Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 161
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, маминки и бебешоци!
Не ми остава време напоследък да се включвам, но затова пък изчитам и изглеждам всичко. Много сте сладки всички - и бебчета, и майки, и татковци...

DaniStef, много навременно включване с постинга за захранването. Аз от тази седмица давам пюре (картоф и морков, на Ганчев) и тъкмо се чудех как и с какво да продължа. Всъщност първо опитахме картоф с кърма, но опредено не се хареса. От третия път вече имаме и голям напредък в храненето с лъжичка, мисля, че и пюренцето се приема добре, защото се облизваме за още. Мисля да не давам засега оризова каша или поне не много често, че и без това сме си бузанчовци - 7600 и 65 см на последната консултация отпреди няколко дена.
За косопада аз си правя маска от жълтък и разтопена свинска мас (звучи малко гадничко  Blush ). По принцип се добавят и някакви ампули с витамини, но не помня какви и не слагам. Това нещо се втрива в корените, държи се половин час и се измива. На мен ми действа добре. Иначе и аз съм чувала, че каквото има да си падне от главата след раждането, така или иначе докато не опада нищо не помага.

Специални поздравления на Олчето за оформлението на темичката   bouquet - страхотна е. И аз винаги много се радвам на новите темички. Благодаря ви на всички, момичета, които действате по тая част Hug .

# 61
Уф,сега се пробвах да кача поне едно клипче,дано и да е станало нещо...ако не е не ми се сърдете/ще продължавам да се пробвам/
http://www.youtube.com/watch?v=2RyNLrg2Ed8
Е,от трети път стана.....макар,че сега го видях,че тоя е тъмен...ама е отпоследните часове....обещавам да се поправя и да си кача и хубавите клипчета...но сега ще ми изгори баницата...

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 20:26 от Анонимен

# 62
Не е станало, мъчих се да помогна , но не успях. Това ли е кода който ти даде след прикчването на клипа?
Олче, клипчето е много сладко. А и забелязвам Вели се забавлява и с шише, няма да е вечно на цицата.  Grinning

Гал и аз като Мимозка исках да те питам от къде си,че не пише в инфото ти.

И ние днес се разходихме около 1 час. Кофти си е времето, но добре екипирани , няма страшно.

П.П. ЕЕЕ ти ме изпревари , докато се мъчех. Браво! Много са сладки синчетата. Единия яде ябълка , другия  яде биба! С тези клипове много готино можем да си виждаме децата в действие. Хайде повече мами да слагат клипчета да се радваме на дечицата.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 20:33 от А н и

# 63
  • София
Защо да не е станало, аз го гледах, само е малко тъмничко.

# 64
Ха-ха... И аз го видях!! Страхотни са дечицата!!  Laughing  Камбанска, ама и ти много сладко им говориш... Няколко пъти го изгледах....

# 65
  • Плевен
Много благодаря за схемата за захранване, ние ще започнем след десетина дни сигурно.
Видях клипчетата най-накрая, но от друг комп, на моя няма необходимите кодеци и затова не става - пък аз се  #Crazy в моя комп и се чудех аз ли съм с най-неадекватните "нервни пътища"
Много сте готини всички, надявам се и аз да кача нещо скоро.
Чао засега, че мисля да поспя...
Лека нощ и дано всички бебчета спят сладко чак до сутринта! smile3531

# 66
Да почерпя днес....

Искам да доживея поне до толкова   Laughing Laughing Laughing Laughing

Остаряхме ейййййййййййййййй

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 08:17 от BgViki

# 67
Честит Рожден Ден, Вики!

Бъди много щастлива и дано да доживееш да празнуваш поне 80-ти рожден ден Simple Smile

Такива сладки бебенца. Наистина нашите бебенца са си най-хубави. Ще се постарая и аз да кача някой клип, но не знам кога. 

VIf - Макси беше очарован, че сред майските бебета има бебе със същото като неговото име. Май че за пръв път чу, че някой друг се казва Максим и изглеждаше много смешно. Все ме пита - това бебе как се казва, това бебе как се казва - и като чу - Макси - каза - така ли? Simple Smile

# 68
  • Велико Търново
newsm59Честит Рожден Ден BqViki bdbaloni!

Желая ти много здраве,щастие,любов,късмет и никога да не спираш да се бориш за доброто на майките и децата!Весел празник!

# 69
  • София
ВИКИ, Честит рожден ден! nbirthday newsm67  Gift  party002
Пожелавам ти много здраве, хиляди весели моменти и много да те слушкат Габи, Мони и съпругът  Laughing !

# 70
Вики - честит рожден ден! Жива, здрава и много щастлива! Нека животът ти е песен!! ПОздрави и прегръдки от нас с Никола!! newsm51 smile3525 smile3510

# 71
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКИ!
Много здраве и щастие и да те слушат всички в къщи.

# 72
  • София
 Two Hearts весел празник, вики!!!  Two Hearts

много радост със семейството!  family4 bouquet и щастлив ден днес!  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

аз сега   food010, а миа е така  breastfeeding хихи Simple Smile)
хубав ден на всички

# 73
  • София
Вики, Честит Рожден Ден! Много щастие вкъщи с малките слънца, любов и повечко да си отспиваш! Laughing

аз сега   food010, а миа е така  breastfeeding хихи Simple Smile)

Ха ха ха!  hahaha И ние сме така!  Joy  Laughing
Много целувки на колежката, красавица Миа!  Heart Eyes
Всичко най - най - най хубаво и от нас!  Hug

# 74
  • София
 newsm59  Честит Рожден ден, Вики!

Момичета, какви упражнения правите на бебоците и откога смятате да ги слагате да седят?

Общи условия

Активация на акаунт