Не ми остава време напоследък да се включвам, но затова пък изчитам и изглеждам всичко. Много сте сладки всички - и бебчета, и майки, и татковци...
DaniStef, много навременно включване с постинга за захранването. Аз от тази седмица давам пюре (картоф и морков, на Ганчев) и тъкмо се чудех как и с какво да продължа. Всъщност първо опитахме картоф с кърма, но опредено не се хареса. От третия път вече имаме и голям напредък в храненето с лъжичка, мисля, че и пюренцето се приема добре, защото се облизваме за още. Мисля да не давам засега оризова каша или поне не много често, че и без това сме си бузанчовци - 7600 и 65 см на последната консултация отпреди няколко дена.
За косопада аз си правя маска от жълтък и разтопена свинска мас (звучи малко гадничко
). По принцип се добавят и някакви ампули с витамини, но не помня какви и не слагам. Това нещо се втрива в корените, държи се половин час и се измива. На мен ми действа добре. Иначе и аз съм чувала, че каквото има да си падне от главата след раждането, така или иначе докато не опада нищо не помага.Специални поздравления на Олчето за оформлението на темичката
- страхотна е. И аз винаги много се радвам на новите темички. Благодаря ви на всички, момичета, които действате по тая част
.

в моя комп и се чудех аз ли съм с най-неадекватните "нервни пътища"

Честит Рожден Ден BqViki
!

, а миа е така
хихи
И ние сме така!