Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 166
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Мимозка, пробвай пак линка с клипчето - при мен се отваря.
А за бънджито - ортопед е казал на моя прителка, че то е на принципа на кенгуруто, и може, ако не опират крачетата на детето на земята, все едно си го носиш. А и ние седим по 2-3 мин, аз го хващам за дупето и го вдигам нагоре надолу, и той се похилва малко и това е.

# 91
  • Варна
Vif, честита ви месечинка и на вас!  bouquet Много много сладки усмивки на Макси. А как сладко се смее на клипчето......пу-пу  Simple Smile И на бънджито ви много се кефя, смятам и аз да взема другия месец.

# 92
Смехоранския да го изядеш.  Heart Eyesголям бонбон.Сега ми се отвори клипчето.Щом е така за бънджито и ние ще я слагаме вече.Жулката и тя така са смее Flutter
ВИФ в кой район на Варна си,да не сме съседки/от дъжд на вятър  Joy/ ?

# 93
  • Варна
Мимозка, в района на МакДрайв съм, тоест района на Лятно кино Тракия. А ти къде се подвизаваш?

# 94
Здравейте и от мен-днес от гости не мога да седна на компа..а и разходката ни се размина/язък за хубавото време/ CryНо сега ще се стегна всичко да отметна и довечера -да знаете ,че ще ви досаждам до късно-тъкмо и Сами доброволно отиде на Гълъбово....та поне покрай него няма да имам грижи..
  bouquetЧестит Рожден Ден на БгВики-да е много здрава и щастлива и все така активна/ти си нашата гордост,да знаеш/!!!  bouquet
И на месечковците -честито!!!Да са много послушни и да растат здрави и силни!!!
И понеже не се сещам какъв виртуален подарък да ви пратя-Ви черпя всички с една песен в изпълнение на Самуил/от днес наобед е/
http://www.youtube.com/watch?v=cLzl5GGRonc

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 15:59 от Анонимен

# 95
ВИФ комшийки смеееее newsm44 newsm68 newsm44 JoyНие сме на Патриарха ако искаш ще ти пиша на лични къде точно сме.

Камбанска личи ти ,че имаш мерак за момиченце, а на предния клип как търпеливо им говориш...Ставаш за детска учителка.На мен това ми е образеца за търпеливост.

# 96
  • Варна
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Изпълнението на Сами много ми хареса. Кабранска, голям е сладур, пу-пу!

# 97
Здравейте мамчета,

много сладки тея бебешорчета и пораснали такива  Wink   Hug  Hug Laughing
Софиянки, Лаура06 си е в България заедно със малката принцеса Лаура - една хубава бузанкааа Wink и днес се видяхме и разгорворихме...та искате ли да направим една среща тая събота? Ако е лошо времето в Мол-а, ако е хубаво някъде на зелено?

# 98
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Бг Вики Да си много щастлива, здрава и в къщи да те слушат hbday baloni
Таня79 аз съм в Люлин 1, ако искаш пиши на лични да се разберем нещо Laughing

# 99
  • София
Каква съм патка #2gunfire
ЧЕСТИТО И НА МЕСЕЧКОВЦИТЕДа са все така сладки

# 100
Честити 5 месеца на Макси. Ама като ги гледам на клипчетата тези майските бебета всичките на един акъл. Личи им че са наборчета. И аз искам вече да го слагам в бънджито , но все си мисля че е рано. В кенгурото все пак му се придържа гърба.

Днес пак се бях нагласила да поднасям цветя на президента, но 5 мин преди това бебето на братовчедка ми се разрева и се наложи да връча розите на друг. Но пак се прочухме и ни снимаха за местната телевизия.

# 101
Малеее,големи звезди в тоя форум-едни ги снимат,други пеят...Сами ми напълни душата.Искам ощееееее!Ние също станахме на 4 месеца/вече вчера де/ и послучаи случката сме много лоши.Не знам какво и става.Днес за втора поредна вечер спи неспокоино.Вчера се събуди едно 7-8 пъти през нощта.Пък аз нали се разглезих,ми доиде нанагорно и днес гледам така Shocked.Даите акъл,че ако продължи в същия дух,ще луднем.Чак в 5 сутринта,едва гледаща и умираща за сън,я нарекох лигла смотана.Някакси обаче хич не се почувствах виновна и даже ми беше смешно.Смених марката мляко за няколко дни,че не мога да намеря от моито и се чудя дали може да е това.Понеже не яде като друг път.Реве,а като и дадеш се хили.Оня ден не яде 8 часа през деня.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВИКИ!По-важно от живо и здраво детенце няма,затова ти пожелавам да са ти здрави и двете и да ти носят само радости!

# 102
  • Varna
  Добро утро на всички.
Честито на патерица на прзнуващите.

и клипче може да сложим ама да се върне бате от училище или поне татито че е много дълго обяснението  аз не мога да го изчета. отивам да сложа кафенцето, че днес съм в къщи със всичките бумаги от хотела .

# 103
Ирка, буденето може да е било и от времето нещо. И на мен Ивко предната нощ ми се буди 2 пъти. Но тази нощ си спи непробудно и затова бързо , бързо се наспах.
Иночка, много сте сладки с Бети край морето! Хайде искаме клипче.

# 104
  • София
Много сладки бебоци!  Heart Eyes Както винаги се разчувствах рано - рано...  Party
Кабранска, аз и преди ти бях писала, че баткото е много красиво дете. Аз затова толкова исках момче и бях сигурна, че ще имам още като не се знеше със сигурност, защото винаги съм си представяла, че ще стане такъв сладък палав бърборан като Сами...  Heart Eyes Да го нацелуваш от мен,  много ме кефи тоя бонбон!  Hug За Ивчо си знаеш, да не се повтарям!  Heart Eyes
Страшно много се радвам на клипчетата и снимките, давайте в същия дух! Peace
Аз съм ЗА срещичка, само дано е хубаво времето, че май от четвъртък ще се сгади много и дано татито се навие да ни закара където трябва.  Rolling Eyes Че нещо тия дни се гледаме на "кръв, черва и пудра захар" с него...  #Cussing out Изнервил се е от работа и като се прибере вечер само мълчи и се дзурли. Какво му става незнам. На моменти ми идва да го отупам едно хубаво.  newsm66 И като му оставя Велизар, а аз трябва нещо да свърша я в кухня, я душ да си взема и бебо РЕВЕ!  Shocked Усеща го, че е нервен явно и се съдира от рев. Да видите как се излиза от баня с шампоан на главата.  Crazy Но най- често бабата спасява положението.  Heart Eyes Добре, че е тя, че иначе с още едно бебе ще лудна. Ама какво му става незнам. Аз все едно не съм уморена по цял ден като сме на ръце и нямам и минутка почивка. Аааа ще има "строева подготовка", писна мииии! #Cussing outЕто, оплаках ви се... Embarassed
Иначе ние от 23-ти (когато станахме на 4 мес. и половина - златна среда според мен), се захранихме със зеленчуково пюре, много му харесва и си яде на обед с голям кеф.  Wink
Това е засега от нас, бягам, че нещо "бръмчи", омръзна му сам да се занимава и иска мама.  mamma
Къкво ста на с Крейзи, не се ли завърна от празнуване, липсва тук осезаемо. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт