Вики не знам дали ми се струва, но Монката на Габи ми прилича.
А за захранването аз съм трагедия. Малката нищо не поема и даже ако настоявам реве. Сега от понеделник пак ще опитвам, ама тя само цица си иска. Направо съм

Спокойна съм само като спи. През другото време не спира да се върти, да рита с крака и да мята ръце! То затова сигурно не може да наддаде като хората. В леглото като я сложа, винаги я подпирам с 2 възглавници, но тя ги изритва и след 1 минута е успяла да си напъха и двата крака в решетката и да се заклещи, след което следва рев! Оправям я и след малко пак се повтаря същата работа. Не смея да й слагам оградник, защото пък няма да мога да я виждам. Нощем е по-спокойно положението, откакто я слагаме в спален чувал.
. Някой, ако е давал оризова каша, нека да сподели как се отрази на акото на бебока, щото вчера Радинка изработи нещо като сладко от дюли - почти прозрачно и желирано, дали е нормално?
Понякога е много добричка, но то не може винаги така

))

Все забравям да ти кажа, че малкият е страшен сладур! 
То малко на спор го обърнахме, ама няма лошо - всеки има право на мнение.
Аз не целя да провокирам никого, нито да създавам конфронтации, просто пиша, каквото мисля + това, което чувам около мен. Не казвам, че е на 100% правилно, просто се водя по себе си и по детето, което още на 3 месеца прояви интерес и към друга храна, като бръкна в чинията със спагети. 
Всеки се разпростира обаче според "собствената си черга" и ситуацията. Аз не съм искала да бързам с пюретата, детето само си показа че е готово, приема ВСИЧКО отлично и се радвам, че е така. Колкото и да има риск от алергии е факт, че колкото по - късно на бебето се предлагат нови вкусове, толкова по изхитрява, така да се каже то, и му е трудно да ги приеме. Затова посочих за пример "онова" детенце (то се казва Ния), защото ВЪПРЕКИ изчакването пак е имало проблем и сега признава само грис
, а би трябвало почти всичко да яде!
Ванилка, ти нямаш ли възможност да дойдеш? Някои други съгражданки 
Ако искаш мъничко творческа почивка, може пак аз да се набутам между шамарите?!!!

.
Ако искаш мъничко творческа почивка, може пак аз да се набутам между шамарите?!!!
Малко се поспирам и почвам да си му обръщам внимание 
Толкова истерични защитавам късното захранване след 6-тия месец, а такива мисли...
Направо съм типичния близнак (зодия 
ама нали се губят полезните вещества при термична обработка... 
Искам гладко да стане... акто сока от моркови, купения.