Сиската , много сладка с тоя тел,аз го помислих за мини лаптоп.
Страйпер, защо те е страх от захранването. Педиатърката не дава ли съвети , кое след кое и как.
Аз още не съм започнала с пюретата. От около седмица и нещо давам сокчета. Досега е пил ябълка, морков, нектаринка и днес започнах с крушата. Като навърши пълни 5 месеца започвам с пюретата.
Мимозке, напълно си представих какъв ужас си изживяла с тоя бойлер. На мен ми се е случвало това когато живеех у нас и в паниката си, че всичко ще избухне всеки момент и бях решила да прескачам през терасата в съседите (на 6я етаж бях), но все пак здравия разум проработи и хукнах да звъня на всички комшии поред. После ми обясниха , че тази пара излизала , точно за да не гръмне бойлера, да се освободи напрежението. Ама като си помисля какво си преживяла , направо настръхвам. Аз после едни успокоителни пих , мани , мани!
Ей , това време няма ли да се пооправи малко да поизлезем.

със закъснение-но се надявам да ни извинят...

ей,така съм с това захранване.Права е Стайпър,че като ти казват кое и кога и не вкарваш много мислене-е определено по-лесно...
ами си търси цицата.

А Йоанката така сладко пееше, че я чувах в слушалката - кеф 

Без излишни паранои, че и без това само това ми липсва.
.Не всички на Ганчев имат мляко.Аз ползвам тези за след 3 месеца и нямат.Ама и в тях и на Ам-ам,чета,че съдържат захар,става дума за плодовите.
Ужасна съм,как да стана търпелива незнам.Има ли и други нервачки,като мен.