Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 159
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,

Аз само да се обадя, че сме си вкъщи, защото на 10.09 през нощта Цвети направи гърч и полежахме една седмица в педиатрията. Хубавото е че не го повтори (чукам на дърво) до сега. Но ни лепнаха диагноза ЕПИЛЕПСИЯ и сега пием сиропче по тази причина.

Това ни не е достатъчно. От няколко дни пием антибиотик, защото сме настинали.

Честито на всички празнуващи!

Това е за сега. Отивам да наваксвам и след това ще се отчета пак с повече подробности.

Hug Hug Hug

# 181
здравейте  bouquet
днес бяхме на консултация-вече сме 6110/60см. биха ни ваксина и сега съм на тръни защото предишните много зле ги понасяше.пихме уж капки превантивно но ще видим какво ще стане. Praynig
изписаха ни зимафлор и още едно лекарство заради желязото в него Thinkingима ли и други бебчета който пият такива newsm78
ето ви една снимка от преди 2 седмици(все забравям да я снимам

)

# 182
Честито и от нас с Венци на Дарито! Много е миловидна тая кукла. Дано да е и много, много щастлива.
Ирка, идеални са ви мерките и според мен. Венци на 4 месеца беше 7300, ама нали е момче и е на мама лакомника. Пък и нощно време не пропуска да си хапва.
Момичета, на колко време въвеждате нови пюрета? Аз от една седмица давам картоф и морков и май е време да разнообразя. Между другото какви марки пюрета купувате? Аз на Ганчев, подариха ми едно пак картоф и морков на Ам-Ам, ама като го опитах се оказа толкова сладкоооо.. май са изпуснали захарницата, докато са го бъркали.
pipiiv, ужасно преживяване сте имали. Дано в крайна сметка се окаже нещо безобидно. Нагушкай малката принцеса от нас. Стискам палци и настинката бързо да мине. И ние бяхме малко сополиви и си беше голяма мъка, едно хъхрене, едно чудо...
Много е сладка и малката Диманка-Бузанка, с тези чудни сини очички  Hug .

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 16:14 от zvezdolina

# 183
  • София
Ами така е, като гледам навсякъде да огрея, имам време само да изчета темата, а не успявам да се разпиша. Rolling Eyes
Първо честито на Дарито! Много е сладичка на снимките и е с много джиджени дрешки!
Вчера имахме уговорка със свеки тя да гледа Румен следобед, а аз да изляза на кафе с една приятелка и сутринта гледах да приведа къщата вред, че щеше да ми е малко неудобно иначе (то добре че идват от време на време хора вкъщи, та да ме хване малко срам от обстановката Wink). Обаче в края на краищата реших вместо да се надявам палеца ми да мине от само себе си (уж не изглеждаше нещо страшно, обаче болката не спира), да мина през личния лекар. Като влязох, той ми вика ела утре сутринта, щото хирурга бил до 2 часа #Crazy, а то няма начин, сутринта няма на кой да оставя Румен и ми препоръча да си правя превръзки с йодасепт (много го похвали, ама гледам че на Кабранска не е помогнало Rolling Eyes) и ако не се оправят нещата, ще опра и аз до хирурга за операцийка. Кабранска, вчера като ти прочетох постинга и направо настръхнах, дано да подейства тоя йодасепт Praynig
Вчера и аз реших да прочета последната страничка в темата за ББ в клюкарника и гледам Крейзи дала експертно мнение за позата стоножка, добре че е тя да ни светне Joy
От няколко дни пък не мога да си позная детето, един такъв по-спокоен стана и по-лесно заспива (да не му е уроки и занапред така да е). То било много хубаво да има човек спокойно бебе Simple Smile Само дето неще биберон и като се поразбуди или пък заспива, налапва палеца и го млящи, понякога го чувам от другата стая, ама като му тъпча бибата и се разсънва Shocked
Ира, имам аз тука едни таблици за тегло и ръст на момичета и момчета по месеци и за четвъртия месец пише, че средното при момичетата е 6160/63,1, обаче не мисля, че Елла тежи много, щото и ние сме 7 кила, а добре си изглежда човека.
Живот и здраве ще го видите, защото съм решила да го нарамвам в кенгурото и с маршрутката да стигнем до мола. Не искам трета среща да пропускам, а и си намерих едни по-широки обувки, с които не ме боли пръста.
Поздрави от нас!!!  bouquet  bouquet

# 184
[Момичета, на колко време въвеждате нови пюрета? Аз от една седмица давам картоф и морков и май е време да разнообразя. Между другото какви марки пюрета купувате? Аз на Ганчев, подариха ми едно пак картоф и морков на Ам-Ам, ама като го опитах се оказа толкова сладкоооо.. май са изпуснали захарницата, докато са го бъркали.

давах нов зеленчук през 2-3 дни.купувам само ганчев и беба ги яде без проблем-и зеленчуковите и плодовите. Peaceнай-харесва спанак+морков+картоф Sick давала съм и на хип,но ми се стори много сладко.също така и правя от време на време.купих си микс зеленчуци и слагам от тях Peace

# 185
Честит празник на Дарито. Много е сладка малката кукла. Като я видях и ми се прииска да си имаме едно момиченце. Но татито не иска и това си е.
И Диманка как е погледнала с любопитство. Да са ви живи и здрави момиченцата.
Pipiiv, как е Цвети сега? Дано да й понасят лекарствата. Дано поне да има апетит.

Камбранска - ти си герой. Така като те чета май най-лошото е минало. И вече ще става по-леко и ще се оправи пръста. Няма ли някакво средство, за да не се получава така с нокъта ти? Май имаше някакви лепенки - но ми е много смътен спомена и може да бъркам.

Защо да са ви мързеливи бебенцата. Всичко с времето си. Лео се изправяше и искаше да ходи на 3 месеца, а нашия Крис тепърва започва да се обръща. Но според мен си е съвсем в реда на нещата. Не знам дали защото е второ дете или е с различен характер, но напоследък си заспива сам - пускам му играчката над леглото и той си я гледа, пее й и накрая заспива. А като по-малък трябваше да го люшкам. Сега като се размрънка му казвам, че не мога да го взема - да заспива и в повечето случаи е ок. (Дано и занапред да е така, че е много лесно).

Да нацелувате хубаво бебенцата.

Как щях да забравя! Почерпете се и за здравето на Криси. Днес става на 5 месеца. С какво нетърпение чакам да мине още 1 месец...

Да поздравиме и другите 2-ма набора - Даниел Уилям и момченцето на klarisina. Честит празник малки бебенца!

# 186
  • София
Здравейте маминки и хубави бебчовци,
сигурно вече сте ни забравили, ама така е като все не смогваме да се отчетем. Нищо не съм чела вече не знам колко теми назад. Сега като стана гадно времето ще се включваме по-редовно, ама нали съм си все сама в къщи и време не ми остава компютъра да включа даже. Кто ги гледам нашите майски гарджета, ама те всичките едни много хубави и сладки бе, пу-пу. И ние много сме пораснали, ето как Калоян си облизва малките сладки пръстчета

Ние също папкаме пюрета от около 3 седмици насам и на шушката много му харесват. Първите пъти му правих, ама голяма хамалогия ми се видя пък и не се знае тия зеленчуци с какъв произход са и колко здравословни. Сега давам Hipp, пък по натам може да сменим с някои други пюрета.
толкова за сега, че бубата се събуди

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 17:37 от Marry

# 187
Пак здравейте от мен! Еми като има - има!
Честити 5 месеца на Криси!!! Много да папка и да слуша мама и тати... Страшна торта!
Мама Marry, прави като нас - със ставането пускаме компютрите, пък после за каквото остане време  Joy .
При нас пък със заспиването е обратното. Преди си играеше и си заспиваше сам, сега все на ръце иска. Ей го и в момента се сърди в креватчето, ама мен ме боли гърба вече, не мога все да го нося, 7 кила и половина са това. То и без това след малко е време да яде.
Ето една снимка и от нас:

Малко е размазана, ама то това чудо седи ли мирно да го снимаш....

# 188
  Привет отново!
  Честит празник на месечковците!
  Ира,не се притеснявай за килиграмите.Ние на 3 месеца бяхме 7400,това по е за притеснение.От скоро иска да яде на 2,5-2,направо в чудо съм се видяла особено нощем,ако яде на 2.Ама друго не помага!
  Поразрових и попитах мами,които захранват отдавна,че за захранено с някакво пюре е когато достигне количество 100мл и ако сме въвели няколко плода,следващите могат направо да се дават.Абе малко смотано го обясних,тук една мам беше написала подробно,ама не помня коя,вижте по назад.Ние си хапваме на Ганчев и на ам-ам и двете ги яде с апетит! Иначе аз нов плод въвеждам за 3 дни-първия 3-4 лъжички,2-рия малко почвече и на 3-тя половин бурканче и така.Но всеки сам си преценява какви начини да избере за свояето дете.
  И ние се опитваме да стоим седнали и да ставаме както Лео на Крейзи,ама рядко правим тоя номер с изправянето.
  Дано можем да дойдем на 30.09.Тогава имаме среща с новите хазяи,а нали сме близо до Мола,ако свършим навреме може да минем за малко!
  Лека вечер от нас!
  Пипив,искрено се моля да не потвърдят диагнозата PraynigБъди силна,макар че не е лесно!

# 189
 Дайте линк към изкаването на Крейзибрат,не мога да го намеря,ами зстана много любопитно за тая поза стоножка?

# 190
Здравейте и от нас! И аз като мама Marry не мога да смогна... много съм се разглезила на морето май... От време на време ви чета

И Марти е станал много непослушен постоянно иска на ръце, не плаче, а Пищи... Глези ли се не мога да разбера...? В момента е при мен на компютъра и дъвче едно пакетче със салфетки.

Честито на месечковците    bouquet - ние скоро ще ви догоним...

# 191
Добра вечер ви желаем аз и Марто - Фарто /много адаши бейй... да са живи и здрави  Grinning/

Днес сутринта моят син отново ме изуми. Не щя да спи дълго време, един свеж и игрив беше.. аз се позанимавах с него и накрая реших да изчистя. Включих прахосмукачката - една такава голяма и шумна - взе да бучи..  newsm79 И не минаха и 5 минути и Мартин беше заспал... Е, това да бях седнала да го мисля като трик, не бих могла да го измисля...

Следобед поседяхме в градинката с другите мами от Х.Димитър с майски бебоци. И ни осени следната гениална идея, така и така сме 4 - чудесно число или иначе казано каре, когато бебетата са спокойни, ние да играем белот. Чудесна формула - карти с бира  Wink Grinning Въпросът е, че 4-те бебетата рядко в един и същи момент спят, така че ще е хубаво да имаме и 5-ти човек, така да се каже играта да не спира. Simple Smile Така че ако има някоя мама от нашата околия, нека се обади и да се присъедини. Дори и да не играе белот, ще се научи.  welcome

За пюретата -  аз купувам Ганчев. Не знам дали е заради марката, но нещо не може да ги приеме насериозно. За него млякото е храната, а за пюрето си мисли, че се гъбаркам нещо...  newsm78 Но ще продължаваме с опитите.

Приятна и хубава вечер ви желая и спокойна нощ.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 18:46 от denz

# 192
Дайте линк към изкаването на Крейзибрат,не мога да го намеря,ами зстана много любопитно за тая поза стоножка?

Опаааа, да не стане твърде скоро брата ири сестрата на Радо....  Joy Joy Joy

# 193
Нищо че е извън темата, ама и на мен ми беше интересно, че съм много не просветена - да не ровите в ББ - стоножка била само с мъже , нареждали се един зад друг и се таковали  Laughing . А пък 77 - все едно лягате на лъжички и правите секс.

# 194
  • видин
записвам се в списъка с болните палци-днес едно дърво ми падна на крака. много ме боли. дано да не си махам и аз нокътя.

много са хубави зъбките на венци.

отивам на работа.
приятна вечер и много цунки от нас.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт