Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 161
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
ЕЕ разбихте ме с тези пози. Аз си мислех че разбирам от доста неща в секса, ама си признавам нито за стоножка бях чувала, нито за 77. А тая поза стоножката я имах от преди 6 години като смс на тел си  Mr. Green
И другото дето много ми хареса че мацките от Х.Димитър си търсят човек за белот. Иииииискам при ваааас!  Cry

Да не забравя да честитя 4 месеца на Дарито и 5 месеца на Криси!   bouquet

За обличането - зависи от деня, че то сега един ден топло , един ден студено. За разходка го обличам с панталон и пуловер и яке или спортен екип и яке. Отдолу е с боди с къс ръкав и чорапи. А у нас си ходим по пижама или си доизносваме бебешките гащеризони - тези целите.
Ирка питаше дали се заиграват сами бебоците. Като е на кеф играе си сам доста време. Около половин час. Като почне да бръмчи, го обръщам по корем и така откарва около 10 мин. Ама с някого му е най интересно - голям смях пада. А за приспиването да ви кажа, много рядко заспива през деня сам. Аз го приспивам в шезлонга като го друсам. Заспива за около 5 мин. Не ми се налага да друсам много, но дали трябва да го отучвам от това? Към вредните навици ли се числи?  newsm78

Пипиив, и Цвети ли с гърч!? ЕЕЕ какво им стана на тези деца. Първо Жасмина, Ладида се беше оплакала и тя за Краска , сега и Цвети. Дано вече всичко да е наред и да няма подобни инциденти с мъниците.

Лека нощ от мен че страшно ми се спи.

# 196
  • София
aйде от нас поздрав за лека нощ Simple Smile

бореше се да си задържи глават най-дълго и да ми избяга, но неееее Simple Smile, мама си я снима ендо хубаво и чак тогава уморена я занесе да релаксира в банята Simple Smile, сега спим доволни  Flutter

# 197
  • Бургас
Здравейте и честит празник на всички празнуващи!
Нямам време да седна да пиша, едва успявам да ви изчета, а не ми се мисли като изтърва една седмица как ще е. Ей, завиждам ви за срещата - ама не можахте ли да я направите 2 дни по-късно да дойда и аз? Карай, аз имам уговорка със simbi, та ако решите да правите и друга тя ще ме информира.
Pipiiv мила, искрено ти съчувствам. А ЕЕГ правиха ли ви? Ние за това идваме в София - да видят дали и нашето не е епилепсия.
За пюретата - аз започнах с Ганчев - картоф и морков, ядеше ги, другите обаче ги плюе. ам-ам купих веднъж ама те имат захар, дори плодовите. Сега сме на Хип и Алете, които се оказаха страшно вкусни. Днес купих плодово на Сънвал - също ни хареса, а и цената ме устройва повече. За сега зеленчуковите ги правя, тях ги яде най-много. Днес и дадох и бананова каша на Алете - даже рева за още. Въобще от Алете съм очарована.
Хайде лека нощ от нас  Hug

# 198

Еееееее,Пипиив,какви са тези лоши вести?Много ми е мъчно за теб и за стреса,които преживяваш.Аз знам,че малките бебенца лесно правят гърчове-откъде решиха,че е епилепсия?За Жасмина и Краси даже не знаех-нали още дочитам теми.
Мери,ама как ще те забравим?Само сме леко сърдити,че не пишеш,ама вече взе да ни минава Laughing.
Не можете да си представите как само се радвам на всяка снимка.То от хубаво по-хубаво е нашто маиско чудо.Та по темата-Ани,супер е заглавието,което си измислила.
Аз получих кабела,ама като обяснявахте как показвате снимки в темичката,аз не слушах и сега трябва да се ровя някъде да видя как. newsm78.
А палеца...една голямо охххх.Няма гнои,само кръв тече.Ами то с 7 кила отгоре как да не ти стягат обувките.Прасешка история.Поне ме успокоихте за лакомията на Елла бела.Много благодаря.Абе то от наш'те дебело и грозно няма

# 199
Ма много хубави бебоците, бееее  Heart Eyes ШЪ ги изям!  Crazy

Ето линка за стоножката, няколко мнения по-надолу я обсъдихме  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=129854.msg2433194#msg2433194

За ноктите на краката - аз имам тоя проблем от много години  Tired Напоследък и мен ме налегна, 1 месвец ходих като патиа и накрая не издържах. Отидох да си купя ножичка, като предпокагах да дам до 5 лв, 10 нааай-много. 30 лв! ако щете ми вярвайте е няква обикновена, тъпа ножица за врастнали нокти  ooooh! Ей така гледах  Shocked Другите бяха към 26-28 лв... те сами трябва да режат, бе!  Crossing Arms
Накрая си намерих една за 2,20 лв, ама ми върши перфектна работа, даже не ме боли, като режа врязаното  Party Почнах и бебешките нокти да режа за секунди с нея  Mr. Green

За зодиите - тази година Близнаци почва от 21 май и майка ми затова държеше да родя ДО 20 май (аз съм Близнаци), та да не било като мен детето  newsm78 Аз благодарение на нея родих точно на 20ти,  де  Joy Щях иначе да си дочакам термина...

НА 4 м. точно бяхме 7050 кг, 67 см  #Crazy На сантиметри поне носим супер големи дрехи  Confused КАто гледам какви цени коментирате, незнам...аз все гледам някоя изгодна сделка да ми предложат  Blush  ,така съм възпитана  Rolling Eyes

Пак ще се отплесна..   bouquet

# 200
  • Велико Търново
Днес в 15.05 преди четири месеца родих Божидара!По този повод ви черпя с  beer beer3 beer2 Wine Glass newsm38 Misc Baby Bottle newsm64 и на който му се яде или пие нещо друго да си поръчва смело!

Да ви помоля днес преди обед да направите едно палцестискане за мъжо,който ще си поти над въпросите на административното право.Предварително Ви благодаря!

А сега да ви се оплача и поискам съвет.Божидара от три дни насам не иска да суче,реве,бута се,дере се и други екстри.Моята помпа се прецака и в момента нямам,а и не искам да затварям пари за нова//ако,се наложи ще купя/ /.Днес пробвах да  я остава едно ядене гладна и на второто засука,че то гладно не се стои.Сигурна съм,че имам кърма,но се чудя защо прави така newsm78.Случвало ли се е на някоя от вас такова чудо?-освен на Ладидка.

Пожелавам на Таня и Пипив това да не се окаже Епилепсия и всичко да е наред с малките принцеси Praynig.

Отивам да лягам,че до преди десетина минути правих кокошо парти,а утре имам доста работа,а и Божа ще иска внимание.

Лека нощ! Hug

# 201
А сега да ви се оплача и поискам съвет.Божидара от три дни насам не иска да суче,реве,бута се,дере се и други екстри.Моята помпа се прецака и в момента нямам,а и не искам да затварям пари за нова//ако,се наложи ще купя/ /.Днес пробвах да  я остава едно ядене гладна и на второто засука,че то гладно не се стои.Сигурна съм,че имам кърма,но се чудя защо прави така newsm78.Случвало ли се е на някоя от вас такова чудо?-освен на Ладидка.
На мен  #Crazy Точно тогава щях да се откажа на няколк оъти от кърменето, егаси ужаса. Мъчение и за мен, и за детето 3 седмици, щях да хващам влака за ...където и да е  #Silly От личен опит знам, че не помага нищо - нито кърмене на тихо и спокойно, нито изгладняване, нито люшкане, пеене, смяна на гушкащите, даже държане на главата да не се върти.... Абе само детето трябва да си мине тоя период  #Puppy dog
При нас интересното беше, че цокаше от шише БЕЗ ПРОБЛЕМ, прясно изцедена кърма или размразена  - все тая. Добре, че бяха момичетата от тази тема и Кабранска, дето ми пишеше на лични, че досега да съм го отбила 4-5 пъти  Embarassed Мен пък дърпането от цица и предпочитането на шише много ме обижда...  Tired И сега го прави от време на време и го връчвам на таткото, че ми иде да строша нещо  Imp Седи гладен по 3-4 часа и мрънка, реве, плюнчи се, вика...а се дърпа от цицата и как го наведа да легне за ЦОК пищи като заклан. Аааааа, мен нервите не сам и от желязо! Още една такава криза и съм се отказала, да знаете  Rage Ще цедя колкото има, ако не успея да си докарам хиперлактация и да яде само кърма, ще минаваме на смесено  Crossing Arms

Примирих се с това, че ще съм дебела много месеци, че няма да мога да хапвам много неща, че ще мокря блузите на поразия, ще ми увиснат циците ( Cry ... факт вече, а съм само на 22  Confused) и ще съм лишена от излизане за повече от 2 часа, алкохол и т.н. пък вобще да не споменавам.... Всичко това в името на детето, да е здраво и да му дам "подарък за цял живот", както четох някъде наскоро. Ама да ми се дърпа и пиши от гърдите...е, тва вече не мога да преживея  cry no Сори, ма ми идва в повечко ...  Stop

# 202
Ох,Креизи,извиняваи,знам,че си напушена,ама аз умрях от смях.Точно така правят.Глупави били,малки били.Много добре разбират те.Елла не реве като и дам за маитап/щото то вече няма освен нещо супер инцидентно/,ама се хили.Та вече знам-реве ли,давам цица и хилякът започва.Калпазанин е Лео и ще дърпаме уши.Нали си кърмила 4 месеца-вече си му направила подаръка.

# 203
Нали си кърмила 4 месеца-вече си му направила подаръка.
Мда, сега си чакам моя подарък от татко му (чифт нови цици  Mr. Green)
Ама май ще е след 7-8 години, след другото дете  Rolling Eyes

# 204
Здравейте от нас,
Вече трета тема не мога да вляза в час. Кога ли ще успея да ви изчета? Иначе видях клипчетата. Страхотни са малките бебоци. Сиси днес с мен беше пред компа и като видя Ивчо на Кабранска взе да пее и да му говори нещо  Joy
Олче, поздравления за оформлението. Отново нашата темичка е най-хубава.
Честито и на всички които съм пропуснала - месечковци и рожденици. Да са най-вече живи и здрави и само хубави неща да им се случват.
Мойта Сиска тази вечер голям номер ни сви. Заспа преди малко. Беше се превъзбудила. Не знам дали заради това, че за първи път оставих татко й да я приспива и да се грижи за нея или че вуйчо й само и бута разни GSM-и в лицето и тя като види телефон вече и пощръклява. На всичкото отгоре се и сърди като го скриеш от нея. Но в крайна сметка резултата беше едно много нервно дете, не искащо да заспи. Ами това е за сега от нас. Надявам се следващото ни включване да е скоро.
Ето я и Сиска с един от телефоните. Вече взе сама да борави с тях  Laughing

Лека нощ и да спинкат спокойно и непробудно бебоците.

# 205
Много е умна Сиска! Как съсредоточено гледа телефона Simple Smile
Crazy   - спокойно. Нали тази криза вече премина? Когато четох написаното от теб се сетих за нещо - открих, че Криси в такива случаи се успокоява когато го слагам върху корема си, докато съм легнала. Махам всичко нагоре и го люшкам. Ако е гладен започва да търси да яде и сам се обслужва. Но ако не е гладен, тъй като го лющкам не реве. Хем и аз не съм права, не ме болят ръцете. Подпирам се с някоя възглавница и готово.

Да ви кажа честно страх ме е от захранването. Страх ме е да не въвеждам храните много бързо и нещо да объркам. И няма кой да ми каже кое след кое да давам. Трябва сама да си преценявам. С Макси беше лесно - еди кой си месец започва да яде еди какво си. И така малко по малко ядеше всичко.

Пак се отплеснах. Лека нощ на всички.

Честито на месечковците днес и на техните майки Simple Smile

# 206
Честито на месечковците!  bouquet
Сиска 79 почваме да стискаме палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
После да се похвалиш и съответно почерпиш.Сиска прочети в Кърмаческия за стачката,може пък при вас да има ефект. Praynig
Крейзи разбирам те напълно и на мен щеше да ми е кофти. Whistling
Само един съвет-не режи на Лео ноктите с твоята ножичка,може да е много опасно.В началото може да не усетиш появата на гъбички и да ги предадеш на него ,а това е много ,много лошо.
Стискам ви палци с болните крака да се оправяте.
Фи и ние сме така с телефоните и даже снимка правихме.Ще взема да я кача.
Пипив как разбраха,че наистина е епилепсия.Дано не е  Praynig
А на Жасмина и Краси стискам палци да е нещо съвсем безобидно.
АНи и аз като тебе мислех,че съм в час с някои работи .Ама на тая стоножка не я знам Joy
А за белота аз пък си търся 3 майки още  hahaha  Ако не ще дойда при вас.

И най-накрая да ви се оплача  и аз.Снощи голяма бела щеше да стане ..Тъкмо кърмя и Митко ми вика -мамо ела да видиш нещо става.Отивам към банята силно фъш-тене и свистене и от пара нищо не се вижда.Мъжа ми е в Пловдив ,а Жулката в ръцете ми аз се чудя какво да правя.От парата нищо не се вижда не мога да вляза и да спра нито бойлера ,нито водата.Почнах да звъня на комшиите,баща ми...разгеле спряхме бойлера ,после водата ..Оказа се,че избила меката връзка за топла вода.Ох мислех,че ще гръмне.Много се уплаших.Добре ,че единия съсед разбира ,че даже пооправи нещата пусна ми водата и единия бойлер,че ние сме с два...
Абе изкара ми се акъла. #Crazy Shocked Чакам мъжа ми да се върне надвечер и да го оправи..
Много писах ама се оплаках. ooooh!
Сиска току що изтеглили темата и почнал изпита в Софийския за Административните съдилища.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 13:28 от mimozata

# 207
  • София
ДобрУтро! Mr. Green
Ние сме на цица пред компа, еееех живот здравей!  Joy
Вчера цял ден бяхме по разходки, дано и днес да излезем, че вътре яхам метлата...  afwitch
По този повод да поздравя всички месечничета от вчера и днес! Да са живи и здрави, много да нанкат и да папкат! newsm19
За срещата пооочти навих мъжо да дойдем, кой друг ще е на линия (освен Бъбълчето и Юносчето?) Хайде доведете и някой тати, да не скучае нашият, няма как да го изолирам, че по - рано утре сутрин ще ходим в мойта работа да си взема "невероятно - голямата - щедра и несравнима"  Rage "помощ" (майчинството), че трябваше на 25 - ти, а само ме моткат и ще отида да им вдигна един хуууубав скандалец и както казваше един приятел ще ги напсувам едно бааавно и спокойно, кеф да ми стане... Rage Е тоя път ще има вече  #2gunfire #Sniper box bash argue finger
Сиска, стискам палци на мъжа ти и в момента! Praynig
pipiiv, много гадно това с Цвети.  Cry Много се разстроих като го прочетох. Дано всичко е наред за в бъдеще и неприятностите да останат зад гърба ви. Моля се за вас! Praynig Praynig Praynig
За "стачките" и "кризите" да не се повтарям, ама не им се връзвайте толкова на дребосите, те ако са гладни няма да имат интерес да стачкуват.  Mr. Green Велизар в редките случаи, в които ми е правил този номер или НЕ е бил гладен, или е бръмчал от зъби и като суче и си опира венчето пищи.  ooooh! Гадничко си е, търпение му е майката.  Peace
За пюретата, аз изчаках да стане точно на 4 мес . и половина и започнах както педито ме посъветва направо с зеленчуково ("Картофи, ориз и мляко") на Ганчев, първо 2 - 3 лъжички на обяд, след това "доцокваме"  Laughing, на другия ден 4 - 6 лъжички и пак  breastfeeding , докато не се замести един обяд (вече изяждаме около 2/3 бърканче). Много му харесва, сега сме на Картофи, овесени ядки и моркови, яде си ги с голям кеф и определено откакто си хапва пюренце е по - спокоен, влиза в някакъв "режим", разрежда храненията, спинка повечко през деня, по - кефлия е  Wink и направи бузки. Пу пу пу ! Следобяд вместо сок му давам малко плодово пюре /засега основно от "познати" плодове, които е пил на сокче/ и пак си ги папка прасчо с голям кеф.  Animal Pig  Абе, доволна съм, мисля, че уцелих момента и го понасяме добре.
Това е засега от нас, после ако се сетя нещо пак ще се включа.  Blush
Накрая поздрав на всички бебчовци с една омазана бебешка муцунка!

А на мамчетата весел и щастлив ден от мен!   bouquet

# 208
Ирка, я кажи моя син е роден също на 21.05 в 21:50 каква зодия е? Навсякъде различно го дават.
Тази сутрин направо ме побърка, не спира да реве. Свекърва ми ще го вземе за два дни та ще мога да отдъхна. Въпреки че с Дамяна няма как да стане, но поне няма да мисля за млека, спане и изобщо режима на бебето.
Дано малката Цветушка се оправи по-бързо.  Praynig
Сиска, и аз ще се включа в стискането на палци за мъжа ти fingerscrossed

# 209
Добро утро и от нас.
Честито на празнуващите днес и вчера
Дарито много голяма и хубава коса има пу-пу.
Пипиив дано всичко е наред с Цвети.
Качих снимки в албумчето на Мариса на Galiushana, а ето част от карето за белот само Vaniliaice липсва
denz с Марто, аз и Ивайла и Galiushana и Мариса

Общи условия

Активация на акаунт