Златна есен на вратата чука, през АПРИЛ бебоци ще ни гукат!

• 13 417
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Виви, "Power of attorney" съм използвала винаги като термин Wink

Чао и до скоро - отиваме на шопинг Grinning

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 13:00 от Aya

# 166
  • София
ivalex, благодаря, вече го редактирах с твоето обяснение   bouquet

anishka, вчера не седяхме една до друга и не ми се щеше да се провиквам, но да ти кажа, че знам (за щастие само на теория) през какво си минала, за да стигнеш до тук. Браво!  Hug

Альона, Мелодия, чакаме снимките photo

Надявам се да ставаме все повече и повече на срещите, много е приятно. А и шопингът си беше доста успешен. Идеалното съчетание на полезното с приятното.
Много се радвам, че се запознахме, момичета! lalalala
 newsm51

# 167
Вече си върнахме компютъра в къщи  newsm44

Беше страхотно на срещата, момичета  smile3521
Надявам се да се срещаме пак от време на време  smile3525
И шопинга си го биваше  newsm68
А да споделя, докато вървахме с Анишка към спирката тя сподели за училището на 9 месеца, та ще следим темите и може да се организираме да ходим  bowuu

# 168
Здравейте и от мен.   bouquet
Днес едва изчаках да стане 9.15ч да се обадя за изследванията ми. Всичко е наред, даже акушерката каза че рядко има бременни без някой показател да не им е наред.  Simple Smile
Но закона на Мърфи естествено пак проработи и се оказа че кръвната ми група е  0 " - ".
Сега ще се изследва и мъжа ми и при раждането ще трябва да ми бият някаква ваксина- мисля, че се казва Анти Д Имуноглобулин.  newsm78
Някой ако има представа за какво се бие ще съм му задължена ако даде подробности.
В друга тема четох, че е нужна при следваща бременност.

За котката само ме стряскаха, нямам никаква токсоплазмоза. Подтвърждава ми се мнението, че докторите пресилват нещата. Май и ние трябва така да се отнасяме с тях.  Joy

Жалко за мамите, ползващи градски транспорт. Там и да припаднеш никой не го интересува, освен ако не си на 80 години.
здрасти.
аз имам същия проблем и мога да помогна с малко инфо. Ако и  таткото има RH -, няма проблем. Ако  неговит е положителен, тогава има вероятност и на бебето да е положителен. Имуноглобулинаът се слага, за да се предотврати опасността организмът на майката да образува антитела срещу този на бебето, а се слага след раждането, защото това може да се случи при смесване на кръвта на майката с тази на бебето, а най-голяма вероятност за това има при раждането. Обикновено при първата бременност няма проблемис това. Най-важното е ,че инжекцията тр. да се сложи най-късно до 72 часа след приключването на бременността, независимо как е приключила. Що се отнася до котката, ние също имахме и сега е при майка ми. Потърсих информация в книжиките и се оказа, че при домашна и васкинирана котка, която не излиза на вън и не яде сурово месо, в общи линии няма проблем. Добре е за всеки случай бременната да няма контакт с котешката тоалетна. Ами това е засега от мен.

# 169
  • Чехия
Момичета привет,
я да сложите снимки от срещите та такива ,,далечни smile3556,, да могат да се включат та дори и виртуално...
Аз съм се така ден добре два зле  Sick вече много се изморих и само се надявам да мине скоро ........  Praynig

Aya напълно те разбирам ние тука близо два дни нямахме нет или като го имаше чакаш да се отвори страницата по 20мин. та ми стана ясно колко съм зависима на Интернета и на СКАЙПА(  чрез него си бъбря с БГ.)

Та като говорите за шопинг купих си нови дънки леко са ми широки и са с ниска талия от еластична материя

Сега на 05.10 съм на УЗ и не мога да се дочакам вече.
И мен ме чакам КК, биохимия и Урина , и знам ли какво още ще измисля докторката ми newsm78 .
Ще се наложи да пуснем и мъжо на УЗ-ка да види бебока  Shocked  Heart Eyes ..

Момичета липсва ми една мама никак не пише спомняте ли си ,,jjj,, и беше ника?
Последното което знам за нея, че е била в боница заради  Sick и кето-тела в кръвта... някой знае ли нещо повече ?

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 14:54 от ivalex

# 170
Laughingздравейте и от мен ,
колко много сте изписали през времето което бях в Хасково на гости на свеки .Много ми беше мъчничко че нямам нет за да разбера как сте?
Но вече се завърнах и сега ми предстой преглед и изследвания  утре .
Много се радвам че сте успели да си направите срещичка.
чао за сега

# 171
  • Пловдив
Ама никой ли няма да даде по-подробен репортаж от  Софийската срещата, а и от шопинга ... ?!?!? newsm78
Ивалекс, много сладки дънчици, със здраве да си ги носиш Simple Smile
Филка и Лита като се появят.... да вземем да се организираме за Пловдивска среща. Ние с Алабина вече се видяхме, че сме наблизо.... та хайде казвайте как сте с времето  Wink

# 172
Здравейте слънчевки!
Едва сега успях да се докопам до форума. И срещата и пазаруването бяха  newsm10 На пазар бяхме аз, Aya и Илит. Купих си страхотни джинси - направих им снимки и ги качих в албумчето, но на живо са по-хубави. Цял ден ми бяха на дупето бяхме на един рожден ден и са супер удобни newsm68 Доста се почудих дали да си взема тези или по-голям размер, но се оказа, че наистина се отпускат и добре, че си взех тези - за което благодаря Илит и Aya. Купени са от магазин "Mia" - София, ул. "Княз Борис І" №69, тел. 02/987-9342, имат магазин и в Бургас, ул. "Св. Климент Охридски" №7, тел. 056/82-5695. Илит и Aya също си направиха покупки, но те ще обяснят повече. После ние трите, като отидохме на срещата малко закъсняхме Embarassed там бяха Альона, Misho4ka и anishka - добавих снимка в албумчето Aya я няма, но тя ни снима. Stra4iatela ни се обади, че ще закъснее и дойде по-късно, та я няма на снимката, но я има на снимките от апаратчето на Альона. И така, на мен срещата много ми хареса и се надявам скоро да повторим и да сме повечко. Тепърва се опознаваме и ще става все по-интересно.
Момичета, наистина се радвам, че се запознах с вас smile3521

Не мога да пиша повече, че слънцето спи smile3524, а аз само му тракам с клавиатурата и ще взема да го събудя.
Утре отивам в да се запиша на ЖК в Тина Киркова и после ще разказвам.
Приятна вечер на всички Hug

# 173
Здравейте, милички бъдещи мами!
Много се радвам за вас, прекарали сте чудесно!
Благодаря на Ая, Мяуче, Илит за помощта за думичката.   bouquet

az_sunny, не се притеснявай за кръвната група. Това е даденост и не можем нищо да променим.
Ще ни бият ваксината и няма да има проблеми.  Simple Smile

Хубав ден желая на всички! Sunglasses

# 174
  • гр.Варна
Добро утро и от мен!!
Завърнах се и досега съм Ви чела....
Много съжалявам за случилото се с Гери,но съм щастлива,че гледа така философски на нещата.
Пътуването до София не ми се отрази много добре.Още повече пък разходката там.Заболя ме кръста-от ляво и болката премина надолу по крака.Едва се обрах до колата.Същото ми се случи и вчера като се рзхождах из Морската градиа.Ама нали съм като кон и не си почивам...........
Та в сряда съм на 3Д и ще кажа на доки за това...стискайте палци всичко да е Ок с мишока:)
Лошата новина е,че откакто ходих на доки на 14.09. та до 30-ти съм +5кг.Бях пред гърч.А не съм напълняла сякаш.Дрехите ми си ми стават нормално.Май корема ми е доста по-голям,но това е само:(в депресия съм и тази семица съ на диета........и без това съм си доста шишкавка:(
Денисимо и Виви, бих желала да се срещнем с Вас и другата варненска мама Сноу-ана,ама като незнам кога.За нея ще е трудно през обедната почивка,защото работи в ЗПЗ,така че е по-добре в събота или неделя.От друга страна аз ще работя 7 дни тази седмица,тъй като ще ни правят ремонт другата седмица, а гоним срокове:((((Ще го измислим де:)И да Ви питам пак Вас двете,навити ли сте да ходим на училището за родители в окръжна?На 15-ти можем да се пробваме,а?Simple Smile
целувки на всички
и успешна нова седмица и месец:)  bouquet

# 175
  • Стара Загора
Здравейте, момичета!!!!
Отдавна не съм писала тук, но ви чета редовно. Просто понякога имам доста тежки дни.
Мelodiya- страхотна покупка според мен newsm10! Изглеждат наистина много удобни. Радвам се за вашата среща. За съжаление от Стара Загора няма много априлки. Но пък някога мога да посетя ваша! Simple Smile
Днес сутринта ходих да си при лекаря да си видя изследванията. И са си направо добри. След две седмици ще ме гледа пак за да види какво става с моята киста,че преди три седмици бе по-голяма от бебчо,  но аз смятам днес -утре да отида и при друг специалист, за да се консултирам и с него.
И така момичета, желая една  УСПЕШНА И ДОБРА СЕДМИЦА ЗА ВСИЧКИ!  bouquet

# 176
Здравейте,за първи път се включвам във форум.Ще ми е приятно ,ако мога да бъда полезна с нещо.Имам син на 8год. и сега очакваме второ през април.Терминът ми е на 06.04.Пожелавам на всички лека бременност и много усмивки.  bouquet Simple Smile

# 177
larsen, добре дошла при нас. естествено, че ще си полезна.
Можеш ли да кажеш от къде си, ако не искаш да го запазиш в тайна, разбира се?

# 178
Добро утро слънчевки!

larsen добре дошла! Желая ти приятни дни в априлската компания Simple Smile

Току що се връщам от Тина Киркова - записах се на Женска консултация. Май е малко раничко - 11г.с., но така ми е по-спокойно. Та по размери съм в 11-та навършена г.с., а според М. би трябвало от днес да съм в 14г.с. И пак според М. ми изчисляват термин 22 април, което за мен означава, че наистина има вероятност да отида в май. Докторката е много млада и внимателна - д-р Семерджиева и е много старателна. Днес ми пусна урина, ПКК включи и седимент заради бъбреците, Кръвна група и RH, влагалищен секрет. Може и да пропускам нещо. Попълниха ми картон - ма то голямо писане и подробности. Прегледа ме - нещо там за шийката на матката - това май не е задължителен преглед, но тя предпочете да го направи "За да сме проверили всичко" Grinning В сряда-четвъртък трябва да са готови изследванията и се разбрахме да се чуем - тя ще ми каже резултатите по телефона, за да не се разкарвам, ако няма нужда. Цялата ЖК е 200 лв. Поясниха ми, че включват всичко до раждането, но без него. Също не включват някакви май генетични изследвания, които се правели само в специализирана лаборатория мисля, че в София има само една такава лаборатория по молекулярна патология, но не съм съвсем наясно дали точно за това става въпрос, но до тези изследвания се стигало след поредица други, които влизат в платената такса и ако евентуално се наложи тогава се правят другите. Питах за феталната морфология и ми казаха, че едва ли ще се наложи - в таксата влиза пълен преглед на 3D и ако там има някакви съмнения тогава се минава на по нататъшни изследвания.
А, днес всъщност за 1ви път гледахме беби с коремен УЗ и тати също гледа за първи път - по-интересно ми беше да гледам тати как беше грейнал и беше очарован от беби. Даже после върна докторката от коридора защото много държал да знае термина Laughing
Това е за сега.

Весела седмичка на всички!

п.п.
Забравила съм да ви кажа цената на джинсите - 42лв.

# 179
Здравейте отново!От Варна съм и съм на 32год.В края на третия месец съм ,и макар че не ми е  първа бременност ,много съм объркана.Имам чувството,че съм забравила всичко покрай отглеждането на едно дете.Ще се радвам да получа подкрепа в форум ,както и да помогна с каквото мога.ЛЕК И ПРИЯТЕН ДЕН  НА ВСИЧКИ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт