И другото дето много ми хареса че мацките от Х.Димитър си търсят човек за белот. Иииииискам при ваааас!

Да не забравя да честитя 4 месеца на Дарито и 5 месеца на Криси!

За обличането - зависи от деня, че то сега един ден топло , един ден студено. За разходка го обличам с панталон и пуловер и яке или спортен екип и яке. Отдолу е с боди с къс ръкав и чорапи. А у нас си ходим по пижама или си доизносваме бебешките гащеризони - тези целите.
Ирка питаше дали се заиграват сами бебоците. Като е на кеф играе си сам доста време. Около половин час. Като почне да бръмчи, го обръщам по корем и така откарва около 10 мин. Ама с някого му е най интересно - голям смях пада. А за приспиването да ви кажа, много рядко заспива през деня сам. Аз го приспивам в шезлонга като го друсам. Заспива за около 5 мин. Не ми се налага да друсам много, но дали трябва да го отучвам от това? Към вредните навици ли се числи?

Пипиив, и Цвети ли с гърч!? ЕЕЕ какво им стана на тези деца. Първо Жасмина, Ладида се беше оплакала и тя за Краска , сега и Цвети. Дано вече всичко да е наред и да няма подобни инциденти с мъниците.
Лека нощ от мен че страшно ми се спи.

ШЪ ги изям! 
Напоследък и мен ме налегна, 1 месвец ходих като патиа и накрая не издържах. Отидох да си купя ножичка, като предпокагах да дам до 5 лв, 10 нааай-много. 30 лв! ако щете ми вярвайте е няква обикновена, тъпа ножица за врастнали нокти
Ей така гледах 
Почнах и бебешките нокти да режа за секунди с нея
Щях иначе да си дочакам термина...
На сантиметри поне носим супер големи дрехи
,така съм възпитана
и на който му се яде или пие нещо друго да си поръчва смело!
.
От личен опит знам, че не помага нищо - нито кърмене на тихо и спокойно, нито изгладняване, нито люшкане, пеене, смяна на гушкащите, даже държане на главата да не се върти.... Абе само детето трябва да си мине тоя период 
Седи гладен по 3-4 часа и мрънка, реве, плюнчи се, вика...а се дърпа от цицата и как го наведа да легне за ЦОК пищи като заклан. Аааааа, мен нервите не сам и от желязо! Още една такава криза и съм се отказала, да знаете
Ще цедя колкото има, ако не успея да си докарам хиперлактация и да яде само кърма, ще минаваме на смесено
Сори, ма ми идва в повечко ...

Ако не ще дойда при вас.

, докато не се замести един обяд (вече изяждаме около 2/3 бърканче). Много му харесва, сега сме на Картофи, овесени ядки и моркови, яде си ги с голям кеф и определено откакто си хапва пюренце е по - спокоен, влиза в някакъв "режим", разрежда храненията, спинка повечко през деня, по - кефлия е
Абе, доволна съм, мисля, че уцелих момента и го понасяме добре.