Златна есен на вратата чука, през АПРИЛ бебоци ще ни гукат!

• 13 421
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Лекаря ни показа клитора на беба, но за съжаление няма снимка точно от това.
При момичетата половия орган е хоризонтален, а при момчетата е насочен нагоре. Това е разликата на този етап.

Предполагам и по самите размери на бебето.Правило е, че момичетата са с по-малки глави например.Иначе на този етап клиторът може да е по-издължен и има вид точно на пенис.Той се прибира малко по-късно/ бях гледала някъде филмче точно за това, дано го намеря-та там беше ясно показано как в този етап от развитието клиторът и пенисът са почти еднакви и започва прибиране на вътре на клитора или издължаване на пениса.../, но все пак всеки човек е различен още от утробата на майката и е твърде възможно опитен лекар да улови разликата сега, или клиторът да се е прибрал вече на вътре.
При първата ми бременност до 7 месец бебето не се показваше , но моята лекарка говореше за момиче именно заради други особености при развитието.В 7 месец официално беше заело толкова открита поза, че до ден днешен си пазя снимката-оградили сме в кръгче, като малка пеперудка се виждат срамните устни и малката цепчица по средата.ОчевАдно просто.
Сега и аз чакам с нетърпение, на 16 да ми кажат пол.Дъщеря ми вече мисли имена милата, пък аз съм по-скоро любопитна дали ще прилича на нея бебето, а не чак толкова за пола CrazyВсеки луд с номера си, а? Crazy

За усещанията-ами аз го усещам моето от доста време вече.Може би, защото ми е второ-казват по-рано започвало да се усеща.Или може би знаех какво да очаквам, незнам.Все е хубаво.Странното е, че таткото този път участва по-емоционално, с първото не беше така, защото не знаеше какво се случва, но сега-пипа ми корема, гали си го, може би заразен от дъщеря ми де-тя просто не спира и само пее шеси, залепена за пъпа ми и се опитва да си слага ухото-да чуела какво ще и отговори бебето HugДнес заяви, че не и се чакало, искала да го види, и двете съжалихме, че на корема на мама няма прозорче Mr. GreenЩе излъжа, ако кажа, че и аз съм малко нетърпелива, а очаквах други чувства сега.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 10:24 от пенелопа

# 136
И мен нетърпението отдавна ме гони. И все си казвам, че хубавите работи бавно стават.
Сега искам да разбера какво ще бъде, но с точност, за да не се настройвам за едно а да излезе друго. Naughty

Aya,колко приятно ли се чувстваш? Радвам се за вас. Вие сте повече от нас Crossing Arms
и затова сигурно всичко е двойно.

Чак на 17 октомври съм на консултация, ще гледам внимателно. Дано различа нещо. Praynig

Пенелопа, вчера видях 2 момченца с майка си. Имаха поне 2 години разлика децата, а ако знаеш колко си приличаха. По-точно колко приличаха на майка си.
Сигурно и твоите принцеси ще си приличат.
Ние със сестра ми имаме 3 години и 3 месеца разлика и до ден днешен ни питат " вие близначки ли сте"? Много радко ни познават непознати хора.

# 137
  • Пловдив
Момичета, в албумчето направих и такова отделно за по актуални снимки, за да се разпознаваме по срещите Simple Smile Айде качвайте снимки, да не си виси само моята самотна Simple Smile

Ако знаете как ви завиждам, че вече усещате бебоците, анайои вече са гледали и за пола .... Аз кой знае кога ще видя пола (уж ехографа на док е хубав... ама още не се вижда ясно всичко). Вчера го питах кога пак да отида на преглед, а той ми каза кагато аз реша. И незнам дали да по-чакам по-дълго време за да има какво да се гледа или след 2 седмици пак ... Вчера се опита да направи снимка на бебо, ама то не седеше и секунда мирно и на снимката се вижда едно размазано само, така че няма да я слагам в албума. По-скоро ми е любопитно какво означават циричките отстрани, защото док не ми каза кое какви размери има, а аз се захласнах в екрана и забравих да питам...

# 138
Ето го филмчето-

http://media.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html

Предполагам, че цялото ще ви е интересно, но за половете кликнете на 4 месец Hug

# 139
  • Пловдив
Пенелопа, това филмче е страшно Simple Smile
изпратих го на 100 човека да го гледат Simple Smile

Даже Страчи може да го сложи на първа страница, за да не го загубим Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 12:03 от benitta

# 140
Пенелопа, това филмче е страшно Simple Smile

Даже Страчи може да го сложи на първа страница, за да не го загубим Simple Smile
newsm10

Илит, нещо съм се объркала - не знам защо 11 съм видяла като 13  newsm78, но пак може да мерим шкембаците  Joy

# 141
  • София
Aya, объркала си, я!  Joy Ама да знаеш как ти завиждам за усещането на бебетатаааааа!

Искам и аааааз baby_neutral

Според един виртуален календар на бременността, обаче, трябва да го усетя чак около 25 ноември!!! Вижда ми се безобразно късно! Crossing Arms Надявам се да имам късмет и да усетя по-рано.

# 142
  • Пловдив
Илит, я дай линк за този виртуален календар
То и аз се рових много из такива ама нищо интересно не открих

# 143
Здравейте слънчевки! Я точно го написах и слънцето изпече Laughing
gerryG мила, мъчно ми е, че тe изпращаме, но ти пожелавам скорошно завръщане в отчетните. Като те гледах каква лъчезарна булка си и ти пожелавам възможно най-скоро да си толкова щастлива и повода да е твоето дете  Flutter

Момичета, днес на път за работа мъжа ми намери цъфнал люляк и ми откъсна едно клонче.
Днес ще му се наслаждавам цял ден.   bouquet
Страхотно! Колко обичам такива жестове Simple Smile
За термините те наистина са само ориентиращи дати и наистина са по-точни само при точен цикъл. Моят е 31-39 дни като един единствен път ми е дошъл на 29 ден, а се е случвало да ми дойде на няколко пъти и след 39 ден, имала съм и цикли над 45 дни. Ха сега как да се определи термин!? Цикъла ми е подобен на този на майка ми и по термин аз съм 20 дни преносена, а малкият ми брат е преносен месец и половина  Joy та става поне ясно, че не са могли да й определят правилно термините. А и аз си мисля на няколко пъти да не взема да отида в майските newsm78 ама като си спомня колко рано усетих симптомите май съм си за април.
Разбирам, че срещата остава за Хепи на Св. Неделя от 17:30ч. тази събота и идвааам. Още не знам какво ще облека, но ще съм с платнена светла чанта (май бежава се води) с нарисувано момиченце отпред. Ще ви изпратя телефон на лични и ще гледам да кача снимка в албумчето.
Aya и на мен ми се идва на шопинг, но не съм сигурна, че ще успея. Вие към колко часа ще тръгнете?
За усещането на бебето от мама знам, че щом усетиш първото ритване броиш 4 месеца и половина и тогава ще раждаш. Тя ни е родила трима и казва, че и с тримата е било така. Но тези пърхания май още не са ритничета Rolling Eyes

# 144
  • В красивите ми сбъднати мечти!
При първата ми бременност усетих бебето в 19г.с. ,което на практика се е 41/2месеца. Ая , сигурна ли си ,че това което усещаш са точно бебетата , а не разни преминаващи през коремната кухина газове , защото усещането е почти същото/в началото разбира се/?

# 145
Марта, аз съм в седмиците на АЯ и съм сигурна какво усещам.Не ми е за първи път, та знам за какво става въпрос , а не предполагам... и не го очаквах и аз толкова рано, но е факт.При Ая са двечки все пак-повечко място заемат и е възможно да ги усеща.

# 146
Марта, сигурна съм, че са бебетата  Joy Аз имам много чувствителен стомах и имам често преминавания на всякакви неща, но това прхане си е от бебоците  Heart Eyes

Мелодия, не сме се разбрали още за час, но ще е 1-2 часа преди срещата предполагам. Разбрали сме се да се чуем по-късно днес. Но по принцип ще обикаляме там в района - Графа, Борис, и т.н. така че може да се присъединиш по всяко време  Wink

Илит, тоя витруален календар яко те е слъгал  hahaha Ма как на 25 ноември чак  Crazy - до месец, месец и половина трябва да усещаш вече  newsm78

# 147
Мелодия , ти поне знаеш и колко откат ти дава цикъла Simple Smile Аз  нямам  и това , при мен от време Оноо си е .. когат си реши да си дойде - тогава , а ако не реши - може и да не дойде Laughing И на тия  години съм  кат пубертет  Laughing
Ай , да ми  изчислят и моя де newsm78

... хич не е  смешно ама ... дано не объркат нещо  доФторите Confused

Пенелопа , филмчето , наистина е  много хубавко и полезно .
Амам нашите коремчета ич не са като на дамата  от 4 месец Simple Smile

# 148
Ами аз съм сигурна, че ви бия всичките по корем-сега изглеждам като в 5 месец да речем, да не говорим, че някои бременни са с такъв корем към 7 месец...кумата ми беше така към края...а аз съм няма и по средата...и си е корем, не е само сланинка да кажем-твърдо е... Tired

# 149
Пенелопа, да не излезеш някоя скрита лимонка с по-ранно зачеване и наистина да си я 5, я 6 месец smile3532

Общи условия

Активация на акаунт