Златна есен на вратата чука, през АПРИЛ бебоци ще ни гукат!

• 13 336
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Дейзи, ама как да не ги оведомявам ? На мен ми взеха всички лични данни, телефона и т.н., направиха ми картон. Ще се обадя, въпреки, че както казваш ти - не заслужават с това отношение, все едно си на пазара и си отишъл да се пазариш за килограм краставици  #2gunfire В понеделник с мъжо ще отидем във Вита, ако не успеем утре, че нещо много работа ни се струпа и на двамата  Crazy За парите искаш да кажеш, че трябва да си внеса пълната сума ? За първия преглед колко парички ти взеха , да знам да се подготвя ? И за феталната, какво ще рече да ти прехвърли парите за нея ? newsm78
За срещата, ако мислите, че Хепи е по-проветливо, да го направим в Хепи на пл. Св. Неделя... Наистина МОЛ-а ми е на майната си...  Crazy Пък и в МОЛ-а по това време не можеш да си намериш място за сядане...  
Относно работата в промишлени зони - колежката ми като е била бременна са и забранили направо и са и дали болничен веднага, не е шега работа и не трябва да се пренебрегва  Naughty 

# 106
Благодаря за отзивите момичета Grinning
пенелопа просто така ми звучеше - напрегната, но щом казваш, че не е така ти си знаеш най-добре. Идеята ми беше по скоро да се разведриш понеже по постингите си малко ми напомняше на майка ми - тя така с мен тичаше и не се спираше бременна с брат ми и въобще не й беше хич лесно, но никой не се сещаше за нея - дори близките, ама пак не искам да изпадам в подробности. Но тъй като мнението ми за теб определено не може да бъде обективно, щом се гради само на впечатления от постинги, явно случая е съвсем различен.
Stra4iatela нека бъде Кривото до университета или Хепи на Св. Неделя, но да го направим за 17:30ч., че да може Misho4ka да дойде по-навреме. Колкото до описанието аз съм с дълга до под раменете тъмно руса коса май вече може да се води и кестенява, с очила с тънки рамки и също съм блейка Crazy Утре или в събота сутринта ще гледам да напиша и с какво ще съм облечена.
Aya и аз заради магазините и пространството се бях спряла на Мол-а. Другата среща можем да я направим в ден неделя. Колкото до задименото - абсолютно си права, но се надявам в Кривото проветрението да е на ниво. То излизанията за нас по принцип стават все по-трудни, защото иде зима и много малко заведения не са задимени. Не е зле да си направим списък на такива, че да сме готови за следващите ни срещи, а и въобще за излизания с приятели.

# 107
  • София
Аз на този етап ще пропусна срещата, защото предимно спя и повръщам. И ако се навра в някое заведение, само ще се притеснявам да не  Sick ......
А и в тези заведения мирише на толкова неща, които не мога да понасям в момента...  Embarassed
Може би по-нататък като живна, ще се присъединя.

# 108
  • София
момичета,съжалявам,но в събота загубих бебето-отпишете ме от списъка!мисля философски и знам,че следващият път всичко ще е наред!пращам ви много целувки и се пазете ей:)

# 109
Гери...... spoko...следващият път.

# 110
За срещата - ако искате и имате пуснете по някоя снимка, че докато дойде срещата ще забравя описанията  Crazy Ето моите : http://bgphoto.net/photos/10183/o632888284585000000.jpg http://bgphoto.net/photos/10183/o632893750985781250.jpg И аз се причислявам към блейките, аз в познат да се блъсна, ще го подмина  Crazy
Последно, Aya, къде ще ти е по-добре ? Кривото или Хепи на св.Неделя ?  
Гери,  Cry  Hug

# 111
Бени , ти  нали имаш айсикю ? Но защо не ме Адднеш вече ? Чакам само твоето ауто , за да  се разберем лично , да не спамим темата , макар че сега всички говорим за срещички .
За термина - аз не се плаша , но  се случва  доФторите да  се гелпят кат наближи , та да не земат да направят някоя грешка с преносено или ранно  Confused Дай Боже , живот и здраве , да не се случва  Praynig никомуу Naughty
Аз вчера бях на  преглед ... малии  мен ме е яд , че таткото го нямаше да види как бебинку тупка ... аз като видях  Embarassedи така се умилих ... Blush ПОраснали сме вече  Simple Smile А според дофторката ... не можа да улови сигурната графичка  Tired или съм 13 -та седмица , или 16-та #Crazy

Виви , дам така е, всеки лекар си има свой начин на работа . Аз ходя освен в 3-та  на държавно , и на  частно . Първият казва - , лека храна  , ..... , без притеснения за полов живот ... , вероятно нормално раждане ...
вторият - силна храна , ... , ограничения в половоия живот с много  внимание ... , вероятно секцио ...
А  ходи се  чуди  Thinking newsm78

Страчи , ти си била много слънчево  и  сладко момиче Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 13:46 от alabina

# 112
момичета,съжалявам,но в събота загубих бебето-отпишете ме от списъка!мисля философски и знам,че следващият път всичко ще е наред!пращам ви много целувки и се пазете ей:)

Господи ...   Cry мила ... мисля , че всички  думи на света ще са невидими за  душицата ти , която е преживяла тежка загуба ... загубата на  нещо , което вече  бе обикнато ...
Надявам се да  те видим скоро из другите отчетни ... Например август Rolling Eyes

# 113
Ооо, Гери, много съжелявам  Sad

За срещата, не се съобразявайте с мен - аз до събота няма да знам така или иначе със сигурност дали ще идвам. Моля, някой да ми прати на лични тел си, та да му звънна по някое време  Blush Аз съм с кола и паркирането и на двете места е малък ужас  Crazy така че ще помисля.
Мелодия, май съм те подвела - като цяло уикендите си ги отделям за семейството, не само съботата, така че срещи предпочитам през седмицата  Peace

# 114
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Бенитка,Мелодийка и Страчи благодаря за подкрепата ви относно моите спортни страсти! Simple Smile
Страчи много ми се идва на срещата ,но сме на рожден ден на племенника /от страна на мъжа ми/ и не е ясно още от колко до колко часа ще е празнуването затова не искам да обещая и да не дойда /не ми е в стила/. Ще следя с интерес къде и от колко ще се събирате и ако мога ще дойда. Единственото ми притеснение е че нямам вкъщи интернет така ,че дано до утре докато съм на работа /17,30/ да се разбере със сигурност ,че ако мога да прескоча да знам къде.
Мелодийке , взимай си болничен ,ако можеш да ти е спокойно на душата!
Би ли ми казала при кой си на женска консултация/платената или не/ в Т.Киркова и доволна ли си?
Гери, много съжалявам за теб! Cry
Момичета да ви се оплача - гадните пъпки не ме оставят намира , изглеждам бетер някоя гнусна пубертетка. Вие имате ли още от тия гадости и третирате ли ги по някакъв начин?

# 115
За срещата, Страчи току що ми пусна номера си  Simple Smile Нека да е в Хепи до Гудис тогава - обящах и че ще гледам да мина.
В събота със сигурност ще ходя на пазар (доколкото може да бъде сигурна една бременна жена  Crazy), така че други мераклийки за пазар са добре дошли - ще съм сама, така че компания не връщам  Flutter. Има магазин на Борис, има и на Графа под колоните, така че все ни е в периетъра на срещата и няма да трябва да ходим много  Grinning

# 116
gerryG, съжалявам мила. Радвам се, че си спокойна и приемаш нещата философски.
Наминавай от време на време. Винаги си добре дошла при нас.

# 117
Alabina, аз се записах на частно и пак си е същата работа. Всеки път ми казват различна седмица. Защо не се сетят да ме питат кога съм забременяла, че много добре знам точно кога.

Момичета от София - защо не се видите в някоя голяма сладкарница, където не се пуши. Почти всички имаме проблем с миризмите и не знам дали ще ви е приятна обстановката в ресторант или голяма пицария.  bouquet

После да разказвате!

Марта, ти си направо като тийнейджърка  - ходиш по състезания, бягаш на работа, задължения вкъщи и издържаш на напрежението Wink
Имам една хубава безвредна рецепта за пъпки, ако искаш ще ти я дам.

# 118
Бингооооооооооо!!!!
Много ти благодаря!!! Ти повтаряш думите на доктора, т.е. само прошуто кото без салами, сурови меса и т.н. Същото важи и за зеленчуците и плодовете. Ръцете трябва да се мият супер редовно.
Между другото, ти къде си в Италия...

Момичета, може би Piccolina е права, обърнете внимание.

Peace

AnGiAr, писах ти на лични Simple Smile

# 119
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Страци моят лекар е дужурен в събота до обед, ако ти е удобно
Вчера прегледа ми струваше 57,20 лв. - УЗИ и изследване на вагинален секрет
Днеш ното изследване на кръв и урина струва малко над 50 лв., но вече си го дърпат от внесената сума.
Ако успееш да си платиш преди първия преглед цялата сума или част от нея, няма да плащаш за прегледа.
Не могат да прехвърлят пари за преглед към друга частна клиника, защото в пакета от услуги за 390 лв. влиза и фетална морфология както после разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт