Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 161
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Честит рожден ден, Вики!
Много щастие, здраве и любов!

# 76
  • Варна
И ние днес имаме празник - Криси става на 4 месеца. Кога мина времето.....

Ние бяхме няколко дни на вилата на нашите и сега имам да прочета доста..smile3529 Браво, много странички сте изписали  Simple Smile

# 77
Честит рожден ден Вики да си жива и здрава и много щастлива, много да те радват и слушкат вкъщи всички. 
Много целувки и усмивки и от Ивайла

Честит празник и на Криси и на всички останали празнуващи.
Олче много ни е красива темата, много добре си се справила.
Лек ден от нас.

# 78
Честит рожден ден Бг Вики!!Бъди здрава,щастлива и все така борбена!  bouquet  bouquet
Само аз ли имам проблем със сайта?Не искаше да ми се отваря и влязох от линк в мейла си. newsm78

# 79
не знам дали преди това е имало проблеми - но сега всичко си е наред.

# 80
Честит рожден ден на БгВики!

Честити 4м на Криси!

Ади , аз правя на Ивко упражнения. Като свивам крачетата от коляното му , към коремчето; и кръстосване на ръчичките пред гърдите; едната ръка вдигната другата до тялото и разменяш.
За сядането при момченцата след 6я месец, при момиченцата след 5я.

# 81
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Бг Вики!Здраве, късмет и благоденствие на теб и цялото ти семейство!
Честити четири месеца на Криси!

mimozata и при мен все още има проблем със сайта и в момента, току що проверих

Вчера забравих да споделя каква козметика ползваме - Мустела - хидролипиден гел за къпане, хидратиращ лосион за тяло и витаминен защитен крем - от всичко съм много доволна и ще продължа да ги ползвам!
Чао от нас! Днес май ще се излиза повече. Тук е слънчево - УРААААА! smile3531

# 82
Честит рожден ден, Вики! Да си винаги здрава и много обичана!
Честити 4 месеца на Криси! Да расте здрав и весел за гордост на мама и тати!

Към упражненията на Ани добавям и коремните преси, да не ги забравяме, и лежането по коремче също.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 11:20 от zvezdolina

# 83
И в момента ако поискам да отворя сайта не става само от линк в мейла. newsm78
За упражненията аз май все забравям,ще взема да кажа на детегледачката да ги прави тя поне.
Козметика на Бюбхен-много съм доволна,но една позната кожна лекарка препоръча да я сменя за известно време и после пак.Така,че може да опитам Саносан ,Мустела или Нивеа.Ще видим.
Честито и на месечковците!!

# 84
  • Бургас
Честит Рожден Ден БгВики! Бъди много здрава, усмихната и щастлива!Честит 4 месец на Криси!
Бравос девойки  smile3501, два дни нямам време за нет-а и вие сте сътворили 5 страници ...
Та по темите - козметика ползвам Нивеа още от началото, не мисля да я сменям. Сядането ще е след навършване на 6 месеца - така каза педито. Упражнения - и ние свиваме краката, кръстосваме ръцета. Вече като я хвана за ръцете сяда и после се изправя на крака. И естествено започва голямото подскачане. Другото ново е, че вече си дъвче чорапите и ританките. А като я изкъпя набутва и двата палеца на краката в устата и настава луда борба аз дърпам единия крак да я мажа, тя лапа другия, обличането е просто мишън импосибъл. А като е в коритото си гледа тумбака, пляска по него и го щипе. Как не я боли не знам. Одеве я приспах много бързо, легнах до нея и тя взе да бърбори, да ме хваща за носа, да ми бърка в устата, лапна пръстчето и заспа. От ден на ден все по-сладка и по-интересна става. Направо не знам как мога да я остава на някой да я гледа - то не че се блъскат желаещите де ...
Бъбълче, много готин тоз Румен бееее - имате ли мацка вече, че ний сме му мераклии.
Ей, истина е това, че Май-ските бебешори са най-най-хубавите. А пък майките им ... направо получавам комплекси от вас, какви сте готини и слабички - Мимозо, направо си страхотна, Катето и тя, не знам какви килограми имаш да сваляш, обаче изглеждаш супер. За Кабранска да не говорим - тя май на изчезване кара  Mr. Green
Ние ще пътуваме в неделя за София, ще спим в Люлин, ама кой номер не помня, има ли някой да живее там? Дано да е хубаво времето - искам да ви видя всичкиииии. Дайте идеи за магазин за играчки - искам да купя кукла на Жасмина - обаче да е гумена цялата, без коса, да може да си я лапа.

# 85
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ!!!

НИЕ ДНЕС ЧЕРПИМ, ЧЕ СТАВАМЕ НА ЦЕЛИ ПЕТ МЕСЕЦА!!!!!
  party023 beer beer3 Wine Glass  food010

Честито на БГ Вики - само усмихнати лица да има покрай теб и да бъдеш много обичана!!!  newsm51
Честити и 4 месеца на Криси!!  newsm51

Ако успея ще сложа след малко едно клипче, да ни видите как се смеем като сме голи ....

# 86
  • Бургас
Ето ни и нас на село, нали зимнина правихме - бурканите са отзад

# 87
  • Варна
Ето да ни видите и нас:

http://www.youtube.com/watch?v=rqSxt7vIgsA

А ето да видите колко сме доволни в бънджито:

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 13:47 от Vif

# 88
Танче ,мерси за комплимента!Много сте хубави на снимката ,а Жасмина е пълно твое копие  Flutter Ей излъга ме -не дойде до Балчик Crossing ArmsСърдя се да знаеш,ама нали си мой човек ми мина.Нооооооо догодина без оправдания!! NaughtyДа сте на линия ! Joy
ВИФ нещо не е наред с линка,не ми се отваря вашия клип а страницата с много клипове.Не е ли много рано за бънджи?Аз знам след 6-7 месец.
Тук времето е много гадно -няма да излизаме днес.

# 89
Здравейте момичета, честито на вси4ки празнуващи!
Ние вчера бяхме на рожден ден и Сами беше с нас.Бях и вързала кукуриго и обра вси4ки то4ки.Бяхме интернационална компания и по4ти никой с никой не се разбираше,оба4е всички се хилехме като  nuts и беше много весело.Това е за сега от нас.Поздрави.

Общи условия

Активация на акаунт