пръста, че и моя май нещо не ще сам да минава. Слагам реванол, обаче май ще се наложи и аз да посетя доктора  Confused
А пък вчера нещо му беше станало на моя хубавец (за Румчо става дума), разказа ми играта, а аз издивявах на няколко пъти #Crazy През нощта хич не можах да спя - като се събудих към 2 и бодърствах към 3 часа (свеки каза, че имало новолуние и много хора били така), мислех си за всякакви работи и чак към сутринта заспах, а пък Румката още като се събуди към 8 и започна едно мрънкотене, рев, което стигна до дране и то по време на кърмене дори. На луда станах и цял ден беше крив - заспиваше за по 20 - 30 минути и все зяеше. До тоалетната спокойно не можех да ида, мазах му венците с гел, дори го оставях да си реве, обаче не спира сам, чак надвечер се успокои. Дере се, като го изправя и нося, се успокоява, обаче тогава се уригва, защото е поел въздух и ме повръща след това Shocked Сутринта му бях дала сок от морков и след това по чаршафа на спалнята имаше оранжеви петна. Добре че тази нощ спа, а днес, все едно не е същото дете, спокоен, весел, дори на разходката, като го занимавах нещо на една пейка и започна да се хили силно с глас и привличахме вниманието на околните Laughing
Иначе от два дни му давам сок по около 3 лъжички - оня ден давах ябълка, вчера морков и много ги харесва. Днес пък, докато четях във форума, държа Румен в мен и ям сладолед. Това дете лъжичката ли позна, не знам, обаче само към кутията със сладоледа гледаше и се облизваше, ама как да му дам Joy
И по едно време, както си седяхме пред компютъра, Румен се развълнува при вида на толкова готини бебки на снимките и не знам какво направи с клавиатурата, обаче ми затвори прозореца Joy
Ира напълно я разбирам като го е казала това на Елла, на мен понякога ми идва да му се развикам на Румен.
Дано времето да се задържи по-дълго готино, че като се застуди, не ми се мисли как ще стоим по цял ден вкъщи.
  bouquet  bouquet

# 119
  • видин
здравейте,
нямахме нет два дни и колко нещо сте изписали.браво!

аз имам някакъв проблем с компа и не мога да видя клипчетата.
не зная как да го отстраня. ще чакам благоволението на компютърния специалист - вече трябва да се връща от америка.

та по този повод - ще сме в софия от петък до понеделник. точки на пресичане - 1.стрелбище - сина живее на троянови врата-до бул българия, точно срещу шел и фамилия. имар, предишния път много бързахме и не можех да се спра, но сега ако искаш, може да се срещнем.; и2. младост 3 - там ще спиме при племенницата- ако не се лъжа, блоковете са известни като тримата глупаци - ако има някоя мама наблизо и има желание - да се обади. тел ми е 0889719092. сина пристига в неделя, предполагам, че гаждето ще му е по-мило и набързо ще ни отсвири  че е уморен от часовата разлика, така че ще имам много време.

дано има желаещи кавалери Simple Smile

честит рожден ден на бгвики! извинявам се за закъснението, но пък пожелавам много щастие!

добре дошла на новата мама и бебчето й!

вчера ни направиха ваксина и сега ани е много кисела и отказва да яде. наддала е 600 гр, което си е направо добре в сравнение с предишния месец.

ще пиша по-късно, защото тати е нощна смяна и трябва да му приготвя нещата.
приятна вечер и много целувки от нас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт