Златна есен на вратата чука, през АПРИЛ бебоци ще ни гукат!

• 13 355
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Alabina, аз се записах на частно и пак си е същата работа. Всеки път ми казват различна седмица. Защо не се сетят да ме питат кога съм забременяла, че много добре знам точно кога.

Ами ти защо не им я каза , без да се сетят  Wink Те пропускат много работи Simple Smile
Аз  обаче дори не знам кога може да е станало , не си водя дневник на "топлите вечери" Laughing
Те си питат за последната М. ама  някои дИвойки кат са нередовни  кат  ноеврийски сняг ?
Там ,  няма  гаранция  къде  е  предСкока  Joy

# 121
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Виви, давай я тая рецепта /дано само да не е много сложна за правене/,че вече не мога да се гледам в огледалото , а горките хора около мен дето често им се налага да ми гледат пъпчасалото лице Embarassed!

# 122
Момичета, факт е, че влезнем ли в 9 месец-вече всеки ден може да се случи раждането.Така че не му се майте толкова на термина+/- няколко дена не е нищо.
на финала ще гледаме кой ще роди на термин Laughing

# 123
Предполагам, че термина е най-важен за 45-дневния болничен, иначе то е ясно, че някои може още в 7ми или 8ми месец да родим  Crazy

Марта, забравих да ти кажа за моите пъпки. Ами последната седмица понамаляха, но още имам няколко цирея на челото, но те не са от тия болящите пъпки, а са от ония с връхчето, гнойните, и пак са големи  Laughing

Хейдеее, никой ли не иска да ходи на шопиинггг  Joy

# 124
Някъде четох , че  едва  2  на  10  раждали  на термина си  Simple Smile

# 125
Идвам и аз на срещата радвам се ,че ще е следобяд защото сутрин съм Sick.Днес ходих при доктора и ми каза ,че съм в 13 г.с ,а трябваше да съм в 12г.с ,въпреки,че при мен се знае кога е станал бебчо.По същия начин и термина се смени беше за 09.04 ,а сега е за 02.04.Мамчета на вас казаха ли ви да взимате витамини .

# 126
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Днес на феталната морфология лекаря ми каза, че независимо дали родя 3-4 дни преди телмина или 1-2 след това все се водело раждане на термин. По принцип всички изчисления се правят при цикъл от 28 дни, но не всички жени са с такъв, моят например е на 30-31 дни.

Резултата от прегледа е супер. Малката е добре. Не спря да рита и са се движи през цялото време. Всичко което се гледа при първия преглед беше наред.

# 127
Една бременна приятелка ми препоръча витамините за бременни на ХИП. Били като сокчета - витамини и фолиева киселина. Две шишенца в кутия стрували около 10-11 лв., но се пия дълго време. Смятам утре да се набява от тях.

# 128
  • София
gerryG, много, много съжалявам.   Cry  Другия път всичко ще бъде наред, ще видиш. spoko

За срещата. Последно в колко часа и къде? Нещо напоследък хич не ми остава време за форума, та поне наживо да има време за всички теми и вълнения. Хепи на Св. Неделя?
Аз съм 1.60м. Все още 47 кила, сиреч, не чакайте гащеризон  Mr. Green Тъмнокоса, очилата /и аз/... вероятно с търсещ поглед.

Ауа, и ЗА шопинга съм. Но преди или след срещата? Ще ти оставя тел. на лична, ако искаш, звънни. Цяла събота съм свободна, но нека да не е в ранни зори, нали?  Wink

# 129
Здравейте и от мен, момичета.   bouquet

Марта, рецептата е лесна за изпълнение. Вземаш 1 пакет дафинов лист, завираш 200-300гр вода и го пускаш в съда. Ври докато стане течността почти наполовина. Получава се тъмна течност. Изцеждаш я в бурканче или шише. Съхранява се в хладилник. Сутрин и вечер с памук мажеш пъпките.
С един памук само едно движение, в една посока. Не трябва да има кръгови движения, за да не се разнасят  пъпките.

ДейзиГ, казаха ли ти , че е момиченце или ти искаш да е девойка?
Чувала съм, че е възможно толкова рано да се знае със сигурност.  newsm78

Момичета, днес на път за работа мъжа ми намери цъфнал люляк и ми откъсна едно клонче.
Днес ще му се наслаждавам цял ден.   bouquet

# 130
Д-р Манов е 95 % сигурен, че бебето е момиче. Показа ни вчера каква е разликата толкова рано.

Вчера лекаря ми каза, че имам ниска плацента и поне още един месец не трябва да ходя продължително, да спортувам, да правим секс.
Иначе беба е дълга от дупето до края на главата е 7,5 см.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 09:53 от ДейзиГ

# 131
  • Чехия
Здравейте момичета,
тука ви качих едно филмче за развитието на бременността, надявам се да ви е интересно.
Два дена нямах интернет  #Cussing out и сега ще трябва да почета малко старите ви писания.
Гери-всичко ще се оправи, не бъди тъжна  Hug
Страчи, не ми се отварят смимчиците ти защото са качени в сайт който от тук не става да се отвори явно е блокиран за чужбина...  Sad

Филмчето е ТУК , превключете на 800/600

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 09:56 от ivalex

# 132
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Виви, мерси за рецептата , ще я пробвам обезателно!
ДейзиГ , разкажи нещо за тези разлики в половете на този ранен етап, защото и на мен ми стана много интересно.

# 133
Лекаря ни показа клитора на беба, но за съжаление няма снимка точно от това.
При момичетата половия орган е хоризонтален, а при момчетата е насочен нагоре. Това е разликата на този етап.

# 134
Да, от 11г.с. започва външно да се различават половите белези (демек тръгва ли да се образува пишка или по-скоро не  Blush) В понеделник като бях на прегледа едното се дупи дълго време и се чудех дали лекаря няма да ми каже нещо, ама не  newsm78 Crazy До 16г.с. ако се изредим на 3Д за фетална, би трябвало да ни кажат на всички с голяма точност какви ще са  Heart Eyes

Илит, преди срещата - тя е в 17.30, така че после ще е късно и тъмно  Wink Ще се чуем и ще набележим маршрут, така че ще се появим две блудаещи търсещи останалите  hahaha Сега осъзнавам, че сме с един ден разлика в термините, така че ще меим шкембаците  Joy
Аз като кила още съм си +2, а понякога дори едното кило изчезва някъде  Shocked

Момичета, все по-често усещам пърхащите същества в корема ми - вече и двечките  Heart Eyes Много е приятно - преди два дни беше само горното 3-4 пъти, онзи ден усетих еднократно и долното, а после и горното няколко пъти, а вчера и двете поне 6-7 пъти, особено през нощта като ставах да пишкам  Joy Пожелавам ви и вие скоро да ги усетите, страхотно е  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт